MALMÖ NÄSTA

Godday sweetie! :)

Varför det blivit dåligt med bloggning på sistone är för att jag inte varit hemma och den tråkiga nyheten är att detta forstätter i några dagar till.. Imorgon drar jag nämnligen till Malmö med Annie för shopping och annat mys, så hoppas att ni alla har det bättre än bäst så hörs vi i slutet på veckan! :)
puss & kram -skumbanan!

HÖSTLOV =D

Halli Hallå!

Idag börjar höstlovet för min del, eller egentligen så kick-startade det väl igår med en toppenbra klassfest! Tack för igår alla som var där :) Grymt skönt var det även att sova ut på riktigt idag, det händer inte ofta att jag vaknar och ser att klockan är 12.26, helt sjukt sent men kändes som om det var okej just idag.

Hmm, vad händer annars på mitt lov? Jo jag ska till Malmö med Annie måndag-onsdag sen på torsdag blir det fika med malin för att sedan träffa trevligt folk och och dra till simhallen. Har du också lov denna veckan?

Hugs!

NATTERAVN.

Tjohejsan!
Hur mysigt är det inte att få hålla någon i handen när man ska sova?
Det tycker jag är urmysigt och även lilla Ellie som jag passade idag märkte jag.
Nu blir det att dejta sängen och tja hålla hand med telefonen :)
Sov gott alla sötnosar

SLICKA FÖR 1000 SPÄNN?

Hallowe -Hallowe!

Jag har precis börjat återhämta mig efter mitt livs första dissektion och den värsta skolupplevelsen på väldigt länge. På biologin idag fick vi i uppgift att kolla väldigt noga och inuti musslor och bläckfiskar (vill vara lite snäll mot er så jag utlämnar detaljerna) och det var obehagligt, hade lite smått panik och musslorna var ju faktiskt levande. Tyckte så himla synd om dem stackarna!

Och inte nog med att ha snittat upp dem, nästa uppgift var att tillaga en soppa på musslorna, vår lärare bar in köksprylar, grädde och purjulök sedan började matlagningen och mina ben blev allt svagare. Lukten är väldigt speciel och det kändes inte som en bra idé att tillaga mat för att äta i en biologisal.

Nästa steg var iallafall att provsmaka soppan och nästan alla av oss hade en väldigt vit ansiktsfärg vid det här laget och hade väl minsta tänkbara apptit (jag känner fortfarande inte för mat och jag var superhungrig vid två) många var väldigt modiga och smakade men jag kunde bara inte, det är inte det att jag aldrig tänker smaka musslor men inte där och då!

Hade du kunnat slicka på en död bläckfisk?
Det påstod David att han skulle göra för 1000 kr..
Han var dock inte lika mallig med en mussla i munnen som han inte kunde svälja.





xoxo


blev ett långt inlägg idag så föstår om du inte orkat läsa :)


NAMNSDAG!

HalloJ, du vet väl vilket datum det är idag?
Det är den tjugosjätte oktober vilket betyder att du borde grattat alla Amandor & Rasmusar idag, fast det har du såklart redan gjort.. :)

Det är okej att visa att man är glad, att man faktiskt mår bra eller är nöjd. Blir så trött på alla som förväntar sig motsatsen eller inte kan glädjas åt andra. Ett leende smittar faktiskt och att vara positiv och glad gör andra gott. Så lite extra cred till ett av min vän annies favvo-ordspråk: "Think positive, nice thoughts makes you beautiful" för det stämmer ju. Och umgås med dem du har kul med, jag hade en riktigt kul eftermiddag med rasmus igår med mycket skratt och jag tänker fortsätta att le, så det så :) PUSS!♥


GRATTIS GRATTIS!

Tjoo!

Jag tycker att du ska unna dig en söndagsfika och lite mysig söndags-blogg-läsning genom att besöka dessa smarta brudar som hade den vinnande motiveringen i min lilla tävling om vilken som skulle bort. Rätt motivering denna gången var "Solen ska bort eftersom de andra föremålen har något man kan hålla i, ett handtag!"

