God bye 2009!

Hejsan Hoppas alla glada nyårsfirare! (okej ni har förhoppningsvis inte börjat fira ännu men ändå xD)

Jag hoppas att alla förstod att man skulle ta Annies inlägg med en nypa salt, självklart är det så som hon ser på mig men det är nog rätt överdrivet, haha men jag tror inte jag ska bry mig om att kommentera allt vad det var hon skrev... Tackar henne så hemskt mycket för de fina bilderna och de kärleksfulla orden (NOT, hmm)

Nu är det äntligen nyårsafton och vi sparkar bort år 2009 och hoppar in i 2010 med nya förväntningar, det kankse blir ett riktigt toppen-år? Det får vi hoppas iallafall!
Som det ser ut nu så finns det inte så jättemycket skrivet i det kommande årets almenacka för min del, så jag får helt enkelt se vad som ska planeras..

Har du något att se fram emot år 2010?
Kankse ska du ut och resa?

Skål på er!

Brottsling :O

Heej :P
Annie våldgästar pandans blogg :P detta kan bli farligt.. man vet aldrig :P
(pandan = Amanda, min lilla plutt)
 
Någonting du inte viste om Amanda :
 - Pandan är sjukt (då menar jag sjukt) hemmakär.
 - Pandan är rätt lat, när de gäller att bära ica kassar ;)
 - Pandan äter godis och sötsaker i det slöaste tempot som finns :) (en gräddbolle kan ta ca 1 timme :O)
 - Pandan kan inget om potatisar (inte jag heller för den delen)
 - Pandan ska alltid krongla till när det gäller hej & hejdå.. Det har ni antagligen redan märkt! som enliget mig kan misstolkas :P haha (hejsvejjs i blåbärssnåret ex.)
 - Pandan är extremt noga me bakterier.. (de finns ju trots allt 60000 st på ett hårstrå, vet inte hur många gånger jag har hört de ;) hehe .. om ni undrar hur man ska äta knäckbröd så kan ni höra av er till henne med :)

Jag lovar om jag våldgästar här ngn mer gång ska jag vara lite snällare ;) hehe men idag kände jag inte för det...

ÄLSKAR DIG Amanda de vetu <3



Puss & Kram /Annie <3



Glammiga lockar

Hejsan!

Det var verkligen sjukt längesedan jag delade med mig av mina frisyrer, så här kommer ett säkert kort till nyårsfirandet:

1. Börja med att applicera värmeskyddande kräm/spray i ditt nytvättade och handdukstorkade hår
2. Därefter ska håret fönas helt tort, jag tycker att man kan försöka jobba upp volymen lite när man fönar så att håret inte ligger platt uppe på huvudet.
3. Nu ska håret lockas, så sätt i en locktång så att den blir varm.
4. För att få fina lockar så låter du locktongen vara stängd, håll den uppocknervänd parallel med ditt huvud. Sen tar du en lagom stor slinga i staget och snurrar den runt tången, håller några sekunder och sedan har du en fin lock :)
5. jag tycker inte att man behöver göra hela håret men se till att det bli jämt fördelat och när du är klar så är det glansspray och hårspray som gäller. Varför inte toppa med lite glitterspray nu på nyårsafton?


Voila! ;D

Det tar ca. 20 min om man har långt hår :)

Lycka till!
Vad har du tänkt ha för frisyr på nyårsafton?


Är jag lik Rosa?

Hello you

Enligt en av mina bloggläsare, Emelie (<- länk här), så skulle jag vara lik Rosa i livet enligt Rosa. Håller du med henne?
Jag själv tycker inte att det finns så många likheter men det är klart, jag är ju jag (:


ha en bra dag & ta vara på år 2009 medans du kan!



snart nyår

Tjabba Tjena!

