Hatar telefonsnack

Hejsan (:

Jag har kommit på en sak som jag verkligen inte tycker om att göra: Prata i telefon!
Jag bara hatar det, om jag måste ringa ett samtal så försöker jag verkligen komma undan (oftast är det inte så farligt när jag väl ringer men innan, fy vad jag kan vända och vrida på det för att slippa). Det gäller såklart inte när jag pratar med mina närmsta kompisar eller familjen men ändå.

Om jag till exempel ska ringa till en affär eller något så tycker jag att det är mycket lättare att gå dit istället för då känns det mer naturligt. Även om de flesta säger att det borde vara tvärt om.

Och när jag väl pratar i telefon då har jag kommit på att jag inte kan stå still och helst måste jag pilla på något under tiden, jag går runt i huset och pillar på saker eller så kladdar jag lite under tiden.

Känner att jag borde bli bättre på att prata i telefon så jag ska nog ta och öva lite, man kanske kunde få tag i ett extra jobb som telefonförsäljare (nej det hade nog inte varit min grej) men jag borde absolut prata mer i telefon så ring till mig :) och nästa gång det ska beställas mat eller något liknande så är det väl min uppgift..


Någon som känner igen sig, eller vad tycker du om att prata i telefon?

Pussar & sov så gott!

btw så gick det tydligen inte att kommentera mitt senaste inlägg (weird!?) men hoppas att detta funkar ist :)

Yesterday (:

Hello hello!

Kul att blogg.se inte funkade så bra igår, så jag kunde inte logga in och svara på kommentarerna och som ni märkte publicerades mitt förra inlägg 5 ggr, men det ska jag ta tag i i kväll när jag svarat på alla kommentarer... Ska nämnligen åka till mina kusiner idag så nu har jag lite brottom..

Men ville även slänga in en outfitbild från igår och kvällen som blev kul startade på en spelning med ett grymt band, BST, och sedan stack vi vidare till Malin där det var en hel del folk ;)

Ha en bästig söndag! och alla som har mitt nr får gärna sms:a under dagen så att jag överlever :P (hehe)

Glass i skägget

hej hu!

Ahmen fy vad kallt det är, kan knappt tro att det kan vara så här kallt så länge som det varit i år. Alla som tjatar om jordens uppvärmning kan ju iaf pusta ut lite för i år har det minsann varit lägre medeltemperatur än vad det brukar vara.

Hade ju ridlektion i dag vid 10 och fy det var så att fingrana värkte men det gick ändå rätt bra. Gulligast var ju hästarna som fick "glass" i skägget (eller ah de andades så att det frös i deras hår på mulen, såg ungefär ut som isglassar).

Har varit och shoppas lite med Annie så jag tänkte lägga upp bild på det lite senare, hur har du det idag? :)

Hugs & kisses!
/ er Amanda


Överrasknings-frissan

Heej, äntligen var det fredag igen! :)

Igår gjorde jag denna snygga uppsättningen i mitt hår, tänkte att man kanske kunde starta en ny tränd, helst ska man ha alla tofsar i olika färger och modeller som ni ser att jag har. Nej nu skojar jag.

I lite fuktigt hår gör jag ca 8st snurror i håret och fäster med gummiband, sedan får man sova så skönt på dem. Känns lite som om man sover på små golfbollar eller något, men vill man vara fin får man lida pin :P

På morgonen är det spännande när man ska släppa ner håret för man ver aldrig hur det blir, idag tycker jag att det blev rätt bra så istället för att blöta/platta det så ska man självklart spraya lite hårspray och sedan är man redo! :)



Tänkte även slänga in bildbevis på Annie och mig som var så smidiga på isen igår, ni skulle sett våra fina piruetter!



Ha en toppen kväll alla fina!


Min extra-mamma <3

God morgon!

Idag är jag som sagt ledig och tänkte lyxa till det lite genom att sova till 9/halv 10 eller så men saker och ting bli sällan son man tänkt sig. Strax innan 8 kommer min hund och pussar på mig och det kändes precis som om hon skulle säga: "Amanda, du måste gå upp nu, annars kommer du för sent!"
Och när man väl har vaknat så är det väl lika bra att gå upp antar jag...


Har du något husdjur?

