Svar från frågestunden

Hejsan! Nu har jag kommit hem ifrån sommarstugan där jag tillbringat några dagar :) Blev jätteglad att ni ställt så många frågor så dem ska jag försöka svara på nu!  Hoppas du blir nöjd med svaren som jag ger :)

  •  Favorit film?  jag är ingen vidare filmtitterska, eller jo jag kollar på film lite då och då men jag har svårt för att komma ihåg vilka filmer som jag gillat i efterhand. men jag älskar romantiska komedier blandat med krimenalare.

  •  Vad tänker du om din framtid?  men oj vilken svår fråga,  jag försöker väl att tänka positivt och drömma mig framåt lite.

  • Vad gör du på fritiden?  Jag umgås gärna med kompisar, min underbara hund och familjen såklart. Sen så tränar jag agility när tillfälle gers och så rider jag på ridskola.

  • Blondinbella vs Kensa
  • Sol vs skidsemester
  • älska vs bli älskad
  • vatten vs mjölk - omöjligt att välja haha

  • Vart bor du? Småland

  • Går du på någon sport/ har du gjort det? Just nu rider jag bara men innan så tränade jag friidrott också.

  • Kommer du från sverige eller ngt annat land? Jag kommer ifrån Sverige

  • har du ngt husdjur? Yes, en storpudel som heter Freja

  • Hur gamal är du? Jag är 15 och fyller 16 i december

  • Favorit klädmärke? hmm, en omöjlig fråga :/ jag köper kläder på många olika ställen så jag har inget direkt fav märke.

  • Favorit färg? Ännu en svår fråga, jag har alltid gillat rosa och lila men nu för tiden gillar jag även blått, grönt och svart väldigt mycket.

  • Senaste inköp? Något så tråkigt som ett två-pack strumpbyxor

  • Varför bloggar du? För att jag tycker att det är roligt att skriva och dela med mig av mitt liv antar jag.
  • Varför började du blogga? Jag vet faktiskt inte varför jag aldra först började blogga, det var på frida.se i februari 2008 men efter ett år där så bytte jag och startade denna bloggen här för att det kändes nartuligt att göra det dagligen kankse.

  • Om du fick ändra på en sak med din kropp, vad skulle det vara? Jag har aldrig varit så förtjust i min näsa och min längd så det skulle bli något av det.

  • Har du något film-tips? Som i ngn tidigare fråga så är jag lite dålig på att lägga filmerna på huvudet men några filmer som jag nydligen sett är Wildchild och He's the girl och de tycker jag var bra och värda att se.

      

  • Vad tycker du är det bästa med att blogga? Att man kan bestämma helt själv om vad man vill skriva och man får chansen att skriva av sig. Det är väldigt roligt att skriva om saker som andra kan kommentera och säga sitt om och det är sådant som jga gärna skriver om.

  • Högsta dröm i livet?  Hmm jadu det är ju en djup fråga som jag inte funderat sådär jättemycket på men om jag ska svara nu så är det nog att få jobba med något som jag gillar och att skaffa en mysig familj när jag blir äldre.

  • Har du skilda föräldrar? Japp det har jag ;) de skilde sig när jag var 11 år.

  • Vad vill du göra om 10 år? Då vill jag vara färdigutbildad och förhoppningsvis tillsammans med någon trevlig kille och kankse tillockmed börjat fundera på att skaffa barn tillsammans, vemvet :P

  • Drömyrke? Tja jag ska ju gå teknisk-arkitektur på gymnasiet så ett drömyrke kankse skulle kunna vara en framgångsrik arkitekt men jag har inte tänkt så mycket på det ännu. Jag får väl se lite med tiden man jag skulle kunna tänka mig något inom arkitektur eller design.

