CUT-CUT-CUT

HalloJ !

Efter väldigt få timmars sömn hos Annie steg vi upp extra tidigt för att hinna cykla förbi frisören och klippa oss innan skolan började idag. Och en sak som inte går ihop sig är ju att mitt hår känns längre nu efteråt även då det var en hel hög med bortklippt hår på golvet..?

have a nice tuesday! :]


VAD TÄNKER JAG PÅ?

Go kväll snyggingar!


Okej jag har gått runt och jämrat mig över att jag lyckats slarva bort mina träningsskor, var i princip säker på att jag glömt dem i skolan och hade letat runt en massa hemma, så det tog jag till mig. Så igår begav jag mig helt enkelt för att köpa ett par nya, tyckte det var himla tråkigt att lägga pengar på men man måste ju ha ett par bra. Iallafall vad tror ni jag ser när jag öppnar dörren till garderoben hos pappa? Jo mina favvoträningsskor!
Ahopp, så trött blir jag på mig själv ibland, tur att jag inte använt de nya så kan nog lämna tillbaka dem igen. Men jag bara undrar vad som gör att jag är så tankspridd haha?

Pussar från mig!


COLOURS OF YOU

Hejsan svejsan!


En färgklick blir man så glad av!

S-S-SÖNDAG.

HejsHejs, allt bra med dig idag? (:


det här känns väldigt mycket som jag just nu! Kul? Nä!
Har ungefär fem ton böcker framför mig som alla borde läsas inom kort, men jag har noll motivation och har därför skjutit det framför mig ett bra tag. Hur brukar du göra för att få tillbaka motivationen?

xoxo

EN DAG I GBG

Halli Hallå!

Idag stod klockan på 05:15 och med en gång var det dags att skynda sig för att hinna till skolan och bussen som skulle ta oss till Göteborg där tävlingen Design Open invegs idag. Tävlin går ut på att vi som lag ska komma på en produkt, tjänst eller ett koncept för hur man i ett rum i hushållet kan spara enrgi. Lite halvtråkig uppgift tyckte jag men hoppas att vi kommer på något bra så att det blir roligt!


Nej nu är jag jättetrött!
Vi hörs fina du


RÖTT ÄPPLE

Hello!

en liten sneak peek på dagens outfit innan jag sticker iväg för att vara barnvakt, hoppas du har det bra!





Nästan ett giftigt rött äpple mumsar jag i mig, som snövit, men jag hoppas inte att det är någon som har tänkt förgifta mig idag iallafall.. PUSS!

THINK TWICE

Tjenare torsdagsläsare!

Vill visa lite fler bilder på min lilla vän från igår, är ju ingen proffsfotograf alls men tycker att hon blir så söt på bild ändå så ni får helt enkelt se och skåda!

Tycker ändå att sådana här dagar är rätt nice, med fint väder och så, då kan jag acceptera att det börjar bli höst.

Ha det gott -igelkott


SUNSHINE MAKES ME HAPPY

Goder afton!

Var ute och fotade med sötisfreja, kommer fler bilder senare.



Kramiz

EN LEDIG DAG

Tjenixen!

Idag har vi studiedag, helt perfekt att den är just idag eftersom att onsdag är värsta skoldagen och så blir det så skönt med en ledig dag mitt i veckan. Såhär tänkte iallafall jag spendera min lediga dag:

♥ Sova ut, men vid 10 är lagom att gå upp
♥ äta frukost i soffan med datorn
♥ Börja direkt med att beta av engelskaläxan i takt till lite go musik
♥ Ta hand om mig själv
♥ Gå en lång promenad med bästa vän och hunden i det soliga höstvädret
♥ Ev möta upp en kompis för en fika i stan
♥ Träna framåt kvällen

Lär bli en lugn och bra dag tror jag!





MODERNA MOBILER

God kväll skönheten där!

Haft en riktigt bra dag och kom nyss hem ifrån restaurangen, och just nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar ska dyka upp så att vi kan hugga in i tårtan (:

Mamma tittade just i en vrå där hon fann en liten samling av gamla mobiltelefoner, känner du igen dig?

Den älsta som ligger i mitten med antenn och hela köret är köpt samma år som jag föddes, alltså 1993, riktigt fräck ellerhur?



Många kramar


MIN GULDKLIMP

Tjo! Visst är det underbart att ha någon som blir helt överlycklig när man kommer hem och som bara slänger sig i famnen på en när man sätter sig på golvet för att få gosa lite! Jag älskar min Freja♥

Ha en fin måndags kväll söta bloggläsare!



DET BARA ÖSER NER

Hej -Hallå!

Det var helt underbart att cykla hem från skolan idag! Efter att ha suttit kvar lite extra med matten i skolan var det dags att ta sig hem. Grått, blåsigt och regnigt mysväder var det ute och säkert hela tolv grader varmt och händerna hade jättegärna velat umgås med ett par vantar men dem var såklart hemma.. Och regnet sägs ju faktiskt vara bra för håret och när det blir sådär lockigt och snyggt, helt perfekt!

