ECLIPSE!

Hello dear! <3

Kom nyss hem från biopremiären av den 3:e Twilight-filmen, här kan vi snacka guld-timmar. För den var dryga 2 timmar lång och under tiden han man både skratta, bli förvånad och höra andra snyfta och detta även då jag läst boken. Hur många av er har tänkt att se filmen?



Kisses!

ps: jag är fullt medveten om att jag inte svarat på alla kommentarer, men det finns inte tid just nu, ni är bra ni så att ni vet :)

>OGRÄS<

Tjollahej!

men kolla här då!
kollade igenom lite bilder från förra juni och se hur mycket kortare mitt hår var:

får se hur mitt kommer att se ut efter halv 4 idag då jag ska till frisören, men kan inte säga annat än att mitt hår växer som ogräs..

Love

MAN SKA DELA LIKA!

God kväll!

Eftersom att grillen ändå var igång och jag visste att vi hade några mashmallows kvar i skafferiet så letade jag upp dem för att grilla, mumsigt. Det var inte bara jag som hade ögonen på mashmallowsen utan även min hund, kolla här:

så efter att hon tittat så sött när jag grillade bestutade jag mig för att ge henne en ogrillad (såklart), och då delade vi. Eller det gjorde vi ju inte för jag kunde ju inte äta den delen när hon bitit av.. den fick gräset, och så småning om tog Freja den med, snällt av mig va? :)

Ce Ya!


NOW: THE BEACH

Tjillevippen söta läsare!

Det är helt otroligt hett hos mig (!?) och nu när jag kommit hem från jobbet laddas det om för en eftermiddag på stranden, kommer bli naaajs! :)

Fint väder hos dig med?



KramKram


OUTFIT -MIDSUMMER

Hola Amiogs! =)
-övar lite på spanskan sådär 12 dagar innan resan dit.

en liten sneak-peak på vad jag hade på mig på midsommarafton (igår), tänkte även slänga ut lite blandade bilder från midsommar-kvällen men det får bli senare :)

God natt och sov så gott!
så hörs vi :)


THE WINNER TAKES IT ALL

Tjabba!

Så snabbt det gick att hitta en vinnare idag, eftersom att det bara var en som kom fram till samma lösning som jag valt..
Vinnaren i denna tävling är därför LIENE, stort grattis till dig och din motiverning var: "allt växer förutom kamelionen. Fast det växer ju med men på annat sätt" Alltså var det kammeleonten som skulle bort denna gången =)

Kul att det var så många som var med och tävlade och det var jättemånga bra motiveringar som jag inte själv tänkt på denna gången, jätteskoj! :) Tyckte ni att det var lagom klurigt?



ha det mys ikväll (:


TOO BAD POUR MOI..

Hej på dig!
Fy vad dåligt av mig att jag inte avslutat tävlingen som jag sa att jag skulle gjort i torsdags, jag gör det med en gång och sedan blir det lite midsommar-snack :)
Puss Puss!

LAPTOP STYLE

Hallå-Hej!

Vad säger du? Laptop eller stationär dator?

Tävlingen hittar du här!

Ha en underbar kväll!


MYT.

Hallowe everyone!

Kanske har du som jag läst/hört någon gång att man ska sköja ur håret med iskallt vatten efter en varm dusch med shampooneringför att ge det glans. Och detta är något jag faktiskt trodde på ett tag och avslutade alltid min dusch på detta vis men efter att inte gjort det på ett tag provade jag detta idag igen efter att ha solat några timmar, hoppsan-hejsan när det isar i hela huvudet och svimningen var nära, och blev det nå' glansigare? nej inte alls faktiskt.

Alltså ännu en myt. Eller det kanske funkar för dig?

Glöm inte att vara med i min tävling, den fortsätter tills torsdag eftermiddag den 24(imon). <-- klicka för att komma till tävlingsinlägget!

Puss Puss

TÄVLING!!!

Hallå snyggingar!