  • Det bästa som har hänt dig i sommar? Då får jag nog svara resan till Kroatien som var übermysig.
  • Har du varit i U.S.A ? Nej tyvärr inte men dit skulle jag väldigt gärna vilja åka


Det var nog alla frågor ;) Tack för att du skrev och jag hoppas att ni fått lära känna mig lite bättre nu :)
Pussar & Kramar ifrån Amanda


Frågestund :)

Tjenixen alla glada!

Nu ska jag strax åka iväg till vår sommarstuga som ligger på östkusten och jag tänkte att det kankse vore trevligt att mötas av en massa frågor när jag kommer hem igen (fredag).

Så om du har lust så kan du väl skriva en liten fråga till mig och så svarar jag på den på fredag eller senast lördag.


Fråga ni så svarar jag! :D

Pussar till er!  /Amanda

Shopping blev det

Hej -Svejs :)

Idag har jag varit nere i stan och shoppat lite. Kom hem med ett par Björn Borg skor, en kofta, en tunika och en fest-top. Så det känns bra att jag har hittat lite idag :D

Björn Borg Tygsko 
Denna skon var nedsatt från 499 till 275 kr så det var ett fynd tkr jag :)

Koftan från JC hittar du här
Jag köpte den i svart och funderar på att köpa tightsen som tjejen på bilden har också.

Ha det gott! -Igelkott!   /Amanda

Grod-outfit



Hello U! :)
Vad tycker ni om Lady Gagas outfit?
Väldigt galen tycker jag men visst hon vill ju sticka ut från mängdes :S

Ha en fortsatt bra söndag! /Amanda

Summer of 2009

Hello You! :D

Idag vart det söndag och jag är så glad över att vi fortfarande har lov, annars så brukar jag alltid ha lite lätt söndagsångerst bara för att det i vanliga fall är skola dagen därpå... Men om man tänker på att det snart blir skoltider igen så får man ångerst för dens skull istället och det är ju tråkigt.

Idag har jag inga större planer men jag måste duscha och ringa pappa och sedan så får jag väl se vad som händer :)

Vad är det roligaste du gjort i sommar?


Enligt mig så är det nog resan till Kroatien, tror jag men det har hänt mkt skojsigt :D

Puss & Kram -Skumbanan !  /Amanda

Chokladbollar

Tjenixen!!

Tidigare idag så bakade jag chokladbollar, mums vad gott det är. Och så enkelt att göra också! Gillar du chokladbollar?



Detta är mina fina och goda, lust att smaka kankse?
PKNIS!  /Amanda

Snabb & enkel fläta

Hej där!

Har du ganska långt hår och är osäker på hur du ska göra med det idag?
Något som jag alltid tkr är snyggt är en inbakad fläta i luggen, det passar alltid.




Ännu snyggare blir flätan om du gör den utochin, dvs ist för att korsa hårtestarna ovanför den andra så gör du det under, förstår du hur jag menar? lixom underifrån.

Fäst med ngt spänne och fixera med lite spray och så är den klar!

Personligen så tkr jag det kan vara snyggt med ett fint spänne att fästa med istället för sådana som knappt syns, det finns söta små spännen med ngn pärla på för mellan 20 och 50 kr i de flesta butiker.

Tid: ca. 5 min
svårighetsgrad: enkelt (om man kan fläta dvs)
Du behöver: 1-2 spännen att fästa med och ev lite hårspray.

Fiin mobil <3

Godkväll!

Dagen har varit lugn och det har faktiskt inte hänt så mkt, just nu längtar jag bara så sjukt mkt efter min nya mobil som kommer imån, hoppas jag :D



Den rosa är på väg att bli min, vad tkr du?

Kramar  /Amanda

Balsam som ger platt (?) hår

Tjabba ;)

Idag provade jag nya Schwarzkopf Asia straight i hopp om att den skulle göra håret platt så att man skulle slippa att använda plattången, men riktigt så bra var det inte. Visst kankse det blev lite plattare bak och överst på huvudet men mina vågor här framme syns ju fortfarande, det kändes tråkigt.

