Hur många vuxenpoäng?

TjoHej!

Igår när jag var och fikade med Malin och Ida så satt vi och snackade om ålder och sånt och vi kom fram till (precis som Jacob & Bella i Twilight/new moon) att man inte bara kan räkna ålder efter hur många år man funnits. Alla är ju faktiskt olika mogna för sin ålder så nu har jag slängt ihop ett kort litet test för att kolla min och kanske din ålder.

Gör såhär:
Börja med din riktiga ålder
För varje grönt svar ta -5p och för varje rött svar ta +5p



Hur gammal blev du?

Många bamsekramar

ÖVNINGSKÖR!

Hallå -Hej!

Nu har jag precis varit ute och övningskört för första gången, jättekul faktiskt! har väntat på det i över två månader eftersom det har dröjt så länge innan man fick bevisen för att få ge sig iväg.

någon annan som övningskör eller längtar efter att få göra det?

Nu ska jag ner till stan och fika med Ida & Malin :)
Puss på dig!


PICTURES

Gokväll, trevligt att du kollar in! :)

Här kommer lite bilder ifrån helgen i Sthlm, dock inte så många eftersom jag inte plockade upp min kamera en ända gång :P

Innan banketten: Evelina, Maja, jag och Annie (:



Anna och Mahmoud tävlar med brustabletter.. haha!
hela kronobergsgänget!

Vi sov ca 100 pers i en gympasal..

Hunden Candy som jag passat idag och som jag antagligen ska träna agility med :)


Hoppas du har det bra ikväll!


Dialekt-byte!

Gomorgon!

Efter att ha sovit närmare 12h är jag nu på benen igen, med lite smått träningsverk i hela kroppen och varje gång jag öppnar mummen i närheten av min syrra så stirrar hon snett på mig. Hon tänker på hur jag snackar efter denna helgen, det har nog skett ett litet dialekt-byte.

Men det blir nog lätt så, efter någon dag när man umgåtts med folk från andra ställen med många charmiga dialekter så börjar man omedvetet apa efter. Min och Annies nya dialekter liknar nog varandra rätt mycket och vi chansar på att den är inspirerad av Uppsala, Jämtland och Kalmar-bor.

Så fort vi hoppade in i Annies föräldrars bil igår på eftermiddagen blev det gapskratt i framsäterna, de undrade ungefär vilka ungar de hade fått med sig, för detta lät ju inte som de Annie och Amanda de skjutsat upp på fredagseftermiddagen.

Har du lätt för att byta dialekt?
Vilken av Sveriges dialekter tycker du är skönast?


Många kramar från mig!

Hemma igen!

God kväll finingar! Hoppas att ni inte saknat mig för mycket..

Helgen har ju somsagt spenderats i Stockholm på PT-final, superkul faktiskt. Träffade massa härliga människor från alla hörn av Sverige och hittade på en massa skoj. Han inte sova mer än totalt 6h dessa dagarna så nu måste jag nog masa mig till sängs innan jag svimmar!

Lovar att berätta en massa roliga grejer och visa lite bilder från helgen imogon, samt svara på era kommentarer vilket jag inte gjort på 5 dagar.

Pussar (:

STHLM

Heej!

Nu sticker jag och laget till Sthlm för att tävla så det blir ingen bloggning under helgen. Håll tummarna för oss så att vi vinner! :P

Ha det bäst!
Puss på er!

BRACELETS

HejHej!

Idag var vi på en mässa där vi kollade på olika UF-företag, jättekul att gå runt och kolla en stund och se lite spännande idéer. Hittade bland annat detta söta armbandet från företaget "You care UF" det säljs i förmån för en organisation som kämpar för att minska våldet mot kvinnor, så det var en bra tanke också.


det understa är av märket SNÖ.

Hoppas du haft en toppen dag, jag har fullt upp ikväll så det finns en chans att jag inte hinner svara på några kommentarer..



Drömmen om..?

Tjenare!