Fick ett litet önskemål om att jag skulle starta en ny "vilken ska bort"- tävling, så igårkväll klurade jag ihop denna, hoppas bara att den är lagom svår :)



Tävlingsreglerna är som vanligt: Du väljer vilken av föremålen (Träd, Kameleont, Tuppkam, Klätterväxt) som ska bort och du måste även ha en motivering varför du tror att just den du valt ska bort!

Alla som gissar rätt (den förklaring jag valt kalla rätt dvs.) får en länkning här från min blogg.

Så vad väntar du på?
Kommentera din gissning + motivering med en gång :)

Hugs & kisses

ALL ALONE

God kväll!

Sitter helt i min ensamhet i det stora gröna huset, och funderar på hur man ska fördriva denna kvällen, är inte så sugen på att träffa så många så varför inte ta en lugn och mysig hemmakväll?

Vad ska man göra då?

Jag har satt på lite bra musik (på höög volym), gör en ansiktsmask och tänkte även svara på alla kommentarer innan jag sätter mig till rätta i soffan med en bra tidning :)
Vad brukar du göra när du är ensam?


piggar upp eller skrämmer med denna!

Många kramar



LONG TIME, NO SEE

Tjillevippen allihopa! :)

Söndag idag ja och igår var jag med på en möhippa. En kompis storasyster ordnade själva grejen och hon ville ha med mig lite. Så när den blivande bruden skulle cykla till jobbet mötte hon migsom var ute och gick med ett paket fiskpinnar, ja ni förstår att det blev lite komiskt.
Roligast var ändå när en annan cyklade förbi som jag trodde var den blivande bruden så jag började babbla på men så hör jag min kompis som filmade ifrån ett träd asgarva, det var ju fel! xD

Love

UNDERBART.

HalloJ!

Sommaren är underbar!
Jag älskar verkligen vädret som varit idag, när man går i shorts och linne, med solglasögon och öppna skor, härligt!
Men tyvärr finns det ju vissa nackdelar med sommaren, som alla myggbett jag fick efter igår och...?

Ja vad finns det mer för sommarplågor?


fy vilken läskig bild jag hittade när jag sökte på google..

Ha det bäst!

SUMMER -SUN & -MUSIC

Tjohej

Såhär såg jag ut idag :)
Dagens quest: Vilken är den bästa sommarlåten?


Vit tunika: VILA
Jeansväst: Vero Moda
Cykelbyxor: Egensydda
Skor: Skopunkten


Ha det gott -Igelkott! :)

FAROR MED @ CYKLA

God eftermiddag, trevligt att du kikar in! :)

Nu när jag cyklar ensam till och från jobbet så finns det helt klart vissa faror som man inte tänker på eller inte finns när man cyklar i grupp. Hör på detta:
  • Igår t.ex när jag cyklade på en ganska smal väg och möter en gubbe i gul jacka så armbågar han mig hårt som fasen på armen.
  • Eller när man cyklar i en rondell och damen i den röda bilden inte ser mig och kör ut i rondellen, tack så mycket så får man bromsa för att inte bli påkörd.
  • Eller när radion spelar allderles för bra musik så att man kommer på sig själv med att sjunga ljudligt, ja det skadar kanske inte så många men ändå.
Men ändå tycker jag om att cykla och det gör väl du med?
Hur tar du dig annars fram? :)

Puss & Kram -Skumbanan!

 


FIRST DAY AT WORK

Godday sunshine!

Desvärre är det grått här men skitsamma.
Idag var det första dagen på sommarjobbet, jag har säkert sagt det tusen gånger nu men till er som inte vet så jobbar jag på ett museum. Vi är 10 st sommarjobbare och vår uppgift är att göra en utställning om vår stad; Växjö. Vi ska välja ut ett tiotal platser som på något sätt ska representeras i utställningen, vi får väl se vad vi lyckas åstakomma :)

Puss på dig!


IF U WANNA BE MY LOVER

Tjohej Lovers!