Nu gick Annie och Ängla precis hem för kvällen och äntligen har vi lite mer bestämt vad som ska hända på nyår. Det har varit ett stort frågetecken innan, eller ja det har bara funnits ett förslag innan, dvs fest en bit bort. Det har inte lockat så mycket så idag bestämde vi att vi ska ses 6 pers hos annie och laga mat tillsammans och så åker vi vidare sen om inget annat kommer upp (:

Här kommer några korta frågor om mitt år:

1. Sett en fallande stjärna? -  ja faktiskt (:
2. Gjort någonting som du verkligen ångrar? - inte som jag kna komma på just nu
4. Varit kär?  - ja
5. Varit olycklgt kär? - jo
6. Haft sex med ditt husdjur? - nej men hur kan man ens tänka tanken!?
7. Hållt något nyårslöfte? - hade nog inget
8. Snusat? - usch nä!
9. Rökt? - nee
10. Vart på konsert? - tror inte det
11. Piercat dig på annat ställe än i öronen? - nä inte ens öronen önnu ;P
12. Fått ig på ett prov? - nej
13. Skolkat? - nix
14. Saknat någon/något? - jaa
15. Sovit brevid någon av samma kön? - jupp
16. Sovit brevid någon av motsatt kön? - ah då
17. Pussat någon av samma kön? - nej
18. Slagit sönder något? - jo allderles för mycket, men inte med mening
19. Varit medvetslös? - som tur väl inte
20. Skickat flaskpost? - nix
21. Fått nya vänner? -  jadå, många (:
22. Druckit så mycket så du spytt? - nej
23. Fått höra att du är en hora? - nope
24. Har någon nära till dig dött? - nej, tur det <3
25. Skallat någon? - haha ja senast för 4 dagar sedan..
26. Åkt snowboard? - nej tyvärr
27. Åkt slalom? - jupp (:
28. Strippat inför folk? - haha nä
29. Sagt "jag älskar dig" till någon och inte menat det? - nej
30. Sagt "mamma" eller "pappa" till en lärare? - haha nära har jag nog varit
31. Somnat på en lektion? - inte vad jag minns, men det var nära nån ggn
32. Haft sex med någon och sedan ångrat dig? - nej
33. Blivit sviken av någon? - aa..
34. Använt falskt id? - inte

De bästa månaderna: Februari, April, Juli och Oktober :)


Ska du ha något nyårslöfte?

Kisses

Favorit-tidning ?

Tjenare (:

Just nu är jag lite vilsen i tidnings jungeln, jag har lixom ingen favorit tidning längre :/
Innan läste jag FRIDA flitigt och prenumererade på dne men nu känns det som om jag vill förnya mig lite. har provat många andra tidningar inom några veckor, bl.a SOLO och VeckoRevyn, av dem tyckte jag VR var bäst ;)

Vad läser du för tidningar?



Kramar från mig!

Vad vill man vara känd för?

Hallej Hallå (:

Tänkte på en sak, det är ju typ varannan människa som drömmer om att bli känd, vissa av dem vill nog bara ha uppmärksamheten och andra kanske verkligen har en talang och längtar efter att få visa den för alla.

Men varför vill man bli känd då? jag tror i och för sig att det är stora skillnader att vara en kändis i Sverige mot att vara en kändis i USA. Tänk hur hemskt det måste vara vissa dagar, när man inte ens kan gå från sitt hus till bilen utan att fångas på bild av en paparazzi eller att ständigt bli skriven om i skvallerpressen...

men nog om allt negativt, om du fick drömma lite då, vad skulle du vilja bli känd för?
jag menar det finns ju tusentals olika saker man kan bli känd för, kankse för ens sång, skådespeleri, som politiker, författare, designer eller något annat?

Kramiiiz <3

Wild cherry & Pink grapefruit

Go morgon! haha eller Go eftermiddag kanske passar bättre ;)



Båda dessa kit kommer ifrån The body shop och de finns hemma i mitt badrum. Det första, Wild cherry, fick jag i julklapp av pappa i år. Är helt förälskad i doften, verkligen underbar!

Den andra, Pink Grapefruit, fick jag av några kompisar förra julen och den luktar också jättegott, lite mer frisk och somrigt sprallig :)

Så nästa gång du inte vet vad du ska köpa till tjejkompisen, syrran eller mamma så kan jag rekomendera The body shops små kit som man garanterat blir glad för :)

Ha det gott -igelkott!

