FAVORITFÄRG?

Tjabba -Tjena!

jag tror aldrig att jag haft en riktig favoritfärg, det går lixom i perioder. Ibland akn jag älska en färg och det kan vara det enda jag kollar efter i butiker och sedan så händer jag att jag inte vet alls vad jag tycker är snyggt


Men jag har nog alltid gillat lila lite extra, så det är ju toppen att lila syns mycket i höst...


Och svart, vitt och blått är alltid välkommet i min gardrob (: Har du någon favorit färg?

Pussar!


Bilder & helgsnack

HalloJ (:

Nu sitter jag hemma hos pappa, det var verkligen hur länge sedan som helst som jag var här.. Känner ju igen mig men det känns ovant. Det kan bli så när jag sover här ibland att jag inte vet vad jag är när jag vaknar och det är ju inte så bra kankse. Men snart blir det ändring på det när jag ska bo här lite mer i fortsättningen (:

Igår kväll var jag med Annie, Sara & Ängla och sov även över med dessa damer, det blev en trevlig kväll/natt/morgon.

Nu kollar jag på bilderna från fotograferigen för två veckor sedan, vi har nämnligen fått ett urval av dem nu (:
Dessa tyckte fotografen var bäst på Annie och mig, vilken är din favorit?

 Annie (:

Annie jag

 



ha en bra lördag, gottegris!


Vinterkräksjuka av frysta hallon

God eftermiddag!

Igår läste jag i tidningen att Livsmedelsverket varnar för att frysta hallon kan ge Vinterkräksjuka. De skrev att frysta importerade hallon bör kokas upp innan man äter dem, det är alltså inte bra att använda dem direkt ur frysen till smotthies eller andra drinkar.

Tråkigt tycker jag för kalla smarriga smoothies är ju så himla gott coh inte kan man göra det på varma hallon?!

 

Visste du förresten att internet fyller 30 år idag?
Grattis grattis till Internet, vad det nu är för något? :)

Love you all! :)


Mysig, grekisk middag

Hallå!



Så här mysigt hade pappa, alice och jag när vi var och åt på en grekisk restaurang för en liten stund sedan :)
Gillar du grekisk mat?

Love!


Scary

Heej!

Vet du vad som hände idag? Fy det är jätteläskigt!
När jag vaknade så tittade jag mig omkring i mitt rum och märkte att en av mina 4 tavlor med olika hjärtan på hade trillat ner :O  Och när jag skulle leta efter den så kunde jag inte hitta den :S Vad betyder detta egentligen? nej nu måste jag upp och flytta på sängen så att jag kan hitta tavlan...

Pussar från mig!

Amanda-dagen

Heej alla glada & fina! :D

Vet ni vilken dag det är idag?
Det är faktiskt måndagen den 26/10, min namnsdag!

Fick en liten ask med praliner av mamma när jag vaknat men annars så ska dagen inte firas på något speciellt sätt, hoppas bara att jag får träffa roliga människor idag som kan göra mig glad :)

Hur firar ni namnsdagar?

Hugs!


Ställ om klockorna!

Todillo darlings!

Inatt var det dags att ställa om klockorna till vintertid, alltså en timme tillbaka. Så nu om du fortfarande inte gjort det så är det kankse smart att springa ett varv i huset och ställa om dem så att du inte råkar ut för missförstånd eller liknande problem idag.


Jag vaknade konstigt nog vid halv 9 idag och då hade jag inte ställt om klockan så jag steg igentligen upp redan vid halv 8, andra dagen på lovet, jag är bara för bra för att det ska vara sant! (NOT)

Vad ska du hitta på idag då?

Ciao!


Höstlovet i 110!

Heej -svejs!

Oj jag har verkligen inte hunnit blogga och jag hinner det egentligen inte nu heller :P Ville bara önska er ett toppen lov! :D

Igår blev det Lasergame, har du spelat det någon gång?
Det var jättekul tycker jag och vi var ett gäng p 20 personer och några av oss drog vidare hem till Linnea efteråt :)

Pussar & Kramizar!
Amanda

Trippeltång

Hejsan på dejsan!

Torsdag betydde trippeltång, med andra ord lockigt hår... Synd bara att min kamera är på lagning och att det regnade på vägen hem från skolan ;/

Äger du en trippeltång?

Jag tycker det blir supersnygga lockar och har inte haft min så länge ;)


Ha det bra!
Puss & Kram


Tatueringar

Hello U!

Bläddrade igenom tidningen Amelia som mamma brukar läsa och där hittade jag ett reportage om tatueringar. Vad tycker du om tatueringar, skulle du vilja ha en och vf/vf inte?