Satt och diggade Spice-girls, åh vad jag gillade dem! Och rätt fräck musik ändå, man blir på så bra humör =)

Dagens frisyr!


Dagens uppsättning som består utav en tvinnad knut på sidan:
Fäst håret i en stram toffs där du vill ha knuten sedan delar du upp håret till 3 som du tvinnar för att sedan fästa med hårspännen/nålar. Därefter behövs bara lite hårspray och du är fädig! =)

Hoppas din söndag varit toppen!


FIRA MORFAR

God förmiddag alla sköna bloggläsare!

Har nyss ätit lite frukost och duschen väntar, idag ska vi fira världens bästa morfar som fyller år imorgon. Stort grattis till dig!

Vi hörs!

MENORCA!

Tjabba -Tjena -Hallå!

Resan till Menorca (syskon-ö till Mallorca) är bokad!
Vi kommer att åka den 8/7, pappa, Alice och jag


Ser rätt härligt ut, ellerhur?
Speciellt när man sitter här i staden Vattenpöl första dagen på sommarlovet så börjar man längta till sandstränderna och kristallklart hav en varm spansk sommardag..

Puss på dig!

SUMMER OF '10

God kväll, snyggingar! Hoppas allt är bra :)


Såhär kommer mitt sommarlov att se ut i stora drag, eller det är iaf vad som är inplanerat i nuläget.
# Jobba 3v på ett muséum.
# Menorca med pappa & Alice 8/7 (en dag senare än det ser ut som ovan)
# Östersjöfestivalen, blir det antagligen med Bästa Annie
# Weekend i London med mamma & Alice
# Jobba v 33 i stallet.

Tror att det kan bli en riktig toppen-sommar! För lyssna på hur det låter: "Sommarlov 2010" Rätt bra eller hur?!

Vilka är dina planer för årets sommar?


Ha en skön fredagkväll!

SOMMARLOV <3

Åhej! =)
Nu är det sommarlov på riktigt och efter den superroliga klassfesten vi hade igår kan man knappast visa några ledsna miner. Festen blev hemma hos mig istället för nere vid sjön, pga det tråkiga vädret, men det blev toppentoppen. Så efter några få timmars sömn var det skolavslutning och i kyrkan spelades det godnattvisor och rektorn berättade en jättemysig saga om en örn eller något.
Nu är jag hemma iallafall och det långa och det bästa sommarlovet hittills (hoppas vi på) har börjat!


Hugs & Kisses!


ps: har en hemlis som jag tänkte berätta för er... <3

SMILE & SATC

Hej Hå!
Jag är helt överglad nu, eller nyss var jag inte det, har varit och kollat när 3:orna på vår skola åkt rutschkanan ut i det fria från skolan och det regnade jättemycket. Men nu när jag kom in och var trött och slängde mig i soffan så kollade jag min skol-mail där jag fick veta mitt matte-b, betyg och då helt plötsligt blev jag glad igen, det trodde jag verkligen inte! :D

Glass på det!

Och nu har man sommarlov med, ska bara på avslutningen på fredag men sen är det slut!
Och ikväll kanske det firas med Sex & The City 2 på bio, någon som sett eller vill se den? =)



Pössar

LINNEA SOVER

Hellu!

I natt har Linnea sovit hos mig, hon har ju ingen lägenhet nu sista veckan i skolan. Igår så skulle vi göra chokladsås och den blev hur god som helst, förutom att den var kokad för länge så den stelnade som kola över glassen.. Bäst av allt var ändå när vi skulle gå ner och hämta lite till och pappa hade ställt den i vasken med siskmedel och vatten i. Blä och fy tänkte jag men Linnea kom på den bubblande idéen att sjölja av "kolan" och äta den ändå, jättegott! haha

Vi hörs nog ikväll skulle jag tro!
Love


OM BARA OM

God kväll sweethearts!

Sitter här och håller på att bli övertalad av Annie, hon vill ha med mig till Jämtland där det ska tältas och träffa en massa folk. Men jag vet inte om jag vill hänga med ännu, det kanske hade varit lite lättare att säga ja om jag fått sova i denna skönheten...