Mellandags-rea

Hej hopp :)

Igår var jag nere på stan och shoppade lite, för det var ju start på mellandagsrean :) Gick med Sara och även lite med Annie och det var helt sjukt mycket folk så det tog en halv evighet att gå igenom alla intressanta affärer. Kom hem med en ny tunika och en annan tröja. Tänkte visa bild lite senare men just nu mår jag inte så bra så jag orkar nog inte det :)


Har du varit och rea-shoppat något?

Love


Sweet dreams

God förmiddag!

Äntligen har jag fått sova en hel nattsömn, det var minsann första gången på fyra nätter. Så nu äntligen känner jag mig lite pigg på riktigt och inte bara spralligt övertrött.

Det jobbiga de senaste nätterna har också varit att jag drömt jättemycket konstigt, vad beror det på? Saker som jag trodde var avslutade kapitel har kommit upp och på morgonen känner jag mig förvirrad. Det värsta var nog natten efter julafton då jag drömde så lustigt att jag vaknade vid 5 och kunde inte somna om :S

Har inte hunnit med bloggen det minsta de senaste dagarna så nu får jag nog skärpa mig, har tonvis med inspration så det kanske blir några inressanta inlägg under dagen.

Kom ihåg: Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!
Kramar & pussar


Tack, tack, tack så mycket!

Hejsan hoppsan!

Nu har jag landat efter att susat än hit än dit igår för att fira jul. Först blev det att vakna hemma med mamma, therri, alice och freja. En stor jul-frukost blev det och därefter öppnade vi alla julklappar.
Sen vid 11 hämtade pappa upp mig och syrran för att åka till farmor och janne, jag hatar verkligen vägen man kör hem till dem nu för tiden, mest på grund av alla minnen längs den tråkiga motorvägen men också all snö/slask/is...
Vi kom fram iallafall och där blev det julbord och sedan kalle anka och julklappsöppning igen. haha det är helt klart något som är positivt när man har skilda föräldrar för då blir det lite mer "dubbelt upp" av jul och födelsedagsfirande.

Det känns ärligt talat som om det ända jag gjort detta jullovet är att öppna paket och säga: "ååh tack så jättemkt!" Och mycket fint har man ju verkligen fått också :) Bland annat; pengar, resväska, ny berlock till Thomas Sabo armbandet, fler smycken, smink, ansiktsbehandling, presentkort och en massa annat smått och gott :)

Vilken var den bästa julklappen du fick i år? :)


Bilder och sådant från julen kommer väl så småningom men nu blir det att tagga inför ikväll då vi åker till Balders ;) (svarar på kommentarer får jag också vänta med tills imon..)
Love

Rätt eller fel?

Go kväll sötis! (:

Här om dagen så hittade jag en julklapp från förra året, längst ner i min ena byrå-låda. Den var såklart öppnad men den var fortfarande inplastad, det var ett pussel som jag helt glömt bort att jag fått. För jag pusslar aldrig, har nog aldrig haft tålamod till det, iallafall inte så stora pussel som detta som hade 1000 bitar...


Det jag skulle komma till var ifall det vore fel av mig att slå in pusslet igen och ge det vidare som en extra julklapp till någon? Självklart till någon som inte vet att jag fick det förra året, men ändå. Det känns ju lite konstigt samtidigt som det är lika bra att någon som gillar att pussla får det istället för att det ligger i min låda?

Så vad tycker du? Vore det rätt att ge det vidare, eller ska jag låta det ligga i min byrå-låda?


Puss & Kram -Julgran

Lillejul

HalloJ där!

Idag är det ju dan före doppare dan, det har väl ingen missat!?
Dagens planer blir att slå in de sista julklapparna och ikväll kommer kusinerna och mormor och morfar hit så ska vi köra paket-leken. Ni vet när alla har köpt några paket var och så lägger man dem i mitten av bordet, därefter låter man en alla deltagarna slå två tärningar i tur och ordning och den som får t.ex en sexa får ta ett paket från högen. När alla paket sedan är slut så akn man köra att alla får slå tärningen igen och på bestämd siffra så får man ta ett paket från någon av de andra deltagarna. En riktigt rolig jul-lek som ni borde prova om ni inte gjort det ;)

ha en underbar dag!


Dan före dan före dopparedan

Go' kväll!