Själv så är jag inte personen som vill tatuera mig, men om jag skulle göra det så skulle jag nog bara göra något litet betydelsefullt som är lätt att täcka över om man inte alltid vill att det ska synas...


Rihanna har en hyffsat liten tatuering i nacken..

Ha det bäst!


Rosa bandet!

Tjabba -Tjena -Hallå!

Kolla dessa fina muffins med rosa bandet på, hur fina som helst och väldigt goda dessutom! Jag tror att nästan alla av oss vet minst en person som fått/har bröstcancer och när man då kan stödja genom att skänka lite pengar så tycker jag att man borde göra det!



Ps: Min kamera är inne på lagning så jag får nöja mig med mobilen för tillfället...


Jag tycker att det är jättebra på hur många olika sätt man kan skänka pengar till Rosa bandets cancerfond, man kan ju tillexempel köpa varor som stödjer, t.ex Kellogs K-special som jag gillar och de skänker x kr till Rosa bandet för varje paket flingor de säljer, sådant gillar jag! (:

Ha det fint!
Hugs!


Underbar höstdag!

Hej!

Idag är en sådan dag då allt känns bra! Sovit länge, god frukost, varit ute och gått med annie i den fina hösten. Helt underbart faktiskt! Synd bara att man måste fördarva denna toppen dag med plugg... Tur bara att jag kan vara så korkad och skjuta upp det tills lite senare! :P





Love!


Småtimmar

Hejs på digs!

I går blev det ju bio för hela slanten, vi skulle sett Fame med eftersom den fått så dåliga reccensioner så vågade vi inte testa den.. Istället gick vi på bröllops fotografen, tyvärr tyckte ingen av oss att dne var jättejättebra men jag tyckte ändå att dne var helt okej och lite rolig på sina ställen.

Efter bion traskade vi hem till Linnea som bor i en lägenhet allderles i närheten av bion, där satt vi och snackade ett bra tag tills klockan närmade sig småtimmarna och vi beslöt oss för att sova. Och efter några få timmars sömn vad det bara att bege sig till skolan, det var ju öppet hus och vi skulle vara guider..

Nu ska jag snart ta mig en liten, välbehövd power-nap så att jag pallar kvällen.

1000 Pussar!

Härligt med fredag

Hejsan!

Äntligen är det fredag och det är ju bättre än bäst! dagen har varit helt okej, började ju med sovmorgon till 10 och därefter TMS, sedan var det lunch och därefter bild. Bilden var riktigt seg idag och de 2,5 timmarna kändes som en halv evighet...


Men nu är jag äntligen hemma iaf och hoppas att det blir en bra fredagkväll, Vi är ett gäng som ska gå på bio och sedan ska jag nog sova hos Linnea :) men först kommer Annie & Linnea hit så ska vi fixa frisyrerna!

Vad ska du göra ikväll?

Ha det bäst!

Bio imorgon.

God natt min vän & sov gott! <3

I morgon blir det bio, har du sett Fame, den ska vi se iaf :)

 

Dröm sött!

Lika som bär?

Tjosan everyone!

Såg på filmen He's the girl för ganska så länge sedan men först nu kom jag på hur lik skådespelaren, , är Zac Eftron. Håller du med? :)



Om inte annat så syns det i filmen...

Kisses <3



Kodknappar eller skärbräda?

Goddagens!

Nu har jag bytt kläder och gjort mig lite fin för att gå till mormor som fyller år idag :) Av oss ska hon få en bok och ett par grytvantar (hoppas hon inte läser detta inom 10 minuter) haha.

Men jag måste ju berätta vad jag hörde idag! Det var så fruktansvärt tokigt, lyssna här:

- Vad väljer du, slicka på en skärbräda eller en kodbricka (en sådan som finns på automater t.ex)

Då valde jag självklart skärbrädan och då sa de att det fanns fler bakterier på en skärbräda än kodknapparn! Helt sjukt ju och vi äter grönsaker men skulle aldrig få för oss att slicka på ett finger efter att man tagit ut pengar!

ha det bra -kexchokla! :D

Inte utan min...

Hallå där! :D

... Ja vaddå?

Alla har vi nog några prylar som vi inte skulle vilja vara utan, kankse är det din Ipod, ett foto, mobilen, ett gosedjur, ett klädesplagg eller smycke ja inte vet jag?

Kankse är det något du alltid konkar med dig i väskan, eller alltid tänker på?

Dela med dig nu, vad skulle du inte vilja bli av med?/ klara dig utan?



PKNIS!


Lite bilder från igår

Todello! :)

Igår var jag ju och blev fotad tsm med annie av hennes morster och när jag skulle lägga ut bilderna så villde det sig inte riktigt, så nu försöker jag igen :)







Fler bilder kommer såsmåning om när jag får de riktiga av fotografen :)
Love you!


