I LIKE

HejHej!

Oj det är redan söndag, lovet är slut och det är jag med!
Ett lov ska ju vara till för att vila upp sig men det känns inte som jag hunnit med det. Eller lite har man väl sovit men en veckas lov till hade man ju inte tackat nej till.

Sitter i junglen av språkresekataloger och försöker komma fram till om vi ska boka något inför sommaren. Det hade verkligen varit jätteroligt, men det är mycket pengar och ännu mer osäker blir man när man hör att alla inte är så nöjda som det verkar som på hemsidan och i katalogerna.

Hoppas inte jag tråkat ut dig..
KramKram!

Sweet dream or a beautiful nightmare

God fredagkväll fina du!

Kom att tänka på en sak, det var nog 3 år sedan jag gick i sömnen senast, skönt att jag inte gör det längre för jag kunde göra lite tokiga saker i sömnen och det var ofta som jag gick och la mig någon annanstands, som typ på en klassresa då jag tydligen inte ville sova ensam haha.

Däremot snackar jag fortfarande i sömnen nästan varje natt, oftast säger jag inte så mycket vettigt utan jag berättar något konstigt bara. Flera gånger har jag ropat på någon i sömnen och det kan ju bli lite läskigt när personen bredvid blir väckt av att man ropar på den.

Haha, brukar du prata eller gå i sömnen?

Love



Marley & jag

halloj på dig :)

Såg denna mysiga filmen igår, verkligen jättesöt ända tills slutet då det bara blev för sorgligt. Allt blev så verkligt och jag kände igen mig precis när de var tvugna att säga hejdå till sin bästa vän, hunden Marley. Det var längesedan jag blev ledsen på riktigt av en film nu och jag saknar mina ängla-hundar jättemycket.

Puss på er och mina älsklingar Ida, Edda och Freja <3

har du sett filmen?



Ha en bra fredag, jag ska ner till city med Annie nu, svarar på era kommentarer i eftermiddag helt enkelt :)

Fullt ös -Medvetslös!

Hejsan Hoppsan!

Okej rubriken är väl lite överdriven men den sammanfattar ändå dagen rätt bra. Jag och de bästa åkte till Boda Borg idag, det var gratis buss ifrån där vi bor så det var bara inträdet som kostade och det var helt perfekt för oss att hitta på såhär på lovet.


Fullt ös kan man ju snacka om och vi fixade väl inte alla banor men rätt många, och medvetslös, nja inte riktigt. Men i en svart bana lyckades jag trilla ner från en brant och dunsa i rätt rejält i golvet, tappade andan och det gjorde rätt ont tror jag, ska jag vara helt ärlig så minns jag knappt, men vännerna har ju berättat och mina blåmärken och den ömma känslan i ryggen säger ju sitt också.

Just nu myser jag framför Glee och tror minsann att det vore vettigt att somna i tid ikväll :)

Pussar, så hörs vi imon!

Ett gott skratt förlänger livet

Todillo sweetie!

Det finns så sjukt många härliga motton och ordspråk, har du något som du diggar lite extra?


Carpe diem (fånga dagen)
"Ta livet med en klackspark"
"Bättre att fråga och värka dum än att inte fråga och förbli dum!"
"Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya"


Har du något? Berätta gärna i såfall! :)

Hugs & kisses <3

Göteborg i bilder

Tjabba Tjena hallå!

Igår var en jättemysig dag för shopping i soliga Göteborg. Vi åkte tåg upp och som tur var slapp vi allt för dryga förseningar och han shoppa en hel del ;) Jag kom hem med ett par nya jeans från Rut m.fl, ett par ballerina skor och en liten söt väska från H&M som båda två gör att man längtar ännu mer efter våren.



Vi hann även med en fika på det übermysiga caféet Fröken Olsson, där jag beställde en mumsig kärleksmums :)

(här skulle det varit ännu fler bilder men blogg.se samarbetar inte med mig idag -_- )


Puss & Kram & ha en bra onsdag!

Hårinpackning!