Idag har jag varit med Jesper & Annie (& Ankan :P) och det har varit riktigt roligt, och nu tänkte jag ha den första ensamma kvällen detta lovet. Eller ensam ska jag ju inte vara men jag tänkte nog bara vara hemma med familjen och ta det lugnt :)

Tänkte även passa på att slänga in lite bilder. Här kommer några av de presenter jag fick när jag fyllde år och en närbild på den nya klockan :)




På andra bilden ser ni min busiga hund som gick och hämtade julklappen som hon ska få av mig. Och hon öppnade den, så nu vet hon vad hon ska få jag jag måste slå in den igen -.-

Puss på dig!

Som en turist

Tjo -Hej :)

Igår var jag nere på stan och köpte de sista julklapparna, så himla skönt att vara klar med det nu (Y) Jag sprang runt och letade efter en sjal att ge till min farmor, hon önskar sig nämnligen en sjal med rött i. Detta låter hur enkelt som helst att hitta men det var det inte kan jag säga... Jag lovar, jag spran in i alla möjliga ovanliga affärer som jag aldrig tidigare varit inne i och det visade sig att det finns affärer här i stan där jag bor som jag inte ens visste existerade. På något sett så kände jag mig som en turist, för när man är i en ny stad för första gången då går man in i alla möjliga affärer utan att veta vad som finns där inne, är det en tant-affär, en extremt dyr affär eller second hand. Och det är ju rätt roligt att bara gå in i affärer som man inte tror ska vara något att ha för rätt var det är så överraskas man och hittat en ny favorit affär. För här där jag bor så går jag nog bara in i vissa affärer och andra hoppar man över, man vet inte varför men man har sina favoriter helt enkelt och ibland kanske man borde vidga vyerna, eller hur?!

Puss & Kram -Julgran! :D

Nu ska julen in!

Hej -Hopp!

Nu ska vi strax tjonga in julgranen här i huset, så dagen kommer att bestå av lite pyntning och att slå in julklapparna, det kankse tilloch med blir lite rimstuga här hemma, vi får se ;)

När brukar ni ta in er julgran?

Jag tror vi tar in vår gran lite tidigare än vanligt i år men det beror lite på att jag och min syster ska få vara med och vi åker till mamma idag, i vanliga fall tror jag vi brukar vänta tills dagen innan julafton :)

Puss & Kram -Julgran!

Bästa fyran!

Tjenixen sweethearts!

Har haft en riktigt bra dag med firande hela tiden. Fick en rolig sjal och ett armband av min faster och mina kusiner, den ska ni få se en bild på imon tror jag ;) Det var en sådan jag aldrig skulle ha köpt själv men som var rätt fin på :) Och presentkort och blommor av farmor & janne.

Om någon timme åker jag till Annie för att träffa Ängla och Sara också, dvs: Bästa fyran, the fantastic four, four forever ja :D

Hoppas du får en bra lördag kväll!
Kramiz



Det är klart att det är svårt att inse när man inte vill göra det, men jag antar att allt kommer att lösa sig snart, det måste det göra. Jag tänker jättemycket på dig och du ska bli bra igen! <3

Idag är ingen vanlig dag...

... för idag är det Amandas födelsedag, hurra hurra hurra!


Ja så är det faktiskt, idag fyller jag 16 år :D
Pappa & syrran väckte mig med frukost på sängen och lite presenter därefter bar det av till stallet och hoppning stod på schemat. Riktigt rolig lektion med bara Karin och mig, det blev minsann höga hopp och jag tror faktiskt inte jag hoppat en så hög oxer innan så det kändes riktigt bra :D

Snart kommer farmor & Janne hit för att gratta och då blir det även tårta. Saknar mamma & Freja så jag får se om jag kankse åker till dem i eftermiddag istället för att vänta tills imon...

Ha det bäst!

Tick -Tack

Tjena -mors!

Hade en riktigt rolig kväll igår med tjejerna då de firade att jag fyller år imon :) Det blev go' mat och mkt skratt!



Sara, Linnea, Annie & Frida (:



Frida visar upp maten ;)



Ja man kan fråga sig vad de håller på med :P



Något åk i pulka-backen han vi också med senare på kvällen/natten.