I brist på annat att göra (eller i flykt för att slippa) sitter jag och kollar på "Drömmen om Italien" med syrran min. Tänk så häftigt att bo i ett annat land...


I vilket land skulle du kunna tänka dig att bo i?

Pössar på er! :)

TIO GRADER

Tjalou -Tjalou!

Idag är det tio grader här där jag bor, vårigt värre! (:
Så nu vill jag ut och ska iallafall gå en runda till Annie så att vi kan plugga till provet som är i morgon. Jag gillar att man verkligen kan se att det är på väg att bli vår på riktigt, det är bara de allra fetaste snöhögarna som ligger kvar och man kan ha öppen jacka medan man går och kisar åt vårsolen, härligt!

Hur varmt är det hos dig idag? (:


With Love!


2 saker man aldrig växer ifrån

Nämen hallå i mörkret!


♥ Man växer aldrig ifrån den mysiga känslan av att ligga på golvet och mysa med sin hund.

♥ Inte heller att slicka ur skålen med smet när man bakar.

Har du några fler exempel som man aldrig blir för gammal för att göra även om det känns barnsligt?



Inte tackar man nej till att leka och mysa med Freja?

Puss på dig!

Dresscode Tuesday

Hey -Hallå!

Detta blir en liten kik på dagens outfit:

top i spets varvat med bommul -Lindex
rosa pärlemo-armband -Ur & Penn
Armband med vita blandade pärlor -Home made (by me!)

Ha det bäst! Ciao!


CLOWNEN ANNIE

Tjenare!

Kom nyss hem efter att ha shoppat lite med mamma, hittade faktiskt ett och annat vilket kändes mycket roligare än att plugga litteraturhistoria som jag har prov på på torsdag..

Till helgen ska jag, Annie, Maja, Evelina och Emilia som ett lag åka och tävla i Stockholm. Då ska vi bland annat ha en demo att visa, den kan tydligen vara precis vad som helst så vi ska visa hur man gör en snygg ansiktsmålning, vi tänkte förklara att en sminkning som clown är mycket snyggare än en "vanlig" fest-sminkning, eller vad tycker ni? :)



Annie som clown, det ända som fattas är den vita grunden. Nästa bild är lånad.

Kisses <3


Cluedo!

Tjohej!

Spelade nyss spelet Cluedo med pappa och syrran, går ut på att ta reda på vem, var och med vad ett mord har begåtts, någon som har spelat det?

Nu blir det strax att käka vofflor, det gör man minsann inte ofta..
1000 kramar


Ögonen i fokus

Godday everyone!

Syrran och jag satt och lekte lite med Photo Shop och vips så har jag provat alla möjliga ögonfärger. vad tycker du, passar jag bäst i blåa, bruna eller vampyr-röda? Kanske borde vara med i Eclipse med dessa fina ögon?

Have a nice day!


FLYT -KAN MAN SÄGA

Hallojski!

Skulle sätta in mina bilder som jag framkallat i album idag och det började jättebra i ett album som var halvfullt men sedan när jag skulle sätta in i det nya albumet så var luckorna för små. Jaha, det var helt enkelt bara att packa ner alla bilder igen och ta tag i det en annan gång när jag köpt andra album, surt!



jag som hade sorterat alla bilder i tidsordning, blöö!

Aja strax drar och träffa några polare och så kanske vi ska på konsert, men det vet vi inte ännu :)

Bamsekramar


REMEMBER ME!

Remember M
Remember E
Put them together and remember ME! <3


Igår var Annie och jag på bion Remember me, superbra och sorglig film. Det jag tyckte var aldra bäst var att det var omöjligt att förutspå hur den skulle sluta. Sådana filmer man kan räkna ut för lätt tycker jag kan bli lite tråkigt att se, men denna kan jag faktiskt rekomendera (:

Ett plus i kanten var ju att Robert Pattinson hade huvudrollen, dock tycker jag inte att han ser så bra ut, vad tycker du?



Hugs!



Tacopaj & fredagsmys

God kväll!