Så stort grattis till: Sandra Liene Emilie Jessicka Mellie Emelie
& Melinda



och kul att alla var med och tävlade, det kommer en ny liknande tävling snart igen, precis som det brukar göra.
L♥ve



TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

HejsHejs!

Nu avslutas tävlingen så jag ska kolla igenom era braiga motiveringar och utse vinnarna :D

Kul att så många var med och tävlade ♥

Kramiz

TÄVLING: VILKEN SKA BORT?

Hejsan Hejsan!

Det var längesedan jag drog igång en tävling så tänkte att ni skulle få kalasa med detta denna lördagkväll. Reglerna är som vanligt: "Vilken av föremålen ska bort och motivera varför de andra tre hänger ihop" precis som i 5 myror är fler än 4 elefanter.

Frågor? bara fråga på annars önskar jag er lycka till!

Och tävlingen avslutas på söndag, alla som gissar rätt med rätt motivering bli länkade under morgondagen :)



Alltså: är det solen, handtaget, vanten eller stekpannan som ska bort och vad har de andra tre föremålen gemensamt?

Ha en fantastiskt bra lördagkväll!

HYPOKONDRIKER

God morgon, eller god middag på er morgonpigga typer =)

Jag är så himla less på att äta mackor till frukost, vill ha yoggi eller mjölk, ja något annat iallafall. Men får inte äta det i kombination med pencilinen. Stora problem man kan ha va!?
Mår iallafall mycket mycket bättre nu så är ändå glad att jag äter alla dessa mediciner. Brukar du läsa biverknings-sedlarna när du får någon medicin? jag satt och läste igenom några innan jag började ta medicinen och då blir man ju nästan rädd för att ta dem. Typ: "mer är 1 av 100 blir illamående, magsmärtor", "Vanligt med förstoppning", "Svårigheter att kasta vatten kan förekomma" haha vad betyder det lixom? och "var noga med att spraya nässprayet riktat utåt annars kan kraftig blödning i näsan förekomma"

Är väldigt glad att man inte är lite mer hypokondriker så att man inbillar sig att få alla dessa symptom, måste vara väldigt jobbigt..

Jahopp, händer en lördag som denna?



Puss & Kram -skumbanan!

JACKA? >JAVISST!

HalloJ HalloJ!

Jag vet vad jag är sugen på; en ny, snygg, varm och skön jacka! Och varför ska det jag är mest sugen på kosta två tusen, lite dumt tycker jag.. Ser ut som om det är den svart jacka jag vill ha med, vilken tycker du bäst om?



Hugs & kisses!


MIN BÄSTIS

Todiiloo! (:

Vet ni? Världens bästa Sara smiter iväg till Thailand imorgon, är så avis att det finns inte! Tänk så härligt att få rymma utomlands precis nu när man är som tröttast på skola och ruggigt väder... Hade ju tänkt att gömma mig i hennes resväska men nu när jag äter medicin får jag inte sola jag tänkte bygga upp mitt egna Thailand hemma i vardagsrummet; ligga i soffan (mkt skönare än solstol), känna värmen av öppna spisen (slippa skadlig UV-strålning) och smörja in mig med BUS-kräm :D låter bra va? Tänk vad mycket billigare och snällare mot miljön än att flyga till andra sidan jorden.



vill du hälsa Sara en trevlig resa så kan du besöka hennes och hennes hästs blogg --> här :)

Ha det bäst bästis och simma lugnt bland fiskarna♥
puss på er andra med!


PUSSMUN


Hejsan -hallå!
Ett litet tips för alla som vill slippa hösttorra läppar. En mjuk pussmun får du av nivea cream, som är den lilla blå burken för under 30 kr. För vad är jobbigare än fnasiga läppar? jag är helt beroende av denna och kan inte somna utan, och dagtid brukar ett vanligt lipsyl alltid finnas nära till hands. Så pusspuss!

WHITE.

God middag fina du!

såhär ser det ut när jag kollar ut genom mitt fönster, den första snön kom igårkväll/natt. Helt sjukt, det är oktober inte december och jag bor i södra Sverige inte i Norrland. Ja inte var det väntat inte men okej det är rätt fint och så länge jag slipper en massa slask så får det gärna ligga vitt på marken :)

Pussar


VÄNTA VÄNNEN

Hello sweetie!