Och nu äntligen har vi jullov, helt underbart skönt ska det bli! Hoppas dt händer mycket kul under det 3 veckor långa lovet :D Sen imon så är det ju min födelsedag med så det kan ju bli lite kul, allt handlar verkligen om nedräkning nu så här får ni min lilla fåniga statistik:


1 dag till min 16-årsdag
3 dagar tills man ska ta spruta igen
6 dagar till julafton
7 dagar till JulBalders
13 dagar till nyår (:

Vad ser du mest fram emot under jullovet?

Pussar


Förbreda & längta tills imon

Tjollahoppsansa!

Just nu håller jag på och fixa inför imorgon då brudarna kommer hem till mig för att fira min födelsedag. jag måste ju städa lite så att det är fint när de kommer :) Fast som tur är så har Frida, Annie & Linnea lovat att komma lite tidigare och hjälpa mig med maten, för jag är ju ensam hemma imon och det är ju mycket roligare om man hjälps åt.

Förhoppningsvis kan jag låna pappas kamera imon så att jag kan ta lite bilder och visa för er efteråt, men jag vet inte. Ah vi får se...

Att vi tar firandet en torsdag kväll gör att man får en liten tjuvstart på lovet och eftersom några av mina kompisar bor en bit utanför stan så är det lättare för dem, och så har vi ju bara avslutningen på fredag så det gör ju inget om det blir lite sent haha. Btw så kommer Ängla att sova över, kankse Sara med :)

PKNIS!


Ps. det har hänt ngt konstigt så jag kan inte klicka in på vissa bloggar, det kan vara df jag inte svarat på din kommentar ;/

Hålla föredrag

Tjabba -Tjena -Hallå (:



I morgon ska jag hålla föredrag på svenska-lektionen, klassen ska få lära sig lite mer om IKEA av mig. Och jag ska prata i hela 5 minuter, trodde inte att jag skulle få fram så mycket att säga men nu när jag skrivit mitt manus så tar det 7,5 minuter att ta sig igenom så jag antar att jag får försöka plocka bort lite, hmm...

Har du några bra tips som man kan tänka på när man ska prata inför andra?

Jag tycker att det är ganska kul att prata inför klassen, det är klart att jag blir lite nervös men jag tycker inte att det är särskillt jobbigt (inte vanligtvis iaf...) inte så länge det är på svenska iallafall :)

Puss & Kram -Skumbanan!


Snö & Snällhet

Hejsan -svejsan i snön!

Ah det snöar jättemycket hemma hos mig, det ligger säkert 5 cm kramsnö på marken och vi har haft ett litet snöbollskrig, härligt :D Hoppas nu bara att det ligger kvar ett tag eller att det kommer ny snö till julafton, dt blir ju mycket mer stämning då.

Förra vintern :) vi har varit ute på isen och åkt skridskor..

Tycker du det är viktigt med snö på julen?

Cyklade hem nyss och då kör jag förbi en  g u l l i g  g a m m a l  t a n t på ca. 80 år, hon hade tagit på sig vinter-kappan och kängor och gick med sin böjda rygg och skottade på trottoaren vid sidan av hennes hus. En väldigt god tanke, för inte kommer hon att gå på trottoaren men alla andra kan ju glädjas åt det, dock tycker jag att hon var lite för snäll för sitt eget bästa, när man är 80+ kan man ju faktiskt hoppa över att skotta mer än nödvändigt, ellerhur?

Saknar min kamera just nu, den är sönder och jag vill fota snön :(
Ha det bäst alltihopa & njut av snön!


Gääsp

Tjenixen igen (:

Nu är jag hur trött som helst, har pluggat på rätt bra med kemi:n nu och tänker strax ge upp faktiskt. Ni får hålla tummarna för mig imon <3 hihi

Nu kom pappa hem, han har varit och handlat till min lilla "tjej-middag" som blir på torsdag för att fira min födelsedag, så jag ska springa ner och kolla om det blir bra till det jag tänkt mig ;)

När får ni jullov?

Jag slutar på Fredag, jippi, jippi, jippi!
Hugs


ps: Nu är det bara 5 dagar till min födelsedag :D

Pistol drama

Go-kväll fina du!