Taco-pajen som pappa och jag slängt ihop är i ugnen och strax blir det mat, gottigt! Sedan så drar jag till Annie och fredagsmyser lite skulle jag tro. Vad gör du en fredagskväll som denna?

Puss!

Ännu en gång har jag sidovis med kommentarer som väntar, sorry att jag inte tar mig tiden.

Agilily i vår?

Tjenare, allt bra?

Idag efter skolan åkte jag för att kolla på några hundar, det var hos en vän till mammas bästis, hon förder upp Havanaiser och när jag träffade henne så flikade jag in att jag skulle vilja träna agility men eftersom att min egna hund har problen med hjärtat och inte får göra det så kan jag ju inte hålla på med det. Men då erbjöd hon mig att låna en av hennes 5 gullegrisar.

Så idag har jag fått hundratals av pussar av dessa små bustroll och det kändes rätt bra faktiskt och Candy som den ena hette skulle nog fungera perfekt att träna med :) Så nu ska jag bara tänka över det lite och känns det bra så ska jag börja låna henne så att vi blir bra vänner innan träningarna börjar i april.


bilden är lånad, och Candy har typ chokladfärgad päls.

Hoppas att det är bra med dig idag!
Många kramar!


Minnen på bild!

Tjohejsan alla goa och glada!

Har precis varit borta hos mamma och hämtat alla bilder som jag hade framkallat, de hade redan kommit och nyfiken som jag är ville jag hämta dem med en gång (även om jag vet precis vilka bilder det är). Det var många också, två stora gröna paket hade de skickat till mig och däri fanns det bilder från ett år tillbaka, många underbara bilder med fantastiska minnen!

Vad skulle man gjort om det inta fanns kameror?!

Några gobitar som jag tänkte dela med mig av har ni här (för beskrivning av fotot, håll pekaren på det!)
Annie & jag åker en vattenrutshbana som var 250 m lång, sjukt roligt! :) Jag, Fidde, Sara, Ängla, Jocke & Annie bodde i Karlshamn några dagar och det var kanonmys med fint väder och mkt knas.
slutade 9:an och här var klass 9C2 Sara & jag hade panik i fritt-fall på grönan, jisses vilken dag!
En vecka i Kroatien med världens bästa mamma och syster <3 Plåtning med Annie i Malmö

Detta är självklart bara några få minnen från året, kan ju inte dela med mig av alla 300 som jag faktiskt framkallat denna gången. Nu fattas det bara att sätta in i album, jippi vad skoj, men när hittar jag tid till det?

Hoppas att du mår bra & att livet leker!

ps:
När det gäller kommentarerna så får ni stå ut med att jag inte riktigt hinner med, har ett stort eng-prov imon, men puss på er!


SUNGLASSES <3

Hejs på Dejs!

Idag har det ju varit superdupernice väder, jag, Linnea och Mikaela satt ute i 40 min och solade vid väggen, så himla skönt och solen tar verkligen. Det ända som är lite jobbigt med solen är ju när man blir bländad så därför är jag på jakt efter ett par nya solglasögon. Mina favoritsolglasögon lyckades min söta syster släppa i vattnet i en hamn, jättesnällt verkligen.



Viket par gillar du bäst?

Själv diggar jag detta halsbandet:

Puss på dig!


First aid-kit

Hello beautiful!

Jag har kommit på att det optimala vore att ha med sig ett första-hjälpen-kit i skolväskan! Okej kanske inte ett vanligt förstahjälpen-kit för plåster och bandage kan man nog få tag i när det behövs men en flaska solskydd hade inte varit fel.
Föv vem hade anat att det skulle vara så fint att man kunde sitta ute i solen 40 min idag? Inte jag iallafall och då smörjer man ju inte in sig, så istället blir man sådär fint rosa. Nu är det ju inte hela världen någon gång ibland men desto närmare sommaren vi kommer ju mer hade iallafall jag behövt detta, för oväntade sol-situationer

Har du lätt för att bränna dig? Är du duktig på att använda solskyddsfaktor?

Hugs and Kisses!


Pi-dagen

Todillo darlings! (:

Varje år firar skolan som jag går på Pi-dagen. Och det är såklart den 14/3 (igår) eftersom talet Pi är 3,14. Riktigt nördigt men kul att det blir lite mer än en helt vanlig skoldag. Som aktiviteter idag var det först en föreläsning om Pi, sedan blev det Pi-l kastning, tävling i vem som kunde flest decimaler på talet pi, tipsprommenad, olika ord som började på Pi på engelska och till lunch serverades Pi-zza.


Har den skolan du går på några liknande speciella dagar då och då?

Nu ska jag ta tag i pluggeriet -_-
Pusshej -Leverpastej

lovar att svara på kommentarerna lite senare..


Delta i Wipeout?

Tjabba godingar!

Har precis kört ett träningspass och nu kollar jag på Wipeout, skulle du våga ställa upp i Wipeout?

Tror inte riktigt att det är min grej med hårda boxningar och lera haha.

Take it easy!


VÅRSOL

TjoHej (:

Oj vad jag har hunnit med mycket idag och klockan är bara 2. Riktigt nice, har skickat in bilder för framkallning, varit ute i solen, spenderat 1300 på en servis (tråkigt, men bra eftersom jag hade ett presentkort som jag var tvungen att använda).

Har du varit ute i det fina vädret idag?

Pössar


Hejja den som vinner!

Tjenixen -Hej!

Strax kommer Elvira och kanske även Tilda och Sara hit, så blir det nog en mysig kväll och antagligen lär melodifestivalen åka på också. Känns som om finalen kan gå precis hur som helst, som förra året trodde jag absolut inte att Marlena skulle vinna. Bryr mig inte så jättemycket om vem som vinner, det brukar ju ändå inte gå så bra sedan i Europa, så mottot för dagen blir: Hejja den som vinner! Så sa alltid jag när jag var liten, för man vill ju inte såra någon.

Ska du se på Melodifestivalen ikväll eller har du andra planer?



Puss & Kjam -skumbanan!


Bzz, bzz, bzz!

HELLU SWEETIE!

Vet du? Sov verkligen jätteskönt idag och så helt plötsligt, mitt i min skönhetssömn började mobilen vibrera på nattduksbordet, och jag vaknade. Och då tänker jag "Äh, jag kan kolla när det är dags att gå upp" men så blir jag så nyfiken att jag kollar ändå, det var ida. Sen kunde jag somna om en liten stund och jag hade lagt mobilen i sängen istället (då hörs den ju inte lika mkt) men vad hjälpte det? 40 min senare ringer mobilen -_- Då var det Erika.. Haha det var inte så farligt för jag skulle gå upp 10 min senare men ändå.

Brukar du vakna av din mobil om du får sms/samtal?

Sedan blev det stallet och ha hopplektion på hästen Puma, det gick jättebra. Därefter satt jag, Karin och Ida kvar och snackade och bamsefikade för att vänta på att de skulle rida en lektion till. Jättemysig dag verkligen. Dock bet Puma mig i benet. Det blev ett lustigt märke, men tyvärr gick det inte att lägga upp en bild på det.. ser ungefär ut som ett blått skotthål :S

Ha en bra lördag!



Fredagsmys!

Hej Hå :)

Kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag med mamma och kollar vem som ska åka ur let's dance. Ikväll har jag och Sara gått för att möta upp Fidde, Simon, Joakim och Emil som var och åt pizza, så vi satt och snackade med dem ett tag.

Imorgon bitti blir det stallet och träffa Karin & Ida så nu blir det nog strax att dejta sängen, så att ajg orkar stiga upp imorgon. Hihi.

Dröm sött, Godnattpuss!


ALLT ELLER INGET

Tjenare där!

Det ligger något i rubriken tycker jag, ena stunden har man inget nästa stund allt, och när man väl har allt så är det som en tickande bomb innan man vet att man plötsligt kommer att bli av med allt igen..



Hörde att de diskuterade på radion igår att 20-lappen ska bli till mynt och frågan var: Vad ska det vara på myntet? Vad tycket du? På våra andra svenska mynt är det väl kungen (1kr och 10kr) och sedan är det väl bara siffror på (5kr och 50öre)?. Jag tycker att det hade varit snyggt att ha någon blomma på eller varför inte något som symboliserar Sverige som en dalahäst eller globen?

Kisses <3

ledsen att jag inte besvarat några kommentarer på ett tag, ska göra det nu :)


Jag vet att du vet att jag vet

Hola amigos! (:

Idag har vi varit på teater med skolan, Ouch hette den. En helt okej föreställning som handlande om rädslor men den var inte sådär jättebra och saknade till viss del handling. Lite skratt blev det iallafall, bland annat när de härmade videobloggare och ah man kan inte säga så mycket, mer är att vissa är otroligt överdrivna när de videobloggar tycker jag. ^^

Blev jättesugen på att designa en grej att hänga smycken på. Ska nog sätta mig och skissa lite, så får vi se om det blir något gjort en annan dag kanske.

Love

Lille-lördag

Goddagens!

Sitter och kollar på Andra avenyn och myser med syrran och mamma. Ni kanske även ha sett att jag har fått en ny header, som Alice gjort åt mig idag, vad tycker ni om den?



Jag tänkte att den skulle vara lite större egentligen, så imorgon när jag har lite tid över så ska jag försöka ordna det.

Här kommer även länkningar till er 4 (med blogg) som svarade på mina åtta frågor som jag ställde igårkväll:
Kolla in till Ida, Malin, Gözde och Ronja och deras grymma bloggar.

Puss på er! <3


Somrigt smaskig smoothie

Tjillevippen!

Kolla in min läckra smoothie! Helt klart det perfekta mellanmålet. Allt du behöver är vanilj yogurt, en halv banan, hallon, blåbär och lite havregryn. Brukar du göra smoothies? vad gillar du att ha i isåfall?



Ciao Ciao ;)


åtta snabba

Hejsan -hoppsan!

kom på att det var längesedan jag körde en "pest eller kolera", så här kommer en liten tävling:

Hemma mys/ Ute kväll
Måndag/ Onsdag
Skidor/ Pulka
Färgglad/ Neutralt
Morgonpigg/ Kvällspigg
Puss/ Kram
Ost/ Skinka
Blond/ Brunett

Blev några stycken iallafall, svara gärna och alla som gör det samt skriver minst 3 pest/kolera-frågor tillbaka till mig får en länkning imorgon.
Vore roligt om ni svarade, ett kul tillfälle att få lära känna er lite bättre.


Ha det gott -Igelkott!



Kontrast!

Hellu ladies & gentlemen, welcome to my blog! :)

Idag har det varit ännu en dag med strålande sol, och otroligt nog kunde vi gå ut och sätta oss på marken vid skolans vägg i solen utan att frysa, tvärt om så värmde solen och man nästan kände hur fräknarna poppade upp. Efter en liten stund så springer några kompisar från RS ut och kastar snöbollar, snacka om kontrast, i min lilla dröm var det ju sommar.

Nu på eftermiddagen var jag, Annie och Jesper ute och gick och min Freja fick ju också följa med såklart, underbart var det. Så här ser ni lite bilder från vår vårliga promenad samt kan ni ju passa på att kolla in min nya hårfärg (även där har vi ju en kontrast) :)

Ni vet att ni betyder mycket för mig, ha en underbar tisdagskväll och om jag hinner så kommer jag att dra igång en liten tävling senare ikväll, så håll utkik, och vill du inte missa ens en bokstav från mig så tycker jag att du ska följa mig via bloglovin', jag följer gärna dig med, så det är bara att säga till!

bloglovin

Pussar & Kramar!


Just nu: barnvakt

Tjollahoppsansa i blåbärssnåret!

Idag är det måndag vilket betyder, barnvakt. Lilla Ellie är här och vi har precis varit ute och gått en sväng, eller jag har gått men Ellie har åkt vagn. Och just nu försöker jag få henne till att sova lite, och just nu verkar det rätt lugnt men så vågar man ju knappt säga för då börjar hon väl skrika.

Det är väldigt lustigt vad alla stirrar när man är ute och går med barnvagn, precis som om det tvunget måste vara mitt barn, det finns ju faktiskt något som heter "sitta barnvakt", och om man hade varit en ung mamma så hade man nog tyckt att det blir rätt tråkigt i längden med alla människor som ätit glosylta.

Sedan när hennes mamma kommer hit igen ska hon färga om mitt hår lite, (hon är frisör) eftersom en av färgerna gått ut lite, så det bli skoj :) kanske slänger in en ny bild sen så hoppas jag att det håller bättre denna gången.

Ha det fint, kramizar!

Hur tänkte du?!

Gokväll sötisar där! :)

Jag kom precis hem till mamma efter att ha varit en vecka hos pappa, vad gör du ikväll?

När jag var på stan förra veckan och inne på Åhléns och kollade jag lite, så fastnade jag lite extra för denna outfit, ja den var ju lite speciel, eller vad tycker ni?


Lägg märke till att dockan har två par tights på sig, först neon orangea och sedan illrosa över, såhär kombinerat så känns det som om det är någon som trillat ner i en korg med styvbitar i alla möjliga färger och material.

Hugs <3

Gul sol, vit snö, blå himmel & rosa kinder

Hejsan på digsan!

bilden är lånad


Solen skiner idag också, jippi!
Igår tänkte jag att jag skulle passa på att sitta i solen en stund så jag bar ut en stol och satte mig, helt sjukt skönt var det, solen värmde och fåglarna kvittrade, det var nog tom. lite väl skönt för helt plötsligt var jag nära att trilla av stolen och då inser jag att jag somnat. Ojdå, jag hade bara tänkt att vara ute i en kvart eller så men när jag kollade på klockan hade det gått 45 min, men det var ju en skön power-nap.

Sen gick jag in och i spegeln såg jag att av den lilla stunden i solen hade jag blivit rosa i facet. Varje år hoppas jag på att jag ska få mörkare pigment men det blir aldrig så, jag blir alltid en polkagris på försommaren :/

Ha en skön söndag & passa på att vara ute i solen, den tar! :)

Samma namn

Tjabba -Tjena :D

I stallet idag var det en flicka som hette Amanda, och hon ville springa runt och röra på allt som hon såg, så långt bort från hennes mamma som möjligt, så hela tiden ropade mamman "Amanda, Amanda!" Mycket jobbigt för hela tiden vände jag mig om och liksom "Va? vem är det som vill något?"

Såhär är det rätt ofta för mig eftersom jag har ett så vanligt namn, men det är inte så farligt. Fast tänk vad skönt det hade varit att vara ensam eller iallafall vara en av få som hade ett visst namn så slapp man bli ihopblandad.

Har du ett vanligt eller ovanligt namn, och tycker du att det är bra/dåligt?

När jag tränade friidrott då var vi 6 st Amandor, snacka om förvirring! och nästan under hela min skoltid har vi varit två Amandor i klassen.

Har ju diskuterat det här med namn lite tidigare, så kolla gärna in de gamla inläggen: "Udda namn" och "Kändis efternamn" 

Oj nu ropar pappa, lovade ju att följa med och kolla tapet.
Pussar!


YesYesYes!

Hallojsan!

Yes, idag är det fredag!
Yes, klänningen som jag skickat efter var urläcker!
Yes, pappa lagar god middag!
Yes, sedan blir det att träffa vänner!
och Yes, jag dog inte på bilden idag!

Vad ska du göra en fredagskväll som denna?

Trötter, det är jag det.

Tjenixen, allt bra idag?

Har precis kollat på Beck, i stormens öga, och nu startade jag Wallander, Läckan. Det blir därför en thriller-kväll haha, jag brukar inte kolla på sådana filmer så ofta men dem är bra tycker jag och pappa hade hyrt 3 st som skulle lämnas tillbaka imorgon så det var bara att passa på, gillar du Beck & Wallander?

Dock är jag väldigt väldigt trött så vi får se om jag orkar hålla mig vaken under denna filmen. Visst är de sju små dvärjarna söta?



Ha en bra kväll! <3

VÅRKÄNSLOR <3

God kväll mina damer och herrar!

Jag är helt slut när jag ligger i sängen nu och pluggar, har ett roligt satsdelsprov imon samt 50 engelskaglosor. Men det har inte  blivit så mkt plugg idag, stack ner till stan med Linnea idag efter skolan och nere vid sjön köpte vi en glass för att fira att vi fick MVG i matte A. Satt och snackade en bra stund på en bänk med den värmande vårsolen, åh jag älskar verkligen solen! :)

Kikade även in på bubbleroom där man kan hitta dessa roliga och charmiga halsband..

Vilken skulle du välja?

PussiPuss


Gömma sig.

God kväll fina bloggläsare, kul att du kikar in!

Sitter och kollar på Dating in the dark, som är ett nytt program på 5:an, det verkar vara ett lite töntigt program men det funkar jättebra som tidsfördriv en tisdagskväll istället för att plugga.

De dejtar varandra i ett helt mörkt rum, kolsvart! Häftigt hur mycket de kan ana om varandra utan att ens har sett den andra och hur man kan inleda något på det settet, det blr lite spännande att se om det funkar.

Ibland hade det verkligen varit skönt att gömma sig i ett kolsvart rum, men hur ofta kan man göra det? Om man verkligen vill komma bort en stund så är nog en dejt med granarna i skogen ett bättre alternativ, eller?



Bamsekram!


Dancing in the sunshine.

Oups I did it again! :S

Är glad idag, har bra musik på på hög volym och dansade nyss runt lite här hemma och fixade både det ena och det andra, vad jag märkte sedan var att grannarna satt och tittade från deras inglasade altan. Ojsan, aja det är inte första gången, men är man glad så är man och de fick också flina lite, jag bara vinkade...



Har även precis plockat ut en kladdkaka ur ugnen som jag tänkte överraska pappa med, var inte så rolig igår när han hade lagat mat, och så kan man ju passa på att överraska andra så kanske man får en överraskning tillbaka någon gång, och vad är roligare än det?!

Have a nice afternoon!


ps: bilden är på mig & lillsyrran år 2008 i Grekland, det vattnet (&vädret) hade man inte tackat nej till nu.



Babyboom idag?

Hejsan gullunge! (:

Det måste seriöst vara någon slags babyboom idag, eller iallafall så känner jag 4 stycken som fyller år idag, och alla dagar nu de närmsta veckorna är det många som ska firas!

Haha ja det är ju alla sommarbarn som är fyller nu nu :P

Känner du många som fyller år såhär års?


Grattis till er iallafall! :)


ps. detta inlägg skulle ha publicerats igår, varför det hamnadi i utkorgen ist vet jag inte :S

Packnings-expert?

Hallå -Hej!

Som många av er vet så flyttar jag ju mellan min mamma och pappa varje måndag och idag gick jag till pappsen efter skolan. När jag flyttar till pappa så tar jag med en resväska med bla. kläder i istället för att ha en massa grejer liggandes här. Och skulle jag få ett pris så skulle det nog vara packningsexpert, inte för att jag tänker igenom vad jag ska slänga i (det gjorde jag alltid innan) utan för att jag är så otroligt snabb, innan du hinner blinka har jag nog fyllt min stora rosa resväska, sedan är det bara att hoppas under veckan att man fått med sig allt..

Är du bra på att packa eller slänger du bara i så mycket som möjligt i väskan?

Puss & Kram


RSS 2.0