God förmiddag sötnosen där!

Sitter här med en plastpåse runt kaluffsen och inpackning i håret. Vill vara lite extra snäll mot barret nu när jag precis her färgat det så idag tänkte jag låte impackningen sitta i lite längre.
Den jag använder mig av kommer från Schwarzkopf och jag har bara använt just denna sorten en gång tidigare men då tyckte jag att den återfuktade riktigt fint samtidigt som den ger en härlig glashet och är anpassad för färgat hår.



Jag brukar göra inpackning ca 2 ggr i veckan, hur ofta gör du? :)

Tänkte skölja ur det nu men sedan ska jag svara på alla kommentarer och bjuda på lite bilder från gårdagens shopping i sköna Göteborg :)

PKNIS :P

Gbg, here I come!

HallOJ!

Nu hoppar vi snart på bussen in till stationen för att ta tåget upp till Göteborg. Har varit inne och kollat på banverket och det verkar som om tåget ska rulla, annars är ju de flesta streckorna inställda denna veckan. Men det är helt enkelt bara att hålla tummarna för att man inte fastnar mitt i ingenstands...
Kommer hem vid 9 ikväll om det inte blir allderles för många förseningar :)

Ha en übernajs dag!

Ny hårfärg

God kväll!

Idag har jag varit hos Åsa och färgat/klippt håret, här har vi resultatet:




Den tredje bilden är tagen med en annan blixt därför ser färgen något annorlunda ut ;)

Ha det gott -Igelkott!


Framkalla bilder

Tjollahoppsan! :)

Trött med jätteglad sitter jag här och kollar igenom bilderna jag har på datorn, insåg att det verkligen var på tiden att framkalla lite bilder. Brukar göra det ungefär två gånger om året. Det är så roligt att ha i ett album tycker jag så att man verkligen kan bläddra i det... Och lite foton på väggarna och i små ramar är också något jag tycker kan vara fint. I mitt rum hos pappa har jag dessa foton:

1. blandade bilder :)
2. Annie & Jag i maj förra året
3. sara & jag 11/12 år gamla hihi

Brukar du framkalla dina bilder eller nöjer du dig med att ha dem på datorn?

Nu ska jag slänga ihop mina grejer och åka till mamma.
Pussar! <3


Natti Natti

God kväll (god morgon!) alla snyggingar!
Haft en bra lördag?


Nu ska jag och Annie strax gå till kojs, har varit en lugn och skön kväll hemma hos henne med Ängla en stund också. I eftermiddags vad vi ute i snön och fotade lite, så ni kanske får er en titt på lite bilder imon. Var iallafall helt nerkyld efter den stunden i den otroligt djupa snön så sedan har det varit filt på och krypa upp i soffan framför en film som gällde.

Sov gott!
Love


Mormor <3 morfar

Hej hej i snödrivan!

Idag firar min mormor och morfar 45-årig bröllopsdag, de har alltså varit tillsammans i närmare 50 år! helt otroligt tycker jag. Och det bästa är att de fortfarande beter sig som nykära och pussas massor och de brukar hålla handen hela tiden. Så ett bamsestort grattis till er! Tänk vad härligt, detta är äkta kärlek <3


Mamma och jag överraskade dem lite med champagne-frukost och jordgubbar, det blev dem jätteglada för. Rackarns bara att vi mötte dem i affären igår när vi skulle köpa deras frukost, men de misstänkte som tur var inget alls, för det är ju inte var dag barn och barnbarn kommer över med frukost på sängen.

Kramizar!

Skriva dagbok?

Chip -chip! eller hick -hick passar bättre idag ;)

Tycker du att det är samma sak att blogga som att skriva dagbok?
Detta är något jag tänker på ibland, för visst kan bloggen bli lite som en öppen dagbok men jag är iallafall försiktig med hur mycket jag vill dela med mig av i bloggen. För i en dagbok vill man ju skriva precis vad man tycker/tänker/känner och vad som händer i sitt liv.