Tur att man kan slänga av sig de blöta kläderna och ta på sig något varmt och skönt när man kommer hem igen iallafall =)

tur att det finns fina paraply att gömma sig under!

Hugs & kisses


ps: när man väl har bestämt sig blir saker och ting omöjligt..

BREV TILL DIG

Hallowe!

Jag vet inte vad som har hänt med mig men mitt blogg-sug har definitivt minskat och det känns som om gnistan knappt finns här längre, bara vissa dagar och hur kul är det då? Nej som ni kanske redan har listat ut är detta en liten hälsning från mig, jag mår jättebra och allt men det finns inte så mkt tid eller inspration just nu vilket gör att bloggen står still..

Vi får se när jag är tillbaka som vanligt igen.
Hoppas att du mår suveränt och att du inte saknar mig för mycket..

Puss & Kram!


GILLAR ATT RESA

Hejsan Hoppsan, kul att se dig! (:

Om det är något jag verkligen gillar så är det att resa, att se nya saker och fylla dagarna med härliga saker. Varje dag ser man annonser med restresor till värmen och i tidningen kan man vinna en resa till New York, för hur underbart hade inte något av det varit? Att få fly nu när Sveriges regn-och rusk period börjar och bara få göra det man vill.

Det var visserligen bara drygt en månad sedan jag strosade runt på Oxford street i London och för två månader sedan stekte man på fina Menorca, men ändå är jag sugen igen!

Så vi säger såhär, vi drar ut i världen och du får välja 5 länder som du absolut vill besöka, vilka skulle det bli? (:



Puss & kram -skumbanan!

ENMANSDISCO!

HeyHeyHey!

Musiken flödar ur högtalarna och bjuder upp till dans, vill du dansa med mig?

Dessa två låtar får sammanfatta måndagen den trettonde september, hoppas att du fått en bra start på veckan!






Kram & puss

JORDGUBBSFIL

Tjenixen fina du! :)

sitter vid pappas dator och känner mig allmänt uttittad, våra grannar sitter på deras altan och tittar på mig hela tiden :O Jag som bara käkar lite jordgubbsfil, gott är det iallafall!

Blir ett mer genomtänkt inlägg senare idag, pusspuss!
 

SAMMET.

Tjohoppsan fina du!

Här kommer en liten närmare titt på vad jag haft på mig idag

Love♥


EN PRINSESSAS PINA

Heej alla fredagsglada!

Idag var det fotografering med elevkåren, vi hade klätt ut oss till kungligheter, ja vi är ju makthavarna på skolan. Vår gruppbild gick ut på att vi 5 i styrelsen satt bakom ett bord och framför hade vi en filialare (en elev från skolan bredvid) som hjälplöst bugade och bad om nåd. Vi skulle se stenhårda och sammanbitna ut, och om man säger såhär: jag är bättre på att vara glad! Men nu är de gjort och de andra 4 blev superbra medan jag såg lite ut som ett frågetecken..



som bilden visar gick jag och la mig igår, himla skönt var det att sova med spolar men prinsesshåret blev ju bra och matchades såklart med en krona! För vill man vara fin får man lida pin.

Ha det bäst!

MIN KOMPIS GIRAFF


Hej! Detta är min kära och coola vän som flyttade med mig hem ifrån London.
Sjukt bra är den och ett himla minne eftersom killen som sålde den var väldigt speciell. När vi kom in på en galleria så började han prata med mig och sa att han hade kört förbi oss och hoppats att vi skulle komma till honom idag, och så frågade han om han fick fixa mitt hår och visst fick han det. Duktig säljare var han ju med för det slutade med att jag gick därifrån med denna älskling som egentligen var allderles för dyr, men efter att ha prutat ner den så kändes det inte så farligt, haha!

Har du helst platt eller lockigt hår?


Ha det gott -Igelkott!
(med tanke på hur jag ska sova inatt..)

NU ÄRE HELG!

Hallå!
Kul att se dig här :)

Efter en fullspeckad vecka med massa plugg och andra aktiviteter så har det äntligen blivit helg. För imorgon (fredag) är jag ledig, okej det är inte hela sanningen.. Saken är den att läraren är bortrest(?) så vi ska göra ett arbete hemma och jag måste ändå dra mig in till skolan vid 9 för fotografering (det kan jag nog berätta lite mer om imorgon)

 

saknar sommaren!


Fånga den fina torsdagen!


BELIVE IN THE SMILE.

Hello there!

Första hållplats är matbordet och en smarrig lassagne, därefter vidare för att fira ett av de bästa födelsedagsbarnen jag känner, stort grattis till dig Annie! :)





Ha nu en riktigt bra fredagskväll mina hjärtan!


UNDERBARABARA

Hejsan hoppsan!

Tråkigt nog har jag inte haft minuter över att använda till bloggning. Det är som alla sagt till oss, andra året på gymnasiet är det tuffaste, och jag känner detta efter drygt en vecka. Undra om det verkligen är så jobbigt eller om det bara är min hjärna som inte vaknat till efter sommarlovet. Well,well imon borde jag ha mer tid & ork för roliga saker :)

Kramarna kommer från mig!



RSS 2.0