Sunsilk har ett liknande balsam som är billigare och minst lika bra, så det är lixom ingen idé att köpa schwartzkopf för den var inte chockerande bra. Det funkar faktiskt lika bra att använda plattång även om det sliter lite mer på håret...




Ha det bra idag! <3  /Amanda
ps. lillsyrran fyller år idag, gratta henne på aliceyou.blogg.se

What to wear?

Hejsan på dejsan :)

Väldigt förvirrad just nu men försöker att tänka bortom detta, snart så ska jag sticka till pappa och fira min syster. Vet inte vad jag ska ha på mig så jag tänkte att ni kankse kunde hjälpa mig med detta... här finns det några alternativ som du kan få vara med och tycka till om. Vad ska jag ha på mig ikväll?

Alt.1
Alt. 1
Alt.2
Alt. 2 Alt. 2 med Jeansjacka
Alt. 3
Alt.3
Alt. 4
Alt. 4

Kram så länge /Amanda

Solen vart är du?

Hejhej !

Blev inte mkt till bloggande igår :P Men idag är jag här!
Det blev en runda på stan där jag hittade lite smått och gott och så började det självklart att regna också, jag menar ska man ha sådan tur? Det känns faktiskt som om solen har gått och gömt sig någonstands låångt ifrån oss för nu vill jag ha den här, kan man locka den på något sett!? hehe jag är desperat!

Kollade in vädret och det ser ut som om jag får vänta ända tills helgen innan det kan finnas några solchanser där jag bor, i  Sthlms trakten ser det ut att vara ganska så okej redan imån. Åh jag vill verkligen inte ha mer fult väder...

Jag ger en tummen ner för att det inte är fint väder! :/


Kom till mig! Jag vill ha dig!

Puss & Kram  /Amanda

Mycket film-tittande

Hallå -Hej!

Så mycket filmtittande som det har blivit för mig denna helgen är verkligen något utöver det vanliga :P Har sett två filmer idag, både "The Love Guru" & "Wild Child". Den förstnämnda tyckte jag var lite överdrivet töntig med ändå lite kul och Wild Child var faktiskt väldigt bra. Så nästa gång du är osäker på vilken film du ska se så kan jag rekomendera denna, eller ah ifall du gillar "tjejfilmer typ". Haha!



Med Emma Roberts & Alex Pattyfer ;)

Det är faktiskt det ända som är bra med att vara sjuk, att man kan titta på en massa filmer och inte behöva göra något annat, fast om man skulle vilja göra något annat så kan man ju inte det heller :P

PKNIS  /Amanda

Hemska våldtäckter!

Goddagens alla underbara!

Tänkte göra ett seriöst inlägg idag och det är faktiskt för att jag tycker detta är så sjukt tragiskt, nu undrar ni säkert vadå? så det ska jag berätta. I princip varje dag hör man om nya våldtäckter runt om i vårt land och jag tycker att bara själva händelsen är väldigt hemsk och jag kan inte förstå vem som gör sådant men det är ju inte bara hemskt för den som utsätts för en våldtäckt, alla runt om kring blir ju påverkade de också...

När man hör att det sker våldtäckter i närheten av där man bor eller brukar hålla till så får man ju sig en tankeställare, eller iallafall jag brukar få det, och man tänker, det skulle kunnat ha varit mig! För det är ju ingen som ber om det, det är ju bara otroligt synd om den som blir utsatt...

Det är ju många, bl.a jag, som har ett överfallsspray med sig. Dock glömmer jag mitt ibland men jag har hört att det kan göra stor nytta för att kunna ta fast den skyldige. Har du ett sådant också?