Och på något sett så känns det så mycket mysigare att skriva sådana saker för hand. jag vet inte varför jag tycker det. Men just nu så skriver jag inte dagbok heller för den delen men i förmiddags så satt jag och bläddrade igenom en gammal dagbok och shit vad många roliga och söta minnen man kan hitta där i!

Nu för tiden brukar jag hålla mig till bloggen och kommer jag på något annat jag vill skriva om så blir det små anteckningar i lite här och var på en pappersbit eller något annat som finns nära till hands...

Skriver du dagbok eller delar du med dig av allt i din blogg? Och vad tycker du om andra som gör det?



Hugs and kisses <3


Back on track!

God förmiddag alla fina!

Har varit hopplöst jobbigt att ha blogguppehåll och det har kliat i fingrarna efter att få blogga så nu jäklar är det mesta plugget sopat bakom sig och jag är mer än glad att blogga på som vanligt igen!

Helt underbart ju att det är första dagen på sportlovet idag och det firades såklart igår med att jag, Annie, Elin och Mikaela lagade en god tacos-middag tillsammans, snackade massor och drog in till stan för att spela bowling senare på kvällen. Toppen kul blev ju det och måste nämna att jag är riktigt stolt och häpen över Annies 4 strikes på rad! :D

Pussar & Kramar!
Nu ska jag hugga i och svara på alla fina kommentarer :)

Paus t.o.m. torsdag 18/2

hej hopp (:

har hur mycket som helst jag är sugen på att blogga om men känner att tiden inte riktigt finns till de närmsta dagarna så jag tänker ta en liten så kallad bloggpaus tillochmed torsdag.
För även om jag har tonvis med inspiration så vill jag att det ska vara intressant att läsa med och det blir det nog inte om jag bara stressar ihop något.

Hoppas ni förstår och att ni står ut :P haha klart ni gör, nu vet ni iallafall varför jag inte svarat på några kommentarer eller gjort några nya inlägg.

Puss & ha det bäst så länge!

Alla hjärtan!

Hej alla fina hjärtan som kikar in!

Ingen har väl missat att det är alla <3:s dag idag? Nej jag tänkte väl det!
Idag har jag inte gjort något särskilt egentligen, fick en liten present av mamma och lite geléhallon, och har dejtat min kära kemibok en stund nu. Mycket mer brukar inte jag fira denna dagen men jag tycker att det är viktigt att man visar för de man tycker om att man tycker om dem, men det ska man såklart göra alla dagar!

Hur firar du alla hjärtansdag?




Såhär kan man ju visa sin syster att man tycker om henne:

Ha en fortsatt trevlig dag i hjärtanens tecken!


Gapskratt & barndop

Godday -Hejhej (:

Blev en riktigt trevlig kväll med Saris & Änglis igår (rätt sent blev det ju också). Och en hel del skrattattacker! Det är verkligen sådant man behöver.

Är jättenöjd idag efter hopplektionen med Ådi och det var roligt att det gick så himla bra. Det var väldigt kul också att rida för en annan instruktör (jag red för henne för 2 år sedan och hon är grym) som omväxling och hon är så cool denna människa! Alltid glad och skämtar och får alla till att kämpa och så småningom lyckas.

Just nu håller jag på att fixa mig lite för strax ska vi åka på barndop, det är Tilda & Elvira som har fått en liten lillasyster som ska döpas idag :) Min familj har känt Tilda & Elviras familj sedan jag och de föddes, och lite innan dess, så det ska bli kul att träffa dem igen.

Ha en bra lördag!

Samma fläta -2 frisyrer

Tja, allt väl?

Ville dela med mig av två superenkla frisyrer som båda går extremt fort att få till:



Alltså en enkel tunn fläta i luggen och därefter plattar jag håret, sedan är det bara att välja om man vill ha det nersläppt eller uppsatt i hästsvans ;) Enkelt men ändå inte särskilt tråkigt.

Vi hörs under dagen för nu ska jag på barndop.
Hugs & kisses <3

SEXTON

Tjenare snyggingar!

