CHARMTROLL

TJABBA SÖT!♥
Efter en runda på stan och en promenix med Malin överraskade min mamma mig genom att ha bestämt sig för att vi skulle dra till en uppfödere för att kika på små valpar. Blev en otroligt mysig kväll bland små keliga och charmiga valpar, och kanske lite av kärlek vid första ögonkastet. Som det ser ut nu lutar det åt att jag kommer ha ett litet busfrö i min famn om ett par veckor :D
PUSS!
WEEK-END- YEAH!

Halli Hallå solstrålar!♥

Fått en riktigt bra start här på påsklovet, fredagskvällen spenderades hos världens bästa och det var dags att äntligen få äta godis för första gången på 1,5 månad, duktigt uppehåll! Sen igår kväll blev det mystjejkväll och efter en lång natt har det blivit söndag. Nice att solen visar sig då och då och att syster och jag stått i köket mest hela förmiddagen och bakat princesstårta, kommer nog bli en gottig fika lite senare :)

syskonlika?

Ha en fin dag!

 


I CAN TOUCH THE MOON WHEN YOU'RE AROUND

Goder afton, trevligt att du kikar in!
Kom nyss hem efter att ha ätit på stan med pappa, det var riktigt mumsigt. Och min pappa må vara grann men det känns inte helt okej när servetriserna behandlar en som om man var ett par! hehe. Han får väl ta det som en komplimang eller något men jag vet inte.. brukar du också bli tagen för en annan ålder än vad du är?


Sov sött!

DINNER.

Hallowe sweetie♥
Blir strax att fixa mig lite igen för att tjuvstarta lovet med pappa och äta ute ikväll, undra vad vi ska satsa på för mysigt ställe med gott käk..?


Någon mer än jag som får påsklov imorgon?
Love!

 


LE

Hii sunshine!♥

Man kan inte låta bli att ryckas med i glada miner och vårkvitter en dag som denna, och visst är det härligt?
Tror det är detta som man verkligen behöver. Så idag blev det skynda ut i solen direkt efter skolan för att plocika upp biologiboken och solbrillorna. Nu har jag även fått i mig lite mat och laddar om för träning, ikväll blir det afrodans med Linnea :)


Mitt senaste tillägg i samlingen av glasses är dessa svarta enkla bågar från Lindex för ynka 79 svenska riksdaler.
Hugs & kisses!

100 000 KM

Goddagens!
Igår när jag var ute och övningskörde rullade jag in den hundra-tusende milen med vår bil, riktigt coolt tycker jag! Vi tränade framförallt parkering, för att få koll på hur stor bilden är och kunna pakera på alla möjliga sett och håll, inte det enklaste. Är bara tacksam att jag inte kör in i något annat när jag backar för då har jag inte bäst koll.. =)
Kram Kram!

TO DO, OR NOT TO DO?

Heey snygging!
jag har panik beslutsångest! ska klippa mig i morgon vid 10 och vet inte om jag ska våga låta dem ta över 20 cm för att få en lite kaxig page eller om jag ska fega och bara toppa tills jag vet helt hur jag vill ha det? vad tycker ni?

Eller ska jag spara på mina längder? det finns ju helt klart mer man kan göra med långt hår..
kramiz kramiz!

ÄNTLIGEN FREDAG!Ha en fantastiskt rolig fredagkväll! Det tänker jag ha iallafall, puss♥


RSS 2.0