Jag tänkte berätta om mammas kompiss jobbarkompiss dotter som blev våldtagen för drygt ett år sedan i närheten av där jag bor. Hon var såklart väldigt chockad och mådde dåligt men hon var otroligt modig, för när hon gick på stan en kort tid därefter så såg hon honom, killen som våldtagit henne. Det var inne på McDonald's och helt iskallt så plockade hon upp sin mobil och låtsades skriva ett sms men hon knäppte av ett foto på honom. Därefter kunde hon gå till polisen med sin mamma och hon sa: "Det var han som våldtog mig"

Jag vet inte om jag hade varit så tuff i hennes kläder men jag tycker att hon var otroligt stark! Och det enda jag vill är att människorna som gör sådana här dumma saker skulle fatta att det är fel, man ah det kan de väl inte. Så vi tjejer ska väl fortsätta att vara rädda!? Nä, jag kan faktiskt inte påstå att jag går runt och är rädd men jag tänker på det ibland och jag tycker att man ska undvika att gå ensam på kvällarna för säkerhets skull.

Ta hand om er!   Hugs!  /Amanda

En gåta

Hejsan!

En gåta här då: Vad är det som gör en varm och kall på samma gång och som får en till att bli extremt trött och tvungen att ligga i sängen dag ut och dag in?



Ja precis det är feber :/ Och det har jag idag :( Jättetråkigt för jag var ju i Karlshamn hos Annie för att gå på Östersjöfestivalen men vaknade vid 7 i morse och mådde piss. Så jag messade pappa som satte sig i bilen för att hämta mig på en gång :/ Tur att jag han gå på festivalen igår iaf...

Så nu har jag sovit hela dagen och knappt kunnat äta, det suger verkligen att vara sjuk!

Hoppas att det är lite bättre med dig!  Kram Amanda, fast vem vill ha en kram av ngn med feber!? :P

Västkusten & Östersjöfestivalen

Tjenixen alla glada :D

Jag kom nyss hem ifrån Skummeslöv, utanför Halmstad efter 2 dagar med sol och bad tsm med kusinerna. Jättetrevligt var det och lite bränna har man allt fått ;) Om någon timme så sticker jag till Östersjöfestivalen med Annie så vi hörs nog på söndag eller måndag igen, tyvärr hinner jag inte svara på några kommentarer innan dess :/


Men ha det superbra och jag ser fram emot att visa er lite bilder från veckan!  Puss  /Amanda

Misslyckad

Hejsan

I förmiddags så blev det en runda med pappa för att leta presenter till syrran, sjukt svårt detdär ;S Sen så på eftermiddagen stack vi ut med båten för att jag skulle åka wake-board men så började det åska precis innan jag hoppade i vattnet. Så det blev helt enkelt inget åkande, tråkigt :/

Nu sitter jag som fastklistrad med boken. "Så länge vi båda andas" Den är så otroligt bra att jag knappt kan slita mig ifrån den! :P Men nog tjatat.. Jag ska helt enkelt fortsätta att läsa...

Kramizar!   /Amanda

Ps. Imorgon sticker jag till västkusten för att tillbringa några dagar där och sen så blir det östersjöfestivalen till helgen så det finns en risk att bloggen kommer att stå stilla ett tag, kmr sakna er massor! ;D

Beck & God natt!

Hejhej !

Åt precis lite jordgubbar med glass :) Mums vad jag gillar det! Det hör verkligen till sommaren, jag menar var vore en sommar utan jordgubbar? Precis! Inget alls.
Nu ska jag snart lägga mig i soffan för att kolla på Beck :) Någon mer än jag som är fan of kriminalare?



Det lär inte bli mer bloggande idag så jag säger; sussa sött!  Kram /Amanda

I brist på annat

Bonjour everyone!

Idag blev jag uppplockad av pappa för att åka till honom så nu är jag här. Det blir antagligen en lugn dag eftersom lill-syrran är lite sjuk :/ Skulle ha åkt till västkusten idag men det fick skjutas upp tills på onsdag istället. Just nu sitter jag och kollar på en massa gamla bilder (i brist på annat att göra) men dt är lite roligt faktiskt.

Vad brukar du göra när du inte har ngt att göra?

See you later -Aligator    /Amanda

J*vla hår!

HalloJ !