Puss & kram -skumbanan!

You're the reason why I'm thinking

Hej där, kul att du kikar in! (:

Det är ruggigt och kallt och det jag är mest sugen på just nu är en myskväll och det kankse det också blir! <3 Får se om jag skulle träffa damerna lite, det hade ju varit trevligt.



Något varmt på fötterna ska jag minsann se till att ta på mig och kanske en kopp varm choklad?

Kramar & pussar!

Studiedag

Hejsan hejsan!

På torsdag har min skola studiedag och då känner jag verkligen för att hitta på något, idéerna är att åka till en annan stad och shoppa och ha det mysigt och sedan dra hem igen men vi har inte bokat något ännu, för ska man åka buss eller tåg så måste man ju bestämma sig...

Vad brukar du hitta på när ni har studiedag? (:

(här skulle det vara en bild, dumma att det alltid ska krongla för mig :/ )

Puss puss!

Klädpanik & åksjuka

HalloJ!

I morse hade jag verkligen vad man kan kalla klädpanik, hade packat ner i princip alla mina kläder för att flytta till mamma och väskan åkte före mig och så insåg jag att jag glömt att spara något snyggt att ha på mig i skolan idag, blev att vända uppochner på garderoben utan att hitta något bra, då sprang jag ner till pappas garderob och fiskade upp en kofta som jag kunde ha som lånkofta med upprullade ärmar och det gick väl rätt bra, hade tänkt visa bild men så bytte jag om... :)

När jag sedan skulle ta bussen hem idag så lyckades jag hamna i en buss med en galen busschaufför :P Hon körde skitfort och tvärbromsade hela tiden så jag var nära att hoppa av allderles för tidigt bara för att slippa åka mer för jag blev så snurrig i bollen, det är seriöst första gången jag känner av åksjukan när jag åker bussen från stan och det är bara 6 km!




Blir du åksjuk?

Hoppas att allt är bra med dig, jag kommer nog inte att svara på några kommentarer idag för det finns det värken ork eller tid till..
Puss!

Spring-feelings

Tjabba -Tjena -Hallå! (:

Ju mer man kollar runt i olika affärer så blir man mer sugen på vår tycker jag. Ljusa pastellfärger, roliga tights, korta jackor och tygskor, så lär min garderob se ut i vår tror jag, lite á la 80-tal...

 

Kramiz! (:


När bloggen inte lyder!

Hello sweeties! (:

Syrran gjorde en ny header till mig och den blev ju riktigt fin, problemet är ju bara att jag inte kan få bort "blogg-namns-länken" som just nu skymmer halva bilden..
Får mixtra mer med det när jag har tålamådet får det verkar jag inte ha nu, hihi. Men att fixa med blogg-designer har aldrig varit min grej, det är ju bara en massa bokstäver och flera sidor av tecken som man inte begriper sig på..

Tycker du att det är roligt att mixtra med din blogg? (:

Så här ska headern se ut iaf:



XOXO, nu är det barnvakt för kvällen som gäller för min del (:

 


Oj oj oj..!

Go middag folks! (:

Hoppas att allt är bra denna lördag, jag känner mig jäkligt snurrig i huvudet idag, massa saker har jag fått veta och shit det har verkligen skakat mig, jag vet inte alls vad jag ska tycka och tro men det kommer nog att lösa sig.
Har du någon gång varit med om att du får veta något som din vän har gjort som du absolut inte hade räknat med, och som du inte vet hur du ska reagera på. Det är en av sakerna som jag tänkt väldigt mycket på idag och även om jag känner att det är annorlunda så kommer jag att finnas här för dig och jag hoppas verkligen att allt kommer att fortsätta vara så bra som det verkar.

Nej hörrni, ni får helt enkelt förstå att min bloggning inte är så intressant idag ;)

Love

Tusen strålande solar

God dag, hej på dig!

Okej, jag måste erkänna en sak, min farmor har inte så dum smak alla gånger. På julafton bad hon mig att läsa boken "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini, jag ska ju vara helt ärlig nu så blev jag väl inte sådär jätteglad. Boken ser absolut inte ut att vara något för världen och hon sa att det var viktigt att jag läste den för att få en blick över hur tjejer i min ålder haft det genom åren i Afghanistan. Jippi! tänkte jag.. inte..