Sitter med kemi-boken i högsta hugg och pluggar på inför provet som är imorgon, det känns väl helt okej även om jag inte fått så mkt pluggat. Får hoppas att det löser sig ändå :)

Idag var jag nere på stan en stund med Annie & Linnea och vi gick förbi ett ställe där det stod "ta hål i örat, endast 59 kr/hål" Då fick Linnea för sig att hon skulle springa in och ta ett till (nu har hon 6 hål! :O) Då kom det vanliga tjatet (inget elakt, bara puschande om du förstår) "Amanda är det inte på tiden att du tar hål i öronen snart?"

Ah det är sant, jag har inte hål i örornen. Var på väg att ta när jag var 7 år, men då lät jag lilla-syrran ta före mig och hon blev så ledsen så att jag inte vågade ta efter henne :P Nu har tiden bara gått och jag kan erkänna att jag varit nära några gånger men sen samtidigt så vet jag inte om jag vill/vågar. Haha ja, det låter otroligt mesigt! Men nu kankse man borde ta tag i det, för så farligt såg det ju inte ut. Och lite sugen blev jag ju och tänk vad lätt det blir för alla att köpa julklappar till mig i så fall? Helt klart värt att tänka på...

Har du hål i öronen? Hur många & hur gammal var du när du tog? (:

Kramar!


Allt på en gång

Hejsan hoppsan vilken helg det varit..

..har inte hunnit kolla in bloggen en enda ggn. Igår var det fullt ös från halv åtta till halv två på natten, dagen innebar träning, hugga gran, shoppa i Kristianstad, hem till Elin där det spelades poker med henne, Albin och Theo. Riktigt skojsigt blev det, synd bara att hela dagen var så full-packad...

Idag blev det lite sovmorgon och sedan ut i snön till Annie för att "plugga kemi", mycket trevligt och "lärorikt". Sedan skulle man hem och klä på sig lite varmare kläder för att sticka till stallet på lucia-show, jättemysigt men ruggigt kallt.

Fy tusan vad underbara ni är alltså! Alla som showade & spexade, riktigt roligt (Y)

Hoppas ni haft en bra helg och tråkigt nog måste jag vänta med att svara på kommentarerna tills imorgon för nu måste jag fortsätta med kemi-plugget..

TTYL (:

Charm up your life

Go kväll!

Sitter och kollar vilken berlock jag önskar mig till mitt Thomas Sabo -armband, det finns så många söta och fina. Just nu har jag en trollslända, körsbär och en flip-flop sko. Men vill så klart få tillökning nu när jag fyller år och till jul. Vilken tycker du ser fin ut? (:

Gå gärna in och kolla någrannare på deras hemsida, klicka här!




Ser väldigt mycket ut på dessa bilderna men i verkligheten så sitter de ju inte så tätt.
Berlockerna kostar från 98 kr/st och de flesta ligger runt 300 kr/st.

Sussa sött <3


ERIK vs CALLE ?

Heej Spejs! :D

Nu är det fedag igen, jippi. Veckan har verkligen gått sjukt snabbt och nu är det bara en vecka kvar till jullovet.. Drömmer mig bort, det kommer bli så sjukt nice...

Ikväll är det ju Idol-final också, vem tycker du borde vinna?



Ha nu en supermysik fredag-kväll allihop!


All I want for x-mas is you

Hejsan hejsan (:

Kom precis hem från luciatåget på Norregårdskolan (dvs, högstadieskolan jag gick på) Det var trevligt att träffa musiklärare och gamla kompisar och självklart höjdes julstämmningen lite nu även om jag inte ser sådär jättemycket fram emot julen ännu.

Sitter här och funderar över vad jag önskar mig i födelsedagspresent (9 dagar kvar) och julklapp, det är verkligen svårt. Kankse har man det mesta eller är jag bara inte redo för jul ännu?