Hand upp alla som vissa dagar är så trötta på sitt hår att man blir galen, man känner att man behöver en förändring och det är snabbt! Såhär känner iallafall jag ganska ofta och det är sådana dagar som man tänker tankar som:

Jag klipper det kort! Färgar det i ngn annorlunda färg eller ngt liknande.

För sådana här dagar kan nog vara ganska vanliga så jag tänkte ge dig lite tips som jag själv behöver ibland:

  • Gör inget för hastigt för då ångrar du dig imorgon
  • Men om du ändå bestämmer dig för att klippa lugg t.ex så är det kankse värt det, men för det mesta så kan man vänta någon dag och tänka igenom beslutet.
  • Köp och tona håret istället för att färga, då går det ur efter ett tag om du inte blir nöjd och du får en chans att vänja dig vid tanken med håret i en annan färg
  • Be en kompis om hjälp att styla ditt hår så att du får en förändring utan att klippa/färga. Kanske räcker det med att sätta upp det och så blir du nöjd?
  • Köp håraccessoarer för att piffa till trasslet. Kanske upptäcker du ngt som passar bra till ditt hår så att du inte behöver klippa/färga
  • Variera dig med mittbena/sidbena
  • Använd fantasin och platta/locka/sov med flätor eller snurror för att variera
  • Kolla in min flik "Trolla med barret för inspration"
  • Men om du vill göra en större förändring så är det klart att du ska göra det, köp en frisyrtidning eller fråga olika personer/din frisör om råd så att du kommer fram till hur du vill ha det och blir nöjd.

En sida som kan vara värd att kolla in för ännu mer inspration är den här!

Frisyrer - Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Rakt

Frisyrer - Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Vågigt



Jennifer Aniston är duktig på att variera sig, på båda bilderna har hon fint hår tycker jag (lånade från frisyrer.se)

Ha det gott och lycka till med kaluffsen!  /Amanda


Mix & Godisundersökning

Tjenare!

Då var det gottedagen idag :D

Gårdagen blev väldigt lyckad med en bästis som sov över. Vi bakade en jättegod kaka som bestod av ett kladdkakelager och över det så var de vit choklad-mousse. Mums vad gott det var! ;D

Idag åkte vi ner till stan och kollade lite men jag köpte ingenting. Däremot köpte sara en hel del ;) Kul för henne med andra ord :P Efteråt stack vi ner till hennes polle, Mix. Han är bara 3 år gammal och en av de sötaste hästarna jag sett.
Slänger in en liten bild på honom:

Hästen Mix & sara :)
Närbild

Vilken är er favoritgodissort?



Choklad godis?

Sura godisar?


Gelé godis?



Puss & Kram -Skummbanan!  /Amanda

Friday

Hej -Hopp!


Sv till en kommentar som jag fick av "Anonym": Jajamnesan Freja är min hund!
Jag slänger väl in en liten bild på henne så för hon är så fin :)


Freja <3

Idag var det fredag då och jag har inga planer för dagen, både Annie & Ängla har åkt iväg och Sara har ju pollen och killen :P Haha jag är ensam. Nej man man har ju andra vänner också emn jag vet inte vilken jag ska höra av mig till :S Det blir väl att fixa lite här hemma ist så träffar jag antagligen en del ikväll istället.

Hugs! /Amanda

Hippie-frisyr

Hola!

Idag blir det första inlägget under fliken: Trolla med barret!

Jag tänkte visa er hur man gör en snabb hippie-look i 6 steg:



1. Utgångsläge: ett lagom blött hår, alltså blött men inte dyngsurt. Kammat i mittbena eftersom det är lite Hippie-stil.

2. Jag tycker att det är viktigt att skydda mitt hår så innan jag startar fönen så kletar jag in lite värmeskyddande. Det som jag använder kommer ifrån L'ORÉAL paris och kostar runt 100-lappen. Tänk på att en sådan flaska(150 ml) räcker vädigt länge efs man använder väldigt lite åt ggn.