Men faktiskt när jag väl tog tag i att börja läsa så var den väldigt bra och även om jag tyckte att det var svårt att hålla isär namnen som man har lite svårt att känna igen så går det bra och jag kan tillockmed rekomendera den om du är sugen på en bra bok ;) Har visserligen 200 sidor kvar, men ändå.

Är du en läslus eller en läs-hatare?

Ha det bäst!

My mind goes on a trip...

Hello you!

Sitter och skulle egentligen plugga engelska men kan lixom inte koncentrera mig för tankarna flyger iväg på helt andra håll hela tiden. Till mycket trevligare ställen än kalla sverige med plugg i princip varje dag, tänk vad härligt det hade varit att boka en resa och fly bort ett tag...

...typ tillbaka till Karpathos, där jag var i slutet på september år 2008...
 
Jag och syrran äter tzatziki :D och badar i det turkosa vattnet (:

...Eller varför inte till Kroatien sär jag var förra sommaren...


Äh det spelar ingen roll vart, bara det är varmt och skönt och att jag slipper åka ensam då såklart, haha.
Vart skulle du helst befinna dig för tillfället?

Love
 


Cykla?

Tjosan! :)

Tiden har gått läskigt fort idag, först matteprov, idrott och sedan engelska och vips så var man hemma igen. Cyklade hem i snömodden idag och det är minsann inte det enklaste, slirade runt hela tiden och inte var det skottat heller...

Hur tar du dig till skolan/jobbet?

Pözz!


Glöm inte kika in till Ellinore som van gårdagens tävling :)


Och vinnaren är:

Hej alla duktiga gissare!

Det visade sig att tävlingen var ganska lätt, jag som var så orolig för att den skulle vara för svår så jag satt och klurade jättelänge för att få ihop en lätt variant. Jättekul att så många ville vara med och tävla och av alla 13 som gissade så hade 8 av er gissat rätt och svaret skulle vara att: Det var högt upp och alltså att muffinsen skulle bort!
Har varit ganska snäll men godkände inte svar som att bakrunden är himmelen, men iallafall superbra jobbat!


Alla som svarade rätt: (länkar! så klicka gärna in)

http://mbym.blogg.se/

http://pemzick.blogg.se/

http://ronjaduvet.blogg.se/

http://eellinooree.blogg.se/

http://strumpsuck.blogg.se/

http://stylings.blogg.se/

http://johnsonplaze.blogg.se/

http://elviraes.blogg.se/

 

Bra gissningar av:

http://amandawahlgren.blogg.se/

http://bbaracaroline.devote.se/

http://liivahliin.blogg.se/

http://bellyy.blogg.se/

http://elinhjort.blogg.se/


Men det ska ju bara vara en vinnare i en tävling så jag lottade helt enkelt och vinnaren av 3 länkningar blev Ellinore! så kika in till henne och ett jättestort grattis från mig! :D

Ha det gott -Igelkott!



TÄVLING: Vilken ska bort?

Tävlingen är avslutad!

Fiddeluran -Tjollahoppasan!


Jag håller vad jag lovar så här kommer en liten tävling, vet inte riktigt om det blir svårt eller lätt för er men det går ut på att komma fram till vilken av bilderna som ska bort och förklara lite kort varför.

Alltså som i barnprogrammet 5 myror är fler än 4 elefanter! Då kör vi, vad tror du?



Vinnaren vinner 3 länkningar och alla som deltar länkas också var sin gång och hoppas att ni tycker att det kan bli lite skoj!
Lycka till! :)


God natt, och imon då...

God natt alla, nu tänker jag faktiskt bege mig mot sängen :) Hoppas att du får en bra natt och dag imorgon och jag tänkte faktiskt utlova en liten tävling imorgon så då får ni vara på hugget, skulle tro att den startar vid 3-tiden så kika in då, annars går du miste om något! (:

Dröm sött <3

Blind-date

Hej -Hallå!



Kollade på en film som hette Blind dating i lördags med Ängla och Sara och den var lite små-kul, handlade om en kille som var på jakt efter kärleken så han dejtade en massa och grejen var att han faktiskt var blind så dt blev ju bokstavligt bilind-dates :)
Satt och tänkte på det: Om man var tvungen att välja bort ett sinne, vilket skulle det då bli?