Jag <3 Zebra mönster, haha!

Pussar & sov så gott!



SVERIGE ÄR:

Glad Nationaldag Svenska folket!

Tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig att fylla på med saker som är typiskt för Sverige?
Det första jag kom och tänka på var:
Sverige är Pippi
Sverige är köttbullar
Sverige är gult & blått


det är Pippi på bilden, haha

Ha en underbar dag!

URSÄKTA, MEN...!

Tjohej!

Var nyss i affären med mamma och killen som satt i kassan bredvid den vi betalade i hade världens märke på kinden. Det såg ut som kol eller något och syntes jätteväl och jag undrade varför ingen sa det till honom? Det hade ju varit rätt passande om någon av hans kunder eller en kollega (jag såg honom prata med en men han berättade inte om märket) för om man själv har en fläck eller något vill man ju veta det.

Jag är lite tvärt om och säger alltid till de i min närhet om de har någon fläck eller så och jag hoppas verkligen att de inte tvekar att göra det tillbaka, för man måste ju hjälpas åt. Och speciellt irriterande kan det vara om folk har ett löst hängande håstrå på tröjan, då blir jag jättesugen på att ta bort det åt personen eller om en klädlapp sticker upp, men detta kanske man inte ska göra åt en random person i kassakön? Eller vad tycker du?

Hugs & Kisses


BARNVAGNSRALLY

HelloHello!

Nu kom precis Ellies mamma hit så nu var barnpasseriet över för denna gången. Ellie kom till mig precis innan jag skulle iväg till stallet så hon fick följa med dit och titta på när jag red. Sedan gick vi runt i stallet och hälsade på hästarna och hela tiden sa hon "Hästana" och var jätteglad.
Och vad jobbigt det är att vara ute och gå med barnvagn mitt på dagen, inte för att det är så tungt men vad alla glor, visst de kanske tror att det är mitt eget barn men har de aldrig hört talas om barnvakter? Och om det nu varit mitt barn så tycker jag inte att jag hade förtjänat alla blickar ändå, för alla gör sina egna val och även om du inte tror att jag ser, så lovar jag att det märks...

PKNIS!


TÄVLINGEN ÄR AVGJORD

Heej -Hå, Gul & Blå!

Vi har en vinnare i tävlingen angående min baluppsättning, och vinnaren som bara var 10 nålar ifån var Ronja som gissade på 66 spännen/hårnålar. Stort grattis till dig och kul att så många var med och gissade!



Pöss & Kram




SOMRIG SMOOTHIE

Todello allihopa! =)

Kom hem från skolan för ett tag sedan och då mixtrade jag ihop en underbart somrig och svalkande smoothie, gott det ser ut va? =)



Ska ta och se om det var någon som lyckades gissa rätt på tävlingen nu, ha det bäst!

TÄVLING!!

Hallå mina skönheter! Hoppas livet leker =D

Igår var det bal för min del, ojojoj vad roligt vi hade!
Hela dagen gick i bal-anda, för vid halv 11 kom Åsa (frisören) hem till mig och gjorde min uppsättning, det tog ungefär två timmar. Sedan så fort Åsa steg ut genom dörren kom min fantastiska make-up artist, Annie, och sminakade mig en lång stund. Och sedan blev det förfest hos Pontus innan vi åkte ner till parken för fotografering innan balen. Väl inne på stat (där balen hölls) bjöds det på 3-rätters och dans. Vi var allt lite nervösa inför valsen men det var bara typ tre låtar sen var det som vilken utekväll som helst!

Bilder kommer senare och jag tänkte dra igång en liten tävling nu, med temat bal haha =)
Hur många hårnålar/spännen tror du att jag hade i min baluppsättning?
Ledtråd: Många! Jag tog inte ur den inatt så det kändes som att sova på en igelkott...

Vinnaren får en länkning :)

Pussar!

RSS 2.0