ÄLSKLINGEN ÄR SJUK

God kväll alla fina bloggläsare!

Världens bästa vovve har råkat på en förkylning, jag kan inte förstå att hon alltid har sådan otur. Nej nu ska jag inte vara gnällig, det är ju inte jag som är sjuk iallafall och förhoppningsvis kryar hon på sig jättesnabbt (lagom till agilityn på torsdag med). Så nu ska jag ta och ge henne en stor kram!
Älskar dig Freja <3



Dröm sött allihopa!

SKATTJAKT

Tjabba Tjena Hallå!

Idag var det skattjakt för årets 3:or och många av mina vänner var domare. Elin, Sara och jag satt vi ett bord med en klass då för att dömma och se vad de lyckades få fram för grejer. Fick bla bevittna en kille som piercade naveln, en som tog ett ärevarv i string och lite andra galenskaper. Mycket kul, dock tror jag att klassen vi dömde blev diskade efter att ha snott 3 hushålls brevlådor, oboy!

Varit med i en liknande skattjakt någon gång? :)



Ciao :)

SOMMARJOBB

Hallojski!

Nu är det spikat, jag kommer att få fyra veckors sommarjobb i år :) På ett museum och i stallet där jag rider. Det ska bli superkul tycker jag, kanske inte själva jobbet i sig men jag älskar nya utmaningar och tanken på pengarna som kommer att ramla in under sommaren känns inte alls illa!
Ska du jobba något i sommar?

Kramar

skrev detta inlägget för flera dagar sedan men det hade tydligen inte publicerats..
får se när jag svarar på era kommentarer, det är mkt nu förstår ni :)

SOMMARLOV SNART JU!

God kväll sötnosar!

Nu är det snart dags för skolavslutning igen, tänk vad året gått fort och tur är väl det! :D
Vilket datum får du sommarlov/semester?

bild från skolavslutningen förra året: Annie, Ängla, Sara & jag :)



Hoppas du har en mysig kväll! <3

SLARVIG SVINRYGG

Hallå där -kör blåbär! :)

Oj vad jag har fått mycket gjort denna eftermiddagen, NOT, haha, men jag har minsann lärt mig själv att göra en snabb svinrygg!
Och det ända du behöver är 5 hårspännen. Man samlar ihop håret i nacken och snurra sedan bara upp det, var försiktig om du har långt hår så att det inte sticker ut lite här och var, annars vet jag inte hur jag ska förklara för jag bara provade mig fram mitt under plugg-stunden, Lycka till!

För tantfrisyren är minsann inte grå utan ganska cool!


Låtsas inte om att man ser det vofflade i botten, det beror bara på att jag ville ha bra volym tidigare idag.

Pussiz & kramiz

FEMHUNDRAETT

Tjoho söta bloggläsare!

Har haft sådan extrem otur (kanske lite starkt ord) men jag lyckades iallafall slarva bort mina nycklar när klassen var ute och fikade i solen. Så när vi kom tillbaka till skolan hade jag inga nycklar med mig. Så Mikaela och jag cyklade tillbaka för att leta men då fanns inga nycklar i sikte och jag frågade både parkarbetarna och några som jobbade på ett fik.
Bad bad bad luck om man säger så så nästa anhalt blev polisen men där fanns inte heller några nycklar ännu så jag fick helt enkelt vara utan, som tur var har jag reserver så jag lyckades komma in i mitt skåp för att hämta läxböckerna (jippi!) och så småningom kunde jag cykla hem.



Så nu måste jag ta tag i plugget som ni vet.
Love ya! :)

TUFF I DRÖMMEN

HejHej!

Vet ni vad jag drömde inatt?
Inte så konstigt om ni inte vet för jag har ju inte berättat ännu.
men jag drömde faktiskt att jag skulle hoppa byngy-jump, rakt ner från en bro eller något ut i vattnet iallafall och konstigt nog var jag knappt rädd, blev väl lite av känslan när Sara och jag åkte fritt fall förra året..
Men tråkigt nog så han jag vakna innan jag hoppade så jag vet inte hur det var att hoppa, men jag tror faktiskt inte att jag skulle vara så cool i verkligheten, skulle du våga hoppa bungy-jump?