Så här ser önskelistan ut för till fället iallafall:
  • pengar till språkresa
  • tidningsprenumeration (men på vilken tidning?)
  • Låcktång, icurl, från Babyliss
  • armbandsberlock, Thomas Sabo
  • Resväska
vad önskar du dig i julklapp? (:

Ha det bäst! Hinner inte svara kommentarer nu för det är ju Glee allderles strax, men det blir imon (:

Ordbombing

Hej hå upp i det blå :)

Oj när jag cyklade hem efter en lång och seg dag med föreläsningar på universitetet så snurrade allt i huvudet på mig. Först fick jag jättemånga bra idéer till inspererande blogginlägg och sen blev det bara en enda gröt i huvudet så nu tänkte jag ordbomba lite, så här är det:

irriterande, trött, fin, tio, älskling, kallt, ruggigt, silver, glitter, knäppt, idiotiskt, frustrerande, länge, Wilma, Erika, Thilda, glädje, längtan, mint, pankakor, ont, pilligt, släppa!

Ni fattar anatgligen inget alls av detta men det kankse är meningen, jag vet inte. Fy vilket konstigt inlägg detta blev :S
Ha en bra kväll!

Pepparkaksfigurer?

God eftermiddag hela gänget (:

Bakade ju pepperkakor igår så jag var tvungen att smaka en idag när jag kom hem :P Tänkte på det när jag öppnade kakburken som är fylld med pepparkaor i olika formar: är det bara jag som väljer vilken figur man vill ha? Även om alla är lika stora, haha det känns ju jättebarnsligt när man tänker efter men jag tar faktiskt hellre en pepparkaks-kanin än en vanlig gubbe..

Vilken är din favoritform på pepparkakorna? :)



Puss & kram -julgran :)



Sluta med rollspelet

Tjena -mors!

En sak som jag tycker kan vara väldigt underlig ibland är hur olika vissa människor beter sig beroende på vilka de umgås med eller vart de befinner sig. Det är kankse inte så konstigt med vissa som t.ex. är lite blygare i nya samanhang eller så men andra som verkligen ändrar personligheten helt. det är väldigt irriterande tycker jag, för ibland kankse man gillar den ena "rollenen" som personen spelar men inte den andra. Fy jag fattar inte varför man inte kan försöka vara sig själv hela tiden istället?

Nu ska jag strax träffa Annie och gå en runda, sedan blir det plugg & pepparkaksbak :D
With love!


Farmor bloggar?

Godday everyone!

Nu är jag hemma igen efter att varit på ikea och i lite andra affärer där vi köpt en hel del (eller pappa har ju köpt och jag och syrran har varit smakråd) ;). Så nu är jag trött. Hittade även de första julklapparna i år, äntligen för jag hade börjat bli lite stressad av alla som typ är klara med julklapps-shoppandet. Det är dock inte jag, men nu har jag iaf köpt till farmor & janne, mamma och så vet jag nog vad jag ska köpa till pappa och syrran, resten är fortfarande ett stort frågetecken. kan ju inte skriva vad jag köpt, för tänk om farmor börjat blogga? :P

Hur går det för dig att köpa julklappar?



Hugs!


IKEA, here we come!

HalloJ där!

Nu håller jag på att göra mig i ordning lite för allderles strax bär det av mot IKEA med pappa och syrran, det ska bli lite kul ju.

Hoppas du får en bra söndag så hörs vi senare <3

Flänga runt & bowla

Tjenare gott folk!

Hela dagen har jag varit runt och kollat i olika butiker, hjälper pappa att få ordning här hemma. Som jag sagt tidigare så behövs det väldigt mkt här så idag kom vi hem med lite lampor, gardiner, ljusstakar och en duk bl.a

Så nu fick man äntligen sitta stilla en stund, men det blir inte så länga för lite senare så ska jag och mina kompisar åka och bowla :) Det blir discobowling så nu får ni hålla tummarna att jag gör många strikes! (Y)



Gillar du att bowla?

Hugs & ha en trevlig lördag!


På jakt efter res-minnen/väska

Tjollahejsan :)

Sitter och bläddrar i lite kataloger och drömmer om att ut och resa. Skulle vilja åka till massvis med ställen och på språkresa till sommaren, hoppas verkligen att det blir av..

Vart skulle du vilja fly just nu?

Skulle även vilja ha en ny och snygg resväska, gärna någon lite speciell som är lätt att känna igen på flygplatsen, kankse någon av dessa?