Idag när jag vaknade var det så att jag undrade om jag hade fått feber men det visade sig visst att någon 'värme-sak' hade gått sönder hemma hos mig så det var bara 16 grader varmt i huset, fy vad jag frös, så det blev varm choklad till frukost.

Nu funkar iallafall värmen igen och det gillar vi :)

Här är en bild på några av mina fina klasskompisar när vi var i Hestra

Annie och jag åker jättefort!!

Hittar du på denna fredag då?
Fredagsmys? Det blir det för min del iaf :D


Plastblomma?

Gokväll (:

just det, kul att se dig!

knarrigt med inspiration just nu så bjuder på det här:

Mamma: -Amanda är det du som har fyllt på med vatten till blomman i vasen i badrummet?
jag svarar stolt: -Javisst såg att det var tomt!
Mamma: -haha! Bara så att du vet så behöver plastblommor inget vatten...


Japp, så var det med det. Tyckte att jag skulle vara lite duktig så men det sket sig visst :P
Ha det bäst och sov så gott!

Härligt i Hestra!

Hejsan Sveijsan! (:

Idag åkte vår skola till Hestra, ett skidområde med ca 10 backar. Hade riktigt roligt med många fartfyllda åk tillsammans med mina galna vänner och en massa annat glatt folk. Det enda lilla minuset med dagen var den sjukt långa kön till skiduthyrningen, det var drygt!

Gillar du att åka skidor eller kanske snowboard?

Strax blir det Andra Avenyn, men först måste fotona efter idag laddas upp och egentligen kanske man borde ta sig en titt på matten som vi har prov på imorgon..

Love you.

Dagens lite av varje

Tjena -Tjabba -Hej!

Började dagen med en smarrig sovmorgon och behövde inte stressa, vilket jag alltid annars gör på morgonarna. Här kommer iallafall en bild på dagens frissa och outfit.



ha det bäst -livet ska va en fest! (:

Gott?

Tjenare!

Syrran har sålt kockostoppar med sin klass så jag smakar en nu. Inte frcis min favorit kaka (eller vad det nu kallas) men rätt smarring ändå, gillar du kockostoppar?

Strax kommer Ellie, ska ju passa henne till 7 så vi får väl se när jag får tid att plugga naturkunskap och svara på era söta kommentarer :)

Hoppas du fått en bra start på veckan!
Många kramar


Dyra köp?

Tjollahopp sweethearts!

Kom precis hem från A6 i Jkpg efter en mindre lyckad shoppingresa. Eller resan i helhet var ju trevlig och så men jag lyckades inte hitta en enda sak att spendera mina pengar på, okej det är inte hela sanningen, det fanns en riktigt fin peak-jacka men den kostade 7000 och nja, kändes inte riktigt som min budget haha :)


Vad är ditt dyraste köp du har gjort?

Det är ju svårt att veta vad ett "dyrt köp" är för något tycker jag, för något som kostar mer än 1000 kr t.ex och som man använder väldigt mycket är ju inte dyrt, då är ju H&M-plagget för 300 som hänger oanvänt i din garderob mycket dyrare..

Puss på dig! (:


ps: vet att det kommer att bli två rätt så tuffa veckor fram över så tråkigt nog kommer jag inte att hinna uppdatera och svara på kommentarer så flitigt.. <3


Usel

God eftermiddag, hoppas allt är som det ska :)

Har jag haft en minut över sedan igår? Nej jag tror faktiskt inte det, allt har gått i ett, men det gillar jag ändå på något sett. Kom nyss hem efter att ha varit barnvakt till två busiga pojkar, snacka om att man är slut eller!?

Ikväll är det ju Melodifestivalen och om jag inte får en kick snart så kommer det nog sluta med att jag sitter och glor på det, tycker att det kan vara lite lagom kul ibland iallafall. Är du ett melodifestivals-freak eller en melodifestivals-hatare?





Have a nice day!