Ha det gott -Igelkott!


COULDN'T MAKE IT

Tjevipsen!

Nej det där med bloggpaus funkar ju inte, det blir en mindre aktiv skrivande Amanda på bloggen denna veckan istället.
Dagen idag har bestått av sola,sola,sola med naturkunskaps boken i högsta hugg, för visst är det så: När det är fint väder känns inte ens plugg jobbigt..?

Hur har vädret varit hos dig idag?

Hoppas du haft en bra söndag

BLOGGPAUS

HejHallå!
Vet att jag har varit helt onärvarande här på bloggen och det är ju synd. Har helt enkelt haft för mycket annat att tänka på och om jag ska vara ärlig så är det rätt lugnt från min sida.
Jag vet också att denna veckan kan komma att bli väldigt körig så från och med idag tar jag en bloggpaus, antagligen är jag tillbaka nästa helg för då borde saker och ting vara som valigt igen..
Ni är bäst!
Många pussar


ROCK THE LAKE

God eftermiddag!
Ikväll är det "festival" där jag bor och ganska många artister kommer dit, bl.a: Alphaville, Erik Grönwall, Timo Räisänen m.fl.
Så jag och några vänner ska ner dit och grilla lite, blir nog inte så att vi går in men musiken hör vi ju ändå.


bilder på Erika & mig förra v, lite coola ellerhur?

Ha det bäst ikväll så blir det kommentarsvarande m.m imorgon :)

HOROSKOP

Tjoho kära bloggläsare!

Läste precis mitt horoskop i VR och såhär stod det:
"Vardagen regerar, du ägnar större delen av din tid åt småsaker och pyssel som egentligen inte betyder så mycket för dig. Jobb och studier inspirerar inte heller, tvärtom känner du att du verkligen behöver en förändring men ingen sådan finns i sikte just nu. Ganska långtråkiga veckor"

Känns tyvärr som om det kan stämma, är så trött på allt just nu (specielt skolan, vem är inte det?!) Och det ska bli så otroligt skönt att det snart är sommarlov på gång, bara 3 veckor kvar nu! :)

Tror du på horoskop? :)

åh vad jag saknar att ha små valpar :D <3



Puss & kram -skumbanan!


MUSTASCH

Go kväll på dig!

Ni måste erkänna att jag klär i mustasch, haha!
Lite passande nu i mustasch-kampen tider.

kramizar


VOFFLAN

TJO-HEJ!



Idag har jag vofflat mitt hår och det blir lite 70-tal över hela grejen och jisses vilken volym man får! och ändå gjorde jag det igår kväll, så jag har sovit, cyklat i funkt och 18 timmar senare ser det fortfarande ut som en lejon-man!

1000 pussar från mig!

TYST IKVÄLL

Hello sweetie!
Kom nyss hem efter att ha cyklat och handlat med mamma, vår bil har pajjat så nu är det cykling för hela slanten som gäller, dock ingen större skillnad för mig men mamma var inte jätteglad när hon svingade sig upp på cyklen vid halv 7 i morse...


Ikväll blir det ingen vila, måste plugga matte inför matte-b-nationella imon och det kommer gå så himla bra! Mig lär ni inte höra så mycket mer av idag, tyvärr..

Ha det gott -Igelkott!



Och tack för att Du gör mig så glad! (:

PUDEL-TISCHA

Tjenare :)

Poodle Swinger V-neck Tee SEK 1299, Lauren Moshi - NELLY.COMPoodle Swinger V-neck Tee SEK 1299, Lauren Moshi - NELLY.COM

söt topp va? den kommer ifrån Nelly och blir din för 1299 (!) Bara lite dyrt, men jag kan inte rå för att jag gillar pudlar :)

Hoppas allt är bra ikväll!


FILM-KLASSIKER

Good evening Ladies & Gentlemen!