XOXO

 


FREDAG :D

Hej härliga fredag!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och det är skönt att man mår bra nu (igår hade jag feber och ont efter sprutan, nöff, nöff). Nu i eftermiddag ska jag kolla Riverside som jag knappt gjort denna veckan, tänka på vad jag ska köpa för julklappar och lite annat smått och gått. Sedan ska Ängla och jag hitta på något.

vad händer hos dig? (:

Loove


Superhjältar

Tjabba!

Kom precis in efter att ha gått en runda i spåret med pappsen ;) 5 km tror jag att det blev och cykling dit så det ver ju skönt. Desvärre kan man inte göra så mkt kul nu eftersom man har en del att plugga :/ Teknik-prov på fredag, engelska läxa tills imon och en massa till nästa vecka, blöblö!

Tur att man har haft så gott om tid att plugga idag, har hunnit måla naglarna, laga mat, ut och gå och snackat med en massa kompisar = effektivt plugg med andra ord :P

Någon mer än jag som sett årets julkalender, supersnälla silversara och stål henrik?
Så kul tycker jag hihi :D


Ha en skön kväll :D


Back to kindergarten..

Hejj -Hallå!

Tittade mig i spegeln när jag kom hem från skolan idag och det finns helt klart många likheter mellan dagens outfit och mitt liv som 5-åring. Det var då man sprang runt i velor-tights och hade mammas gamla jeansskjorta i målarrummet, man var helt rosig om kinderna efter utebuset..



Vad tycker du om velor-tights?

Jag har sagt att jag tycker att det ser fult ut och att det känns väldigt barnsligt men helt plötsligt så har jag det på mig. Det är rätt konstigt att man kan ändra sig så mkt..

Puss & Kram -Julgran! (jag tjuvstartar lite :P)


En sorts flytt

Godkväll mina damer och herrar, äh hel iaf! :)

Nu sitter jag hos pappa och ska precis fixa mig lite inför natten. Pappa kom och hämtade mig hos mamma vid åtta och då åkte vi direkt till affären för att storhandla, eftersom hans fd.sambo flyttat ut idag så var det väldigt tomt i köket så vi behövde verkligen handla.
Väl hemma så såg jag att det inte bara var tomt i köket utan hela huset såg lite annorluda ut och det kankse inte är så konstigt när hälften av alla prylar är borta. Mest ser det tomt ut efterso i prinsip allt som kallas hemnredning är veck, dvs. nu finns här knappt inga blommor, gardiner och andra prudnadsaker. Som tur är har jag lovat att följa med pappa till Ikea på söndag så ska vi nog få till det här hemma igen.
Även om det inte är jag som direkt har flyttat idag så har jag ju ändå packat 4 väskor för att få med mig allt (förhoppningsvis iaf) som jag behöver den kommande veckan och så känns det lite lustigt att jag faktiskt ska bo så länge hos min pappa nu, det har jag inte gjort sedan mina föräldrar skilde sig vilket är närmare 5 år sedan.

Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen med datorn och kolla på dagens avsnitt av andra avenyn som jag inte han se idag. Så det blir väl lite mysigt hoppas jag.

något annat som var mys var helt klart minnerna från denna bilden :P <3

XOXO

En bra dag

Hej -Hå :)

Har haft en riktigt bra dag idag även om jag just nu fryser sönder, har ont i örat och kom hem nästan 3 timmar senare än vad jag borde så känns det ändå jäkligt bra.
Första lektionen var idrott vilket innnebar att dansa bugg, superskoj, inte själva dansen i sig men att kolla på alla som staplar runt och vissa med otroligt bra taktkänsla ;)
Sedan blev det datorkunskap, inte så inressant men det gick väl an..

Sen så var det teknikdag för oss på teknikprogrammet, vilket innebar roliga tävlingar och kluringar i grupper, blandade mellan årskurserna. Det var bl.a sammarbetsövningar, musiktävlingar, svåra ord och zudoko ;) Superkul! och ännu bättre blev det ju när det blev tårtkalas och prisutdelning. Det var nämnligen mitt lag som vann och vi fick var sin värde-check på 12 kr i skolans caféteria ;P

Nu ska jag kankse ta tag i alla mina läxor och så måste jag ju packa med för ikv åker jag till pappa och ska vara där den kommande veckan..

TTYL <3

RSS 2.0