What a day! Efter att ha haft 15 min cad-lektion stack vi ner till teatern för att se en show där. Den var rätt bra, handlade om två engelska killar som dansade och mimade typ. Mitt i allt ihop slutar min kropp att göra som jag vill så fick världens hostattack och fick rusa ut ur salongen. Mötte en snäll gubbe som jobbade där och frågade honom om vägen till toaletten mellan hostningarna och när jag börjar gå så säger han "Vänta vännen!" och så gick han och hämtade ett glas åt mig. Sweet huh? (:

och vissa har små ögon.. när solen skiner..

Nästa hållplats: Biologi-plugg.

Hur spenderar du en tisdagseftermiddag?

Massvis med kramar

GODMORGON HOST

Heej -hopp!

Och vad gör jag uppe såhär tidigt en måndags morgon?
Jo jag vaknade för 40 min sedan med världens hostattack, chippandes efter andan sprang jag ner för att hämta vatten och sedan upp för att lägga mig igen. Men nu var det helt omöjligt att somna om för så fort jag lägger ner huvudet mot kudden så börjar hostan igen.. Jag som börjar klockan 11 idag..

Med två prickar över O:et , så bjuder jag här på lite höstbilder:

 




Puss & kjam!

 


B1 & B2

Gokväll!


"Kärlek & hosta kan inte döljas"-med det säger jag godnatt, sov gott & dröm sött!


HO-HO -LET'S GO!

God förmiddag snyggon!

Idag har jag bestämt mig för att vara frisk och duktig, nej men måste verkligen ta tag i allt plugg som jag missat nu när jag varit hemma från skolan. Har väl sisådär ett ton med böcker med prio-1-larm på så i vilken ände ska jag börja? Snyggast först? tråkigast först? eller vänta nu kom jag på nått: börja med det som ska vara klart tills måndag, fast nä det borde allt va.. :S


Hoppas du kan njuta av söndagen på ett annat sett! (:
Love


YOU'LL THINK OF ME.

Tjollahoppsansa lördagsglada läsare!


^ För dig som ville ha lite bättre koll på vad jag har på mig idag ^


hur mår du idag?
den frågan får jag ganska ofta, och nu när jag har varit sjuk i tre dagar så bli ändå mitt svar : "jodå jag mår toppen! :)" För det gör jag, kanske inte det du tror när jag sedan säger att jag har 38 graders feber, men jag mår förbaskat bra av dig! ♥ Jag blir glad och känner mig därför hur bra som helst, sen hade det väl varit trevligt om jag kunde bli helt frisk med, men så länge insidan mår bra så tänker jag inte klaga.

Puss på dig!


DON'T GO WASTING YOUR EMOTIONS

Ha en riktigt bra fredagskväll!

SICK & TIRED

Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain♥

Hellu Hallå!
Idag är jag hemma och är sjuk, precis som igår. Fy vad tråkigt det är! Men på något sätt måste man se det positivt:
♣ för när man är sjuk får man faktiskt ligga kvar i sängen och slöa en vardag
♣ man har tid att tänka
♣ man får äta i sängen
♣ det är helt okej att tycka lite synd om sig själv
♣ man får skicka 219 sms på en dag för att få vara lite social
Fast allt man egentligen vill är motsatsen, och att vara frisk så att man kan gå till skolan, träffa vännerna och bara vara som vanligt.

KramKram!

NU

HEEEJ GODINGAR!
anledningen till att ni inte hör något från mig är för att jag befinner mig i Sthlm på utbildning..
kan berätta mer om det en annan gång :)
Det är iaf inom elevkåren och på denna konferens träffas över 300 gymnasieelever som sitter med i en elevkårsstyrelse, precis som jag gör. Vi har insett att vår skola inte är lika seriös som de andra hehe!

Ha det bäst!

YOU HEART ME


"Det som kommer från hjärtat går till hjärtat"

 

HelloHello, hoppas att du haft en riktigt bra dag! Var tvungen att knippsa av dessa röda små löv på väg hem idag, det måste ändå vara det finsaste med hösten! Har fullt upp med allt så ni som väntar på att jag ska svara på era kommentarar så kommer du tyvärr få vänta ett tag till..