Satt nyss och snackade med familjen om bra filmer eftersom jag måste vara hemma och ta det lugnt ikväll. Och det finns ju många filmer som bara smälter in i mängden medan vissa verkligen sticker ut, riktiga klassiker!

Så vilka filmer är klassiker enligt dig, det här är några jag anser:



Kanske även några av de nyare filmerna som Twilight och Avatar?

Eller vad tycker du, finns det klassiker som alla Svenskar (och kanske även folk i andra länder) borde ha sett?

Många kramar


HEJ & HÅ

Tjenixen fina du!

Kom nyss hem efter att ha varit ute och susat på Sveriges vägar sedan igår förmiddag. Har verkligen flängt runt kan man säga: Först var pappa och jag på Kosta Outlet (han hittade en massa, men jag kom hem tomhänt), därefter direkt till Frida (mat i bilden) för att fixa inför kvällen, sedan vidare till fest hos Linnea, där en mycket trevlig kväll/natt/morgon spenderades, efter några timmars sömn kom pappa och körde hem mig, fem minuter senare hämtar mamma upp mig och vi åker vidare till Strömsnäsbruk för att köpa en klänning och jag åt även då i bilen, och nu är jag äntligen hemma och ska vila 20 minuter innan det blir myskväll med Erika :)

Guldstjärna till alla som hängde med eller överhuvudtaget pallade läsa dethär..

Vi hörs imon! Ha en underbar kväll!

JAHA LEDIG IDAG

Godmorgon lediga dag! :D

Vaknade för ett tag sedan med ett ryck och bara: "Oh no, jag har glömt ställa klokan och nu har jag försovit mig!" Sen slog det mig att vi faktiskt är lediga idag, härligare än härligast! =)

Hur utnyttjar du en ledig dag?

Nu ska jag ner och äta lite frukost, puss puss

VILLE INTE

God morgon, god middag, godkväll :)

Sitter vid tv:n lite och tidigare idag var jag och köpte en ny kamera. Min förra gick ju sönder för två veckor sedan då jag tappade den i backen. Usch är det något jag verkligen ogillar med mig själv så är det min förmåga att tappa allt hela tiden.

Vad är din sämsta egenskap?

Puss & kram -skumbanan!



SJUTTIO

Tjohejsan fining!


Var ute och övningskörde med pappa tidigare idag. Blev att köra på lite större vägar med ganska lite trafik på, körde igenom små samhällen och backiga skogar och har kört fortare än någonsin idag. Närmare bestämt dryga 70 km/h kom jag upp i och det kändes bra. Pappas bil är så jädra stor, känns som en padda på vägen och ska jag vara ärlig så känns det som om det går mycket saktare i den än i mammas =)

Pussis!

15 MINUTERS SKRATT

God dag!
Detta hörde jag tidigare i dag:

Om man skrattar 15 minuter om dagen så ska det resultera i att man går ner 3 kg på ett år!




Haha så skratta mera gott folk!
Och då måste det ju även vara sant att ett gott skratt förlänger livet!?
Många pussar


FB-BLOCKAD!

Hallå -Hej, lyssna på dethär:



Jag skulle leta upp en person på facebook igår:
- Men heter han inte Arnesson?! Här finns han ju inte..
- Jo det heter han men efter att ha låtsas vara gift med en kändis så blev han blockad från facebook.

Haha ofta man kan bli blockad från facebook?


Pussar & kramar



RONDELL-PARTY

Tjenixen -Hallå!

Idag var mamma och jag ute och körde, det gick riktigt bra och nu har jag tillockmed kört i riktiga rondeller med många andra bilister i och på vanliga vägar. Innan har jag bara kört på industriområden här i närheten. Det värsta när man kör tycker jag är när man har en annan bil bakom sig och när man ska in i en rondell/ut på en huvudled, då blir jag så stressad och får självklart mortorstopp, inte så kul när man märker att någon står bakom, men som mamma säger: Alla har varit nybörjare!

PussPuss!