Apelsinklyftor

HejHejHallå (:

Sitter och tittar på Made in Sweden och smaskar på apelsin. Riktigt gott, har nog fått en rejäl crush på de där orangea, C-vitamin-bomberna till frukter.

Har du någon favoritfrukt?


Kramar & pussar!

Saker och ting blir ändå inte som man tänkt sig

Hoppsan Hejsan, härligt att ha dig här!

Gillar verkligen inte att vara ensam, när jag är hos pappa så blir det flera timmar varje dag och det är så tråkigt. Saken är ju den att man har mycket att göra också och kan inte hitta på så mkt kul, istället ska man plugga och då hamnar jag tänkandes. Annars när jag är hos mamma är alltid hunden hemma iallafall och syrran, det blir liksom aldrig den där tystnaden. Tur att det finns musik iallafall.

Det bästa som finns är att ha fullt upp så att man inte hinner fundera, och så är det oftast för mig. Jag är trots allt inte den som brukar sitta och klura men så blir det ändå ibland, Aja nu blir det bara babbel hehe, hoppas du mår fint, återkommer kanske ikväll :)

Ciao! ;)


Vinnaren av tävlingen

Hejsan på dejsan!

Riktigt duktiga har ni varit som deltog i tävlingen och denna gången så måste jag ge lite extra beröm till mig själv också eftersom jag lyckades göra en lite svårare tävling än förra gången :)

För av er 13 som deltog så fanns det två (tre) vinnare och ni hade gissat olika många av er vilket är jätteroligt att läsa.



Rätt svar skulle vara trädet, eftersom det är det enda av föremålen du inte kan skära dig på genom att hålla i det, ni vet sådana små sår av papperskanter, kattklor och knivar som svider så mycket.

Så ett stort grattis till söta Annie och Minna & Rebecka som lyckades lista ut det :D

Ni andra 11 som deltog var (klicka på namnet för att besöka bloggen) :
Ellie
Amanda
Camilla
Louise
Linda
Ronja
Liene
Caroline
Sara
Myzan
Beatrice

Många av dessa tjejer har helt klart grymma bloggar så kika in hos dem :)

Ha det bäst!



Busshållplats-skvaller

God eftermidag och hoppas allt är bra idag!

Har du aldrig tänkt på hur mycket som händer vid alla busshållsplatser!? haha nu hade jag kunnat dra lite historier och sådant med det tänkte jag faktiskt inte göra. Tanken jag fick idag var att alla som står och väntar på bussarna beter sig så olika.

Det finns alltid någon duktig själ som slagit upp en bok eller tidning i väntan på bussen, några stycken står med mobilerna och någon står och gör avtryck i snön, plattar och ritar. Men idag när jag gick hem såg jag en lite ovanligare tidsfördrift vid en busshållsplats, det var en tjej som hade musik på i öronen och hon övade på (vadjag tror var) en dans koreografi, haha det såg rätt roligt ut måste jag säga.

Förra veckan såg jag en tjej sitta på huk i snön och ah det är väl också ett sätt om man är trött i benen och vill frysa lite mer? haha

Känner du igen dig?
Pössar och Kramizar


ps: avslutar tävlngen nu vid 16.00 (idag 2/2 -10) Kul att det var många som ville vara med och senare ikväll publiceras alla deltagare och även en vinnare :)

TÄVLING: Vilken ska bort denna gången?

Hejsan alla snögubbar och deras vänner :)

Tänkte att jag kunde ha en tävling igen eftersom dn förra fick så positiv respons. Vi kör på på samma enkla sätt som förra gången: En av bilderna ska bort, vilken?

Ge en förklaring till varför just "den saken" ska bort och du är med i tävlingen, alla som är med får en länkning och vinnaren får självklart lite extra uppmärksamhet!

Ända skillnaden denna gången är att jag har försökt att göra det lite klurigare, LYCKA TILL! <3



Nå vad tror ni? är det pappret, katten, trädet eller kniven som ska bort?

Ingen gissning är för dum så chansa nu! :)


RSS 2.0