3. Jag tvinnar mitt fuktiga hår i många uppdelningar. Det gör att man får lite liv i håret och det passar perfekt för dig som har hyfsat rakt hår.

4. När hela håret är tvinnat så börjar jag att föna det och undertiden så fixar jag till tvinningen och snurrar ev om vissa testar om de lirkats upp. Det är alltid viktigt att man fönar tills håret är riktigt torrt annars så stannar det inte i den frisyren man försöker göra.



5. Nu är håret helt torrt och man har fått det livligt i lockar som inte ser stela ut.

6. Nu är det bara att ta en test i tinningen någonstands över örat och tvinna den för att fästa i håret på bakhuvudet. Detta gör jag på båda sidor och man kan välja höjden samt stodleken på snurrorna.

Vips nu är det klart och det är bara att klä på sig ngt snyggt!

Tid:
Mindre än 10 min
Passar: De med lite längre hår
Svårighetsgrad: Enkelt/medelsvårt
Du behöver: Kam till benan, ev värmeskyddande, Hårfön.

Ha det gott -Igelkott! :)    /Amanda

Leo's med kusinerna

Godmorgon sweethearts!

Då var det torsdag och idag ska det vara dååligt väder :/ Själv ska man passa kusinerna, Elon & Elias, idag så det blir en dag på Leo's lekland. Där har jag inte varit förut så det ska bli rätt så kul :) Ska tydligen finnas en massa rutch-kanor och hoppborgrar där och antagligen lär jag vara mer rädd och försiktig än dem... De är ju 5 och 2,5 år gamla.



Vad ska ni göra idag då?
Kramizar  /Amanda

Ps.
Angående frisy/uppsättnings -fliken: Jag tror att det blir en sådan ganska så snart, tack för det positiva ni skrev :)

Frisyr/upsättnings -flik?

Tjenicksen igen :)

Det är såhär att jag hade tänkt att göra en flik i bloggen där jag visar upp frisyrer/uppsättningar som jag haft och berättar kort om hur man gör ifall man vill apa efter. men det är ju inte så stor idé ifall ingen är intresserad av att kolla...

Så vad tycker ni? Ska jag börja lägga upp bilder på olika uppsättningar/frisyrer som jag har lite då och då? Vore det kul att se? För jag varierar mitt barr ganska så mkt.

Vore bra om några svarade iaf så att jag kan bestämma ifall det är lönt att göra :)
Kramar från Amanda

Helsingborg-Helsingor

Heeej !

Idag har jag, mamma och syster varit på vift :P Vi åkte bilen till Helsingborg för att ta färjan över till Helsingør. I Helsingør gick vi runt och kollade in butikerna och även fast jag bestämmt mig för att inte handla ngt eftersom det är så dyrt i danmark nu så köpte jag en bikiniunderdel och ett nagellack. Inte för att det var så mkt men ändå..

Tillbaka till Sverige och Helsingborg. Där hittade jag en svart tunika och 3 par trosor :) Jag är nöjd med dagen iaf, det är ju kul att hitta på lite när vädret inte är tip-topp ;) Vi tittade även in hos kusinerna Elon & Elias på hemvägen där det bjöds på pizza och jordgubbar som efterrätt.

Pölse ska man äta när man är i Danmark! Alice :)
Mamma på färjan. En enkel tunika
Denna lillagrej stimulerar hårrötterna och gör att håret växer bättre samtidigt som den masserar hårbotten. bikiniunderdelnen.

Vad har du hittat på idag?

Nu ska jag ut och gå en runda med Freja :) Kramar  /Amanda

Neeer, tummen!

Tjabba-Tjena

Tänkte bara ge några dumma tummar ner titta här:

  •  Mobilen har sprungit iväg och gömt sig på en okänd plats
  • Jag är uttråkad och har inte ngt att hitta på
  • Vädret suger, det ska ju vara sommar nu ju!

Vda man kan ändra inom några timmar, vid lunchtid skrev jag ju att det var så bra att tänka positivt nu har jag typ ändrat mig...