Love



BARNKALAS

Hejsan på dejsan!

I eftermiddags var jag på 1års-kalas hos söta Klara. Och tänk så häftigt det måste vara när man är så liten och när paketen känns så stora och när man kan bli helt överlycklig över presentsnörena och presenterna är knappt viktiga. Ah jag saknar känslan av barnkalas, så nu vet ni, mina vänner, vad ni kan vänta er när jag fyller år, förbred er på prinsesstema, eller kanske maskerad? Ja i vilket fall som helst vill jag att det ska vara massa ballonger! :D

Jag skulle klä ut mig till gubbe med mustash, elskåp eller målare tror jag och annie skulle få komma som clown, vad tycks?



Sov gott nu!



PENNAN?!

Tjollahoppsansa!

Plockade precis fram mina grejer för att ta tag i allt plugg jag måste fixa och var helt säker på att jag hade gått och hämtat en penna allderles nyss. Men vart hade jag lyckats gömma den? Jag lyfte på alla saker på bordet utan att hitta den så jag tog en annan mycket sämre, men gissa vad, nu när jag skulle ställa ner mitt glas i diskmaskinen hittar jag pennan där i, måste släppt ner den tillsammans med smörkniven..

Aja nu med rätt penna kan jag äntligen sätta igång med det jag gillar mest av allt, engelska-och fysikplugg! :D

Det blir faktiskt lättare om man tänker positivt, kom ihåg det allesammans!


BLOG AWARD #2

Tjena Mittbena!
Fick nyss en award tilldelad mig från fina Anna, grymt bra blogg, så kolla in den!


Regler:

Som Awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Länka till den du har fått awarden av och ge sedan awarden till sju anda bloggare och länka dem.
Skriv sju intressanta saker om dig själv.



Så nu ska jag försöka komma på ytterligare sju intressanta saker om mig:

♦ Min pappa och jag slog vad när jag var kanske sex år att om jag fortfarande inte gillar svamp när jag är 18 ska jag få 100 kr, jag tyckte det var jättemycket då haha!

♦ Jag hade väldigt gärna varit 10 cm kortare än vad jag är, är närmare 180 cm

♦ När jag slutade nian hade jag 315 av 320 poäng vilket jag brukar titta tillbaka på och tänka "var det värt det?.. nej"

♦ När jag tömde min garderob och gjorde om i mitt rum för ett tag sedan hittade jag en låda fullt med små ritade dockor och djur som jag sysselsatte mig med när jag var yngre, älskar att rita men gör det inte så mkt längre

♦ Jag känner mig naken om jag inte har målade naglar

♦ till helgen ska jag på utbildning i sthlm eftersom att jag är vice ordförande i elevkåren

♦ när jag får frågan "Te eller kaffe?" så svarar jag "tar gärna ett glas vatten istället" :)

Hoppas att det var något ni inte visste innan och att det inte var alltför tråkiga grejer. Här kan du kika in det äldre inlägget för att få sju andra saker du kanske visste om mig. --> klicka här <--

och jag vill ge vidare awarden till:

Natti Natti sötnosar mina!


WROOOM

Go kväller!

Var ute och brummade med bilen idag, har övat extra på att backa och parkera idag, och även att köra riktigt snäva svängar. Det kändes bra att bli lite bättre på att hålla koll även när man backar.



Och vet ni? Har en riktigt söt hund här på besök nu, mammas kille har skaffat vovve, han heter Bamse. Så nu får vår lilla sötnos vänja sig vid att inte vara ända vovven i huset längre.

Hugs and kisses!

 


YESTERDAY.

Hej Svejs!

Det är söndag igen, kul att helgerna går så fort ellerhur?
Men men ville berätta om igår som blev en riktigt mysig kväll med bästa tjejorna, vi lagade lite mat tillsammans och bara tog det lugnt. Gillar du att laga mat?

mina fina!

Ha det gott -igelkott!


HEY THERE!

You're amazing, just the way you are♥

RSS 2.0