Nyttig & Duktig ska man vara... (Ibland)

Tjenicksen ;)
Mumsade nyss i mig lite mellis. Plockade fram brödkorgen där det liggen en mörk och grov fralla och en väldigt ljus limpa, då ställde jag mig frågan : Vad ska man ta?

Den ljusa limpan ser ju så inbjudande ut men man vet ju så väl att den grova frallan är bäst :/ hmm, vad hade du valt?


Jag bestämmde mig för att välja den nyttiga före den mindre nyttiga för att vara snäll mot mig själv, haha. Men jag kan erkänna att det var nära att jag valde den ljusa eftersom den var helt nybakad (mamma är ju bagare) men men duktig känner jag ju mig nu iaf.
Tänkte även att jag skulle äta en banan för det är ju gott. Men när jag sitter och tuggar så slårs jag av Davids berättelse, nu vet du kanske inte vad han sa men jag ska försöka återberätta:
- Vet ni förresten något äckligt om bananer?
-  Nee, men säg inte för jag gillar bananer
Måste jag tillägga att david inte ens tvekade, haha jo men han sa faktiskt att om man inte vill höra så får man hålla för öronen :P Men så smart är jag ju inte så jag lyssnade vidare ändå:
- Ni vet väl att det där svarta längst ner i bananen är där små insekte/flugor lägger sina ägg!?

Usch ja ni fattar att när jag skulle äta en banan idag tänkte på det och tappade aptiten, så min bortskämmda vovve, Freja, fick den andra halvan av bananen och hon blev självklart jätteglad. (Freja äter allt som inte är hundmat haha)


Så nu i eftermiddag ska jag bara plugga lite musik och matte sen så ska jag försöka ta det lite lugnt, blir skönt :)
Pussar och kramar från Amanda <3
Och jag måste tydligen påminna dig om att slänga in en kommentar?, trodde väl det ;)

Godmorgon :) Kl. 8.44

Sovmorgon idag så jag har lite tid över ;)
Idag går jag till 15.50 i eftermiddag så det blir en lång och dryg dag, som tur är så har börjar jag ju inte förens vid 9.25 så man har gott om tid på morgonen ist. I skolan så är det ganska lugnt denna veckan, bara 1 prov vilken har varit ovanligt den senaste tiden. Man blir nästan lite paff när man får tid över för det är man inte van vid, då blir det lixom : "Ehm, vad ska man göra?! Vad brukar man göra när mna har lite tid över!?" haha

Nu är det inte många dagar kvar tills påsklovet och det känns väldigt bra. Ska till Sthlm på torsdagen till lördagen men jag vill gå på Oléo den torsdagkvällen så jag håller på att tjata på pappa om att köpa en tågbilljet så att jag kan åka upp själv på fredagen. Detta går dessvärre inte så bra men vi får hålla tummarna på det :)

Puuss på dej <3 /Amanda

Måndagen den 30 mars klockan 17. 37

Härligt med måndagar, eller inte :P
Som vanligt fick man en hel del läxor, tråkig mat och tjejsamtal. Dessa tjejsamtal som vi har lite då och då ger inte så värst mkt, det är så himla mkt tjabb som ligger och skaver i grunden men som alla försöker glömma... så nog tjatat om det :)

På fysiken (första lektionen) skulle vår lärare tanka över lite bilder från förrförra torsdagen då jag, jocke och maryam var på universitetet och tävlade med vår snygga stad som vi byggt en modell på så jag tänkte ladda up dem här så att ni får se den, haha :)

Vid halv fyra hade jag utverderingssamtal med mamma och klassföreståndaren Johanna. Det gick som vanligt ganska bra, jag gillar inte dessa samtal för man sitter ändå bara där och ska upprepa samma saker som alltid.. Om man har några nya mål, hur man ska jobba för att klara dem osv, bla, bla, bla :D

Idag fick jag reda på vilket program jag kom in på och det blev första handsvalet, *Teknisk med inriktning mot arkitektur på Teknikum*, så det ska nog bli bra. Det var ganska så många som sökt linjen men jag låg bra till så det är nog ganska så safe. Vad ska du gå? :)

PKNIS /Amanda ;D

En liten överblick över vår stad, Rose City

Blev intervjuad av radio kronoberg ;P

Heja gänget haha

Välkommen till en allderles färsk blogg :)

Heej alla glada och detta är då min blogg :)

Idag vad det dags att ställa om klockorna till sommartid, vad härligt det låter alltså :) Känns ju som ett bra tecken på att det börjar gå mot sommar, äntligen :)
Det ska bli så himla skönt att det snart ska gå att sola och bada... Och som tur är så ska det nog bli bra väder i veckan, hörde något om att det kanske kan bli upp emot 15 grader, skönt va!? Det går knappt att beskriva hur mkt jag längtar till sommaren vid det här lagret :P Det är jag antagligen inte ensam med att göra, eller?

Natten till dag så sov jag hemma hos Sara det var jätteskoj :) Mycket skratt kan vara samlingsordet, haha :)

Och just nu så har min lilla syster gjort en snygg mejk och håruppsättning på mig så nu blev jag lite lätt tvingad att lägga in en bild på den så se och döm ! Hon snackar om att vilja bli make-up-artist så vem vet det kanske är lyxigt att få bli sminkad av henne i framtiden? :/

Puss & Kram -Skumbanan <3 och kom ihåg: Dröj inte för länge innan du kollar in igen :P, Lova   /Amanda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0