FÖRÄNDRING PÅ G!

Men heej, kul att du tittar in!♥
Är så otroligt sugen på att göra om i mitt rum hos pappa. Det som lockar och är ingridienser till ett mysigt sovrum i amanda-smak är en maffig matta, stor spegel, personliga detaljer & massor med kuddar...Puuuusss!


HAVIN' A GOOD TIME"

God dagens!
Har haft en allderles utmärkt onsdag. Vaknade bredvid världens bästa pojk för att sedan i lugn och ro göra mig i ordning inför en promenad i solen till skolan. Drygt en timme senare var skoldagen över och jag begav mig till stan för att lämna in mobilen men det slutade i någon slags shopping-terapi, guscch så kul det kan va och spendera pengar ibland! Därefter blev det snabb visit hos malin, mycket trevligt.
Ha nu en riktigt mysig kväll♥


The only girl in MY world! <3

Världens vackraste och mest fantastiska personen i världen, mitt liv just nu!   Amanda Håkansson <3 Älskar dig! <3

Världens mest fantastiskaste,underbaraste personen i min värld!
Du är så otroligt fin, allt!
Älskar dig! <3

DEN ÄR GUL.

Man tager vad man haver -det är en bra refräng!

Godday sweetie♥
Spenderade earth hour med en nyfunnen kärlek. Jag hade nämnligen glömt hur gott det var med ostbågar, så det blev soffmys med familjen. Gjorde susen efter gårdagens festande som var mycket trevligt.
Nu släcker jag lampan ännu en gång för att krypa till kojs och ringa till min älskling. Sov gott!


KÄRLEK

En månad har gått min älskling, och det går inte en dag utan att jag tänker på dig; hur hemskt gärna jag önskar att du fanns kvar hos mig, hos oss.
Du hade de allra finaste egenskaper en matte kan önska sin hund att ha, otroligt lyhörd, härlig livsglädje, kelsjuk, och när man ville ha dig nära ville du inget hellre än att trösta. Du hjälpte mig genom mycket och det kändes alltid bättre efter att ha fått ligga på golvet och klappa din lurviga päls och se dina mjuka bruna ögon säga: "Amanda det kommer att bli bra igen♥"
Det är en sådan stund jag vill tillbaka till nu, jag vill kunna gå ner för trappan och upptäcka att du ligger och vilar på din kudde och kollar upp på mig när jag kommer, precis som du gjorde varje morgon.

Men livet är inte rättvist..
Och jag är otroligt glad över att jag fick ha dig, du var min lilla söting och just nu hoppas jag bara att du har det bra i Nangijala och att du vet hur mycket jag älskar dig♥

LYSSNA TILL DITT HJÄRTA


Goder afton min vän!


Det är omöjligt att jämt va på topp även om jag hade önskat att det inte var så. För jag lever för helgerna när det är jobbiga skolveckor och denna har inte varit något undantag, men inte ens jag fick slippa att bli sjuk. Känns som om alla jag känner varit dåliga på sistone :/
Ikväll blir det helt enkelt att vila vila vila och hoppas på att kroppen återhämtar sig snabbt.. Hoppas allt är bättre med dig! :)

xoxo

I MÖRKRET HOS MIG

Tjohejsan fining♥Har kommit på varför jag inte vill bo ensam, det är mörkt och tyst och kallt. skulle vara själv första kvällen igår, men framåt 7 så hade jag redan fått nog så ringde in bästis Annie som kom för att passa mig, mycket mysigt! Och inatt vill jag inte heller vara ensam, är det just nu och har ett himla problem att välja vad jag ska laga för mat. Det är ju så himla skönt när föräldrarna bara lagar nått som blir gott..
Tur pojken min kommer lite senare så att jag får sambo inatt med :)

ha det braigt värre!


 

 


PIZZA TILL FRUKOST

Hejj Hejj!

Somnade en stund efter skolan och pappa kom nyss och väckte mig: Amanda jag tänkte att vi skulle beställa hem mat ikväll, vad vill du ha?
han hade bråttom att åka så gav mig menyn, men inte är man sugen på riktig mat när man är nyvaken. Så fick köra lite uteslutningsmetoden och valde en pizza, det var jag iallafall minst osugen på.

Nu blir det pigga och fräcsha upp sig lite för en kväll med tjejorna :)
ha det gott -igelkott

RSS 2.0