DREAM ABOUT A LONDON-TRIP

Hello dudes =)

Hur kunde jag glömma att berätta för er att resan till London är bokad nu, ska bli jätteroligt. Har aldrig varit i London så det ska bli spännande att åka på en sådan semester och inte bara sol och bad (som också är fantastiskt nice) som vår familj varit iväg på innan. Vi åker inte förens i början av augusti men ändå.

Har du varit i London någon gång?
Vad är det viktigaste att hinna med när man är där?



en av de första bilderna som kom upp när jag sökte 'LONDON'

Hugs & Kisses


FANTA

Todillo fina du!

Någon mer än jag som försökt sig på Fantas nya korkar? de är ju precis omöjliga att få upp, skulle öppna en igår och det gjorde ju jätteont i fingrarna. Jag undrar varför man måste designa en ny kork när den är sämre än den gamla och när de inte ändrat något annat på flaskan?
Så tummen ner till Fantas nya korkar.



Många kramar

PREMIÄR PÅ AGILITYN & HALSONT

HejHej! Läget idag?

Själv sitter man och härklar sig, har råkat på något som gör att det känns som om jag har knivar i halsen och i förmiddags kunde jag knappt prata.
Men nu har vi varit på första agility-träningen, superkul var det! =) Lilla Candy var så pigg och glad och mycket tuffare än förra gången så vem vet, om några veckor kanske vi är proffs?
sötnosen Freja <3 (dock inte henne jag tränar)
Ha det gott -Igelkott!


HOPPAR DU HOPPAR JAG

Hellu -Ballu!


bara för att!

Hoppas att du har en toppen-kväll!


VILKEN T(R)IS(T)DAG

Halloj Hej!

Sitter i skolan och tittar ut på de härligt gråa molnen och regnet som bara öser ner. Vet ni? Jag slutade halv 11 idag men eftersom att jag är vice ordf. i elevkåren så skulle vi ha kick-off vid halv 3 vilket gjorde att jag hade ett gigantiskt hål. Ja det var rätt trevligt iallafall och det ska bli riktigt spännande att sätta igång på riktigt.

Hade du också nationellt egelska prov idag?
Visst var det ett otroligt intressant ämne, jeans?


Hörs när jag kommer hem, vilket förhoppningsvis inte dröjer alltför länge.
Pussar!

A DIRTY DREAM

Hola amigos!

Lite kul att tänka tillbaka på vad man en gång i tiden tyckte var roligt/bra/intressant, vad man drömde om och vad hur man ville vara. När jag var åtta år så drömde jag om att gifta mig med en bonde, flytta till Moheda (en liten håla i småland med röda stugor) jag ville ha en massa djur och specielt hästar, och visst jag har inget emot djur nu, jag älskar hästar men jag skulle absolut inte vilja flytta ut på landet i geggan på heltid.

Och ikväll har ju tv-serien "bonde söker fru" seriestart, vem vet det kanske finns någon läcker bonde att skicka ett brev till? nej nu skojar jag bara (:



Ska du följa årets bönder i hopp om varsin bonn-mora?

Smack

SUMMERTIME

Tjenixen!

Helt underbart väder det varit idag!
Syrran och jag var ute och tog lite foton, så kolla in dessa:

 

 

Love!


TVÅ KOMMA FEM

Hellu goding, kul att du kollar in!

Äntligen är det lite bättre väder och AnnieBanan och jag var nyss ute och lufsade i 2,5 timme, riktigt skönt och skojjigt. Är lite småtrött idag efter två sena kvällar i rad så nu blir det minsann ut i solen och ha det riktigt mysigt med matte & kemibok :)

Fint väder hos dig? (:




PössPöss!

GODMORGON MAJ!

HejHej -Hallå!

Oj tänk att det är maj idag, lite sjukt.
Hoppas att alla hade en lyckad valborg, det hade jag får jag väl säga även om den inte blev helt som planerat men ändå =)

1/5 = båten ska i sjön, och egentligen så borde det vara baddags, men kollade att det var 9 grader i sjön igår, tycker att det måste vara 14 åtminstone för att det ska gå att bada.



bilder från båten för ganska precis ett år sedan, då var det minsann sommar i maj! =)

Har du båt?
Ha det bäst!


RSS 2.0