Malmö & plåtning

HalloJ Sweetheart!

Som du kanske anat så har jag varit iväg denna helgen, Jag och Annie tog nämnligen tåget ner till Malmö där vi bodde hos hennes syster. Hon har en lgh precis bredvid Turning torso ;) Det blev en dyr hel med massa shopping, men det var det helt klart värt!

Idag åkte vi hem till hennes morster som är fotograf där vi modellade lite och här har ni resultatet:
Bara några stycken som Annie tog med sin kamera visserligen men de som hennes proffsiga moster tog får vi antagligen hemskickade om drygt en vecka :)

här skulle bilderna varit med blogg.se vill inte det :( aja hörs imån så kommer de antagligen ut då...

Puss! /Amanda

Spruta & Glass

Hejsan Hoppasan!

Idag tog jag den första gardacil-sprutan, man ska totalt ta 3 sprutor inom ett halvår för att minska risken att få livmoderhalscancer. Det är en vanlig cancerform bland unga tjejer och därför känns det toppen att åtminstone göra ett försök att undvika det.



Har du påbörjat vaccinationen/ gjot det eller har tänkt att göra det? 

Självklart känndes det hela mycket bättre när mamma köpte en glass till mig och allt var över, nu är det bara att vänta tills den 2:a december då jag ska ta spruta nummer två...

Love u all!



Ps: ni undrar säker vf jag inte hinner svara på kommentarer eller uppdatera mera, och det beror bara på att denna veckan varit lite körig..


Vilken dag?

God kväll fina du!

Igår var det ju som sagt kanelbullens dag, vofflorna har en dag, likaså semlan. Men det finns ju hur många goda bakverk som helst! Så vi kankse borde införskaffa fler gottedagar i almenackan?

Vad tycker du? Vilken kaka ska få en dag?


Chokladbollens dag kankse? :)  bamseKramar från mig!

 



Stress, aldrig mer!

Tjenare!

Är du som jag lättstressad?

jag tycker igentligen inte att jag stressar, jag vill bara hinna med mycket, tar mig inte tillräckligt mycket tid till att vila och sätter lite för höga krav. Men detta är ju också stress, även om man inte springer runt och har förhöjd puls hela tiden så kan man ju stressa inombords, ibland omedvetet...

Det finns ju positiv stress också, det utsätter jag nog mig själv för väldigt ofta. Man bestämmer sig för att hinna med och då gör man sakerna mer eftektivt, t.ex läxor och inför prov.

Och kankse tack vare stress så har mitt ögonlock börjat rycka! Det är jättestörande och så har det hållt på i nästan en vecka nu. Antagligen så beror det på att nerverna har fått spratt och det kan vara p.g.a stress.

Nu tycker jag att vi bestämmer oss för att bara "stressa positivt"! har du några bra tips? Här kommer mina:

♥ Bestäm hur lång tid ngt för ta
♥ Unna dig saker och beröm dig själv när något går bra
♥ Skulle du misslyckas med något så är det antagligen inte hela världen, du fixar det nästa gång! :)
♥ Man kan inte vara med på allt hela tiden, ibland måste man tacka nej till saker även om det känns tråkigt.

Lycka till! Och jag hoppas att både du och jag kan bli lite lugnare i fortsättningen!
Love You!


GeKås Ullared för hela slanten

Hallå -Hej!

Idag åkte jag, mamma, Alice & Annie till GeKås Ullared och shoppade loss. jag kom hem med lite av varje, bl.a ett par gråa jeans-leggings, en kjol, en väska, en trippeltång och några strumpbyxor, m.m.

Ett stort grattis till Annelie, Matilda & Elvira som fick tillökning i familjen inatt. Välkommen till världen Klara! :)

Har du ätit bullar idag? (det är ju kanelbullens dag!)



Kisses!


Kallt, mörkt & ruggigt

Tjenixen!

Det är jättetråkigt väder idag, jag sitter inne och kollar ut. Det regnar och är helt grått, var på stan en stund men det var bara kallt och ruggigt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, borde kankse plugga en liten stund, men det vet jag inte om jag har lust med kan ju alltid göra det en annan dag..

Puss & Kram -Skummbanan


Älskar fredag <3

Heej :)

Äntligen är det fredag, det måste vara den absolut bästa dagen på hela veckan ;D Man har hela helgen framför sig och allt kul händer på fredagar.

Vad ska du göra denna dag?


Så blev det

Hejsan på dejsan!

Igår färgade jag håret och här har ni resultatet ;) 3 olika nyanser av blonda toner, med lite guld toner. Vad tycks?


Ha det fint så länge!
Love <3


RSS 2.0