För man är ju så beroende av alla (syn, hörsel, smak, känsel och lukt). Å andra sidan så kan det ju finnas fördelar med att vara utan något av dem också, tänk t.ex att slippa känna när man slår sig eller ska ta en spruta, men tänk att inte kunna känna känslan av att någon kramar en?

Vilket sinne skulle du välja bort? (:

XOXO

 


Seg-söndag

Go förmiddag alla!

Idag kommer det nog bli en riktigt tråkig dag, jättekul att man känner det på sig redan på förmiddagen men visst det är väl så det måste vara ibland. Ska försöka plugga lite matte eftersom vi har prov på onsdag, sen blir det packa och städa rummet lite. Fy! Vid 3 ska jag på handledarkurs på körskolan så sen kan man börja övningsköra :)

Vad gör du idag?

Hugs & kisses


Leggings-lover

Hallojsan! :)

jag älskar legging i alla olika material och modeller, allt från jeans till velor och vanliga bommuls-leggings med olika detaljer på.
Här är mitt nyaste inköp från H&M för 149 spänn ;)





Är du som jag (och H&M haha) , glad i leggings och tights?

Puss & kram -skumbanan!

Brandvarning

Hejsan på dig!

Drömde så hemskt igår, mitt hus brann och när jag, min syster, hund och pappa hade sprungit ut så kunde vi inte hitta mamma, hade verkligen panik men så visade det sig att hon var och jobbade. När brandkåren äntligen lyckats släcka elden så spran vi in för att kolla hur mkt som fanns kvar, för man var ju så orolig över att alla ens saker var fördärvade, gladast blev jag när jag märkte att elden inte hade nått mina fotoalbum :)

Vad skulle du ta med dig ut om ditt hus stod i lågor?

Kisses! <3

Få brev

God kväll fina du!

Lite roligt faktiskt, 3 dagar i rad så har jag kollat brevlådan och det brukar typ alltid bara vara räkningar och annat tråkigt till mamma men ni tre dagar i rad har jag fått brev :) visserligen inget intressant men ändå, man skickar ju aldrig brev så det är ju lite kul att få ändå.

Får du mycket brev?


Nu kanske man borde skriva sådana brev för tänk vad glad man hade blivit om man fick ett? Jag brukar alltid skicka vykort när jag är på semester med det här skulle varit något ovanligt att få från mig.. Skulle du vilja få ett sådant av din kompis?

Pussar

Playa del sol -killen?

Tjenixen!

Åkte buss hem från skolan idag med Sara & Annie och när vi satt i bussen så kollade jag upp i busschafförens backspegen och vem är busscahhfören? Jo det ser ut att vara chefen i Playa del sol, självklart är det väl inte den men oj vad likt det var. Vi började såklart gapskratta och några som satt i närheten måste ha uppfattat vad vi sa för de skrattade lika mycket, eller så skrattade de väl åt oss när vi läste dagens Elvis i Metro :)


Så förlåt busschaffören för att vi skrattade åt dig, vi menade inget illa, ta det som en komplimang: på nästa look-a-like fest vet du vem du ska klä ut dig till! (Y)


PKNIS! ^^

SEMLA & rösta gärna på mig

Hej, allt bra?

Idag har jag mumsat i mig en bamsesmarrig (och fluffigt stor) semla! Nyttig man är va? haha, men det var sjukt gott och det är ju inte många semlor man äter per år, inte jag heller. Det brukar nog bli två stycken om man har tur :)

Gillar du semlor?



Jag var för snabb att trycka i mig min semla så något personligt foto hann det inte bli, haha ;)

Btw jag skulle bli jätteglad om du ville slänga in en röst på mig i tävlingen hos Carlosa, tack på förhand, jag är nummer 4 :D Klicka in direkt till tävlingen här!

Ha en underbar kväll! Puss!

Spåkresa

HejHoppHejsanSvejsan!

Sitter och kollar i brochyrer från lite olika språkrese-bolag, ååh vad jag blir sugen på att åka! Men sen samtidigt så vet jag inte vart jag vill, är det det fina och soliga Malta eller England ? Helst av allt skulle jag nog vilja åka till USA egentligen men det är lite väl dyrt och så är det ju väldigt långt bort, men dit vill jag helt klart åka någon annan gång.