Herrå! /Amanda



Tänk positivt!

Hej på dig i blåbärssnåret

Då var det den 7:e juli, tiden går så fort asså! Om 9 dagar har vi haft sommarlov i en månad nej nu får jag inte tänka på det! :O
Idag ska jag inte göra så mycket, måste städa lite i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, lite foton ska sättas in i album och en massa små saker måste jag fixa med. Känns som om dagen kan bli ganska så tråkig men aja det blir vad man gör det till så nu ska jag vara positiv!

Idag ska jag städa och det kommer att bli sååå fint när jag är klar! :)

Det lät väl bättre?

Puss på dig! /Amanda

PS:
Grattis till Elin som fyller år idag!

Allsång i Linnéparken & mys-outfit

God kväll! (:

Kom precis inspringandes barfota efter en kall cykeltur i regnet. Vi var nere i Parken där det var allsång och där tänkte vi sitta och mysa med en pick-nick men ack så blev det inte efs det började regna efter ca 20 min..

Så nu blev det av med de kalla och blöta kläderna och mys-outfit på!


Mys (:

Glad även om det har regnat :P blött hår, uppsatt med en pinne ;O

långt linne: Ellos
Mjukisbyxor: Easy
Bolero: okänd
gosiga tofflor: Din Sko

Pöss & Kjam  /Amanda

Finfint eller fuuult ?

Hejsan på dejsan :)

Helgen har spenderats med de bästa vännerna på jorden nere i Annies sommarstuga som ligger utanför Karlshamn i Blekinge. Försökte göra ett blogginlägg därifrån men deras uppkoppling var inget vidare så det misslyckades :/

Men nu skulle jag vilja veta vad ni tycker om stallet, jag jobbade ju hela förra veckan med att måla om stallet där jag rider och denna brunaktiga färgen ville de att jag skulle måla ist för det skrikande blåa som prytt väggarna de senaste åren. Så vilken av dem är bäst?
Skrikblå eller Bajsbrun/orange ?

Skrikigt blått?   Bajs Brun/orange?



Det vore roligt om ni svarade vad ni tycker i en kommentar :)

Ha det bra idag!  Kramar /Amanda


Shoppingturné

Hello :D

Idag var det jobb t.o.m 15.30 och därefter stack jag iväg på shopping turné, jag kom hem med denna fina kjolen och skorna :)

  

Kjol:    Vila 259,95 :-
Skor:    Din Sko    199 :-  (hittades på rea, ord. pris: 249:-)

Föräldrar och syskon som läser bloggen?

Tjabba -Tjena :)

Hoppas att allt är bra med dig idag, med mig är det sådär.. eller inget vidare faktiskt men jag tänker inte ta ut min irritation här, får helt enkelt försöka att tänka på något annat och det är därför jag älskar att blogga!

Tänkte bara på en liten sak som det skulle vara spännande om ni ville berätta lite för mig om. Saken är den att jag har en lillasyster som är 12 år och hon läser min blogg, visserligen kan jag läsa hennes också. Hon kan kolla in min bdb och för ett tag sedan gjorde hon sig medlem på facebook bara för att jag är det antar jag. Jag tycker inte att det är fel att hon vill göra det som jag gör men ibland vill man ju skriva saker som ens lillasyster inte behöver veta...

Tillochmed min pappa kollar in min blogg ibland! Och det var inte jag som gav honom adressen, det gjorde syrran! han sa att det är ju kul att veta vad jag håller på med när vi inte träffas så mycket och det tycker jag visserligen han har rätt i och jag har inte så mycket som jag vill dölja men ibland finns det ju saker som man vill att andra ska kunna ta del av men inte ens familj, ellerhur?


Det jag skulle vilja veta är igentligen ifall era syskon/föräldrar brukar kolla in er blogg/bdb/facbook eller liknande sidor och vad ni tycker om det?

thinking Amanda

RSS 2.0