NYCKELPIGE-STRESS

Halli-Hallå :)

Om det är något som kan få mig stressad så är det trassliga halsband när man har lite bråttom. jag brukar nämnligen ha mina halsband i badrummslådan eller i en burk, men de fastnar alltid i varandra.. Så idag när jag städade i mina vrår hittade jag denna söta nyckelpige-krok som jag fått av en klasskompis när jag fyllde tio. Här ska jag nu hänga mina större halsband för att slippa stressigt trassel.

Passar även på att visa er lite ur min nya halv-walk-in-closet, vad tycks? :)

Ha det gott -igelkott!


A HUNDRED!

Hello babes!
Vill ni veta en sak?
Idag är det faktiskt hundra dagar sedan jag blev tillsammans med min favoritpojke, dryga tre månader har gott himla fort och jag hoppas på många fler! Blir alltid så glad av dig, du är helt enkelt bäst! Puss puss ♥hoppas att du haft en riktigt skön helg!
kanske har din varit i stil med min? fullt ös igår och lealös idag? okej inte riktigt så illa men en slappesöndag var verkligen vad jag behövde idag :)

Take care!


VILL HA VÄRME

Tjollahoppsan!

Åh vad jag blev glad när jag läste minus sexton på termometern idag! Så himla skönt.. Nej ska jag vara ärlig så har jag tröttnat på kylan, jag längtar efter värmen, att kunna sitta ute med värmande sol i ansiktet, allt blir ljusare och alla blir gladare. För att bota (eller reta) vår-suget så tänkte jag visa lite sköna bilder, blir du också sugen? =)
XOXO

FAKE IT -TILL YOU MAKE IT.

Hejsan svejsan!
Trivs verkligen inte utan nagellack, då känner jag mig som en riktig nakenfis. Just nu låter jag därför mina nails glittra i mörk vinröd/lila. Som botten har jag alltså det färgade lacket från Depend och sedan toppar jag med lite glitter från H&M, unikt eller nått.

Love


GULDKANT

Halli Hallå :)


Ni är verkligen värda guld mina aldra finaste vänner, annie och sara!
Minns ni midsommar, som faktiskt var jättefin förra året? Tycker att denna bilder var så härlig och det var ju bara början på en riktigt najsig afton..
En stor fet guldmedalj och bamsekramar till er och alla andra!

BARRET

Hej hopp!

Om det är något som jag inte gillar så är det tovigt och outredbart hår. Och det känns som om en sak man bör undvika för att slippa trassel är att sova över med sin pojkvän, för det förbjudna giftet för min kallufs är min pojkes vax, aja baja.
men ska inte skylla det på honom, för vill ju inte sluta ha nattgäst och just nu saknar jag dig rasmus, busigt när du smiter iväg till spanien såhär bara ;)Mitt barr dissar:
♣ pojkvännens vax
♣ stickat! halsdukar och stickade tröjor
♣ dåligt balsam

Pussar och kramizar!YNKA ELVA

Tjenixen på dig då!

Det är inte så att jag är helt paketgalen eller något, tror inte att jag är onormalt uppmärksamhets-hungrig eller att jag bara älskar tårta, men jag gillar att fylla år! Det var en månad sedan jag fyllde 17 nu så jag tänkte att vi kanske kunde komma överrens om att fira alla varje månad? Typ en ny lag för att få alla på bra humör? :D

Även om du inte är med på mina planeringsplaner så säger jag iallafall grattis till mig själv! Bara 11 månader kvar tills jag fyller 18 ju..


pussar från mig!

DU PRINSESSAN

Hallå där!

På ridlektionen idag:
- Du Amanda, du märker hur mycket bättre det går om du rätar upp dig lite till, tänk att du  är en prinsessa med ett jättefint halsband som du vill visa för alla!
- åh nej jag glömde ju ta på mig halsband idag!

Vet inte om det var riktigt så hon menade, men nu tar jag på mig ett halsband iallafall :)

Ha en mysig kväll


WHAT AM I WAITING FOR?

HEEJ!

när jag nyss stod i duschen slog det mig att jag är helt veck!
jag har gått runt och tänkt på bloggar hela tiden under mitt uppehåll men förbjudit mig för att faktiskt låta fingrarna dansa över tangenterna och skriva här. Men varför varför?
Jo stress gör mig omotiverad men så har jag massa ny energi och är så grymt sugen på att komma igång här igen, hoppas att ni är med ;)

HUGS & KISSES!
när ni minst anar det så är jag i farten så håll i hatten ;)

RSS 2.0