Annie och jag har snackat om att åka på språkresa tillsammans men vi har inte kommit till skott och bokat för sommaren ännu så vi får väl se hur det blir, väldigt kul hade det nog varit.

Har du varit sugen på att åka eller har du kanske varit på språkresa? (:


Sov sött allihopa när det närmar sig sovdax!


Välta ut allt!

Hejsan på dejsan!

Igår passade jag på att rensa i min garderob och byrå då de var helt kaos-stökig och jag har inte hittat allt jag letat efter och lådorna i byrån har knappt gått att stänga. Så det var bara att riva ut en låda/hyllplan i sänder och vika om allt och sortera, vill ha/ använder aldrig/ spara/ slänga/ ge bort... hade inte mycket till strategi men till slut blev det riktigt bra och nu vet jag lite mer vad som döljer sig i min gardrob och byrå.


Skulle även visat en bild på en jättefin mask som jag hittade längst in i garderoben, den gjorde jag i 3:an haha, men det får vi ta en annan gång för det gick inte.. :/

Hugs!



Dilemma

Tjena -Tjabba!

Det finns en sak som jag alltid stör mig på och det är när jag kollar på film, för när jag väl ser en film (vilket inte är så jätteofta) så vill jag se klart den. Men det blir ofta så att de andra blir trötta efter halva eller något och vill gå och lägga sig och visst är jag kanske också jättetrött men om jag inte ser klart den så går jag runt och tänker på slutet sedan, haha.

Nu ska jag äta lite lunch och sedan bär det av till Annie, tror kanske att vi sticker ut på isen och åker lite skridskor ;)

Kramiz

Ananas-mys

Go' kväll mina damer & herrar (:

Sitter och kollar på Tv med Alice och pappa och har precis ätit lite färsk ananas, det är verkligen otroligt gott tycker jag och nyttigt är det ju med :P

Gillar du ananas?



Kram


Som roligast.

Zdravo! Eller hur var det man stavade "hej" på kroatiska?

Gårdagskvällen blev verkligen över alla förväntningar, för det är nog det bästa att aldrig förvänta sig för mycket av en fest, då har man som roligast. För kul blev det när Malins 18-årsdag skulle firas, visserligen kände jag inte så många men vad gjorde de? Lärde ju känna dem istället så det är ju toppen, riktigt roligt folk :D

Allmänt trött idag så det var ju inte helfel att jag bytt ridlektion, nu slipper jag att gå upp halv 8 varje lördag och kan faktiskt sussa ända tills halv 10 så nu ska man ju inte klaga.. :D

Pussar ska du få!



Tagga & taggar

Hejsan (:

Har varit och klippt mig idag och här kommer såklart resultatet. Topparna blev fixade och så ville jag ha lite kortare uppklippning längst fram så att det blir lite mer frisyr, vad tycker du?


En lite halvdålig bild på dagens klädsel fick jag också in haha, ska iofs springa och byta kläder jättensart för ikväll är det fest hos Malin som fyllt 18, wihoo stort grattis till henne!

ha en braig fredakväll!

Bara för hemskt

Bonjour!

Eftersom jag var sjuk igår så blev det att jag låg i soffan framför tv:n rätt många timmar och självklart får man se väldigt många reklamer då för vad mer visas på tv? En reklam som jag tänkt lite extra på är Plan Sveriges då en kille målar hans hem, en helt vanlig dag då det kommer soldater till byn, alla springer men hans lillebror är inte tillräckligt snabb, så på hans teckning ligger en blodig liten figur, hans lillebror...

Så himla sorgligt att det kan vara så på vissa ställen i världen och ibland tror jag att det är svårt att verkligen fatta att det är sanning det man ser på tv. Man kan nog knappt fatta hur lyckligt lottad man själv är och att man faktiskt borde göra något för att hjälpa andra som har det värre...

Har du sett reklamen? Vad tänker du?

Satt och kollade igenom lite bilder och denna bilder är exakt ett år gammal.. Ändrats, nje?

Kramar från mig till dig!

 


Ta det lugnt nu

hejhejhejhej!

Som ni märkte så blev det inget bloggande igår och det berodde på att jag mådde pyton, hade feber och var illamående och allt annat mys på en och samma gång. Som tur är så mår jag mycket bättre idag och är feberfri nu så då är det bara att försöka hålla sig lugn idag så att det inte kommer tillbaka. Det är ju verkligen lättare sagt än gjort för jag blir så sugen på att hitta på grejer, typ åka skridskor, träffa vänner, rulla sig i snön haha men nu är det sjukt mycket snö hos mig, helt otroligt alltså...

vad ska du göra idag då? (:

Love you!

Bra & citat

Hallå hej (:

Annie och jag sitter och bläddrar i en bok som man fick med i VR, här kommer de absolut bästa citaten, som vi diggar:

" När din KÄRLEK gör slut och säger att ni fortfarande är vänner, är det samma sak som att din hund skulle DÖ och din mamma säger att DU FÅR BEHÅLLA DEN!"

" Idag sminkade jag mig för första gången i mitt liv. Mamma sa att jag var för ung för det, men foundation och kajal är ju ett måste nu för tiden. När ska mamma växa upp?
Dessutom fick jag en kyss av den snygga killen på lekis idag. Han sa att han tyckte att jag var sexig, vad nu det betyder. Imorgon ska jag och min kompis testa att röka. Jag har hört att det ska vara såå coolt!
Till helgen ska jag supa mig full, det är tydligen det man gör på helgerna! Helst ska man spy också, det är ett tecken på att man dricker bra.
Jag funderar även på om jag ska låna mammas bh och stoppa upp på festen. Jag har ju inte fått några bröst än, men det skulle fylla ut min klänning lite bättre.
PS. Jag vill bli av med oskulden NU, det är ju pinsamt annars! DS"

"Den som lyder alla regler, missar allt det roliga"


Helt klockrena citat alltså! men hjälp oss med denna, för vi är nog lite tröga?:

"Brun, gul, vit eller svart? Fuck it.
Love is a feeling - not a choice"


Kisses <3
och Annie


Flätad knut

Todillo ;)

Nu ska jag strax dejta sängen, känner att jag verkligen behöver lägga mig lite tidigare idag, ska ju upp vid 9 så det är nog en bra idé. Men först ville jag bara ge ett snabbt tips till alla som fastnat i "knut-snåret", det går faktiskt att variera knuten på många olika sett och idag körde jag på en flätad bulle :)

Hur enkelt som helst, det är bara att sätta utt en toffs där man vill ha den (ganska stram)
Fläta med allt hår i toffsen och ta ett tunt gummiband att fästa flätan med, därefter snurrar du flätan runt toffsen så att du får det till en knut och fäster den med små hårspennen. Man kan ju fixera med lite hårspray också efter att man dragit in händerna i håret (inte knuten då) och ruffsat till lite så att det inte ser så stelt ut.


Sov gott & dröm sött!

Allergi?

Nämen vad kul att du tittar in!

Nu har mammas jobbakompis och hans familj precis åkt hem, de kom hit vid 11 idag för att lukta på vår hund. Det är nämnligen så att mamman i familjen är pälsallergiker och vår hund som är en pudel ska ju vara en allergihund. Det verkade som om det gick rätt bra iallafall, hon började ju inte nysa och sådär och om ni undrar så ska de ju inte köpa vår lilla älskling men de funderar på en pudel iallafall :)

jag är otroligt glad över att jag inte är allergisk emot någonting (inte som jag vet iallafall) för det måste vara rätt jobbigt. T.ex om man är allergisk mot nötter, då måste man läsa på allt och på nästan alla choklader eller flingor står det "Kan innehålla spår av nötter" tänk vad mycket man missar. Min mamma som undervisar i livsmedelskunskap hade en lektion för någon månadsen med hennes elever som är lika gamla som mig, då sa hon att nötter var förbjudet på vissa nattklubbar/discon/uteställen (?) och en av hennes elever bara:

"vadå, det vet man ju inte, tänk om jag hånglar upp en kille som är nötallergisker och så har jag ätit nötter"

Då skulle det nog bli lite problem men det var en lite rolig kommentar måste jag säga, och man får väl hoppas att den allergiska tänker på det, haha!

Är du allergisk emot något?

Ha det bäst!

Tapeter

Hej på dig!

Mitt rum här hos pappa är helt vitt..


Så jag är lite sugen på en fondvägg eller något annat som piggar upp lite.
Vad har du för färg i ditt rum?

1000 kramar!


Spela spel?

God kväll sötnosar! (:

Nu tänkte jag vara så snäll och springa ner och hjälpa pappa att laga maten så att den blir klar snart för sedan kommer nämnligen Sara, Erik och Matilda hit så får vi se vad vi ska hitta på för något. Har ju massa spel och är lite spelsugen så vem vet, de kanske vågar möta mig :P

Vad ska du hitta på ikväll?

Love you.

Den långa korridoren som ska leda fram till våren

Hallå Hej (:

När jag vaknade och kollade ut genom fönstret så upptäckte jag att det snöade igen, jättefina stora snöflingor och visst det är mysigt med snö men nu när det har varit jul så känns det som om det vore ännu trevligare om det kunde bli vår på riktigt istället.
Men det lär jag ju få drömma om ett tag till för än så länge är det ju trots allt 2:a januari och inte andra april :/ aja man får ta vara på snön när man har den, eller iallafall inte tänka så mycket på den om man längtar till våren och sommaren.


Dagens motto: Man måste kyssa många grodor innan man hittar prinsen.
Hittade nämnligen ett halsband som jag inte haft på jättelänge med en liten söt groda på :)

Ha det gott -Igelkott!

 


Katter & hundar / katter eller hundar?

God kväll (:

Fick nyss se ett mail som pappa hade fått från sin syster och mina kusiner där det var bilder på deras små kattungar, de var helt otroligt söta och man ville bara åka dit och gosa med dem. I mailet stod det även att de ska säljas och de undrade om pappa var sugen.

Först tänkte han bestämt nej men egentligen så skulle det vara allderles perfekt nu när han bo så mycket ensam, jag är ju bara här varannan vecka :) men problemet är ju att jag aldrig har varit någon kattmänninska, jag tycker katter kan vara hur übersöta som helst, på avstånd.. Problemet är ju när de ska kloa och hålla på eller rivs, på något sätt så känns det som om katter är så opålitliga till skillnad från hundar. Nu kommer säkert halva befolkningen att gå emot mig för alla tycker såklart olika, jag har ju växt upp med hundar i familjen och min farmors katt var nog inte den snällaste, den var inte alls trevlig mot barn och varje gång man försökte hälsa på den så fräste den och någon gång rev den mig..

Min moster har också en katt och jag och min syster var med när hon köpte den. Då skulle jag och min syster sitta kvar i bilen medans min moster skulle in i affären och lilla kattungen var kvar i bilen med oss. Den var jättenyfiken och busade med min syster sen skuttade den till mig och jag blev mesigt rädd och typ: "iih! ta bort den, ta bort den!" Det låter verkligen mesigt jag vet men det braiga slutet var faktiskt att jag och katten blev kompisar, för den var ju inte sådär vild och busig hela tiden, den kunde tillockmed sova i ens knä och det var ju riktigt mysigt...


Är du katt eller hundmänniska?

Vi får väl se om det blir någon katt i vårt hus :P
Ha en mysig kväll!


Hello 2010!

Tjenixen, trevligt att du kikar in!

Nu har jag precis kommit hem till pappa, har egentligen inte gjort någonting idag. Sov ju rätt länge eftersom det blev så pass sent igår. Men det blev ett riktigt lyckat nyårsfirande med roligt folk :) Tog inte så jättemåga bilder, inte med min kamera iaf men här kommer två:





Ute bilderna blev verkligen inte bra, men kul hade vi iallafall :) Hoppas att ditt nyårsfirande också blev riktigt roligt så att du känner som jag: "Man fick ett toppen avslut på 2009 och en extremt bra början på 2010"

Det kändes jättekonstigt nu när jag skulle lägga över bilderna på datorn och skulle döpa mappen till månad och år som jag alltid gör, det såg ju jättelustigt ut när mappen fick heta "Januari 10" hehe men man vänjer ju sig vid det med..

Nu ska jag, pappa och syrran spela tv-spel höhö :D
Puss & Kram -skumbanan